ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Коридор :))):pardon:

• Смішно Смішно x 1
  2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Цей "парад ламп"?:facepalm:Проектанти перестарались.
    На фото світить одна група, інша буде включатись лише за присутності людини (від датчика руху).
    Доведеться познімати через одну лампу, кабелі скрутити на скрутку і взяти світильники на освітлення комор/підвалів. Бо лишні.

Останнє редагування: 5 чер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. gonzik

gonzik Well-Known Member

хтось знає чи під квартири підедено кабелі інтернету і ТВ? чув що в нас під будинок оптоволокно проведено але ще провайдера немає.

4. Hrom

Hrom Well-Known Member

Думаю зараз починати робити ремонт коли немає води в системі це дуже небезпечно. Електрики також немає!!!
    Питання до забудовника коли нарешті буде встановлене обладнання для водопостачання???
    1червня вже пройшло!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

gonzik, я сьогодні повторно розмовляв із, напевне, найкращим провайдером на Науковій - мартин.нет. Колись пропонував Мартину підключити наш будинок до їхнього інтернету.
    Мартин сьогодні сказав, що їхня фірма вже домовилась з Ювелірним про те, що проведуть свій кабель в наш дім.
    Стосовно кабелю прямо в квартиру - 99% що не заведено кабель :sad: і не заховано в короб під штукатуркою:sad: Доведеться в кращому разі кабелі ховати у зовнішні короби по стінах, або звисатимуть як то всюди є по трущобам.

Останнє редагування: 6 чер 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  6. Hrom

Hrom Well-Known Member

Паркан (шурупи з вулиці їх без проблем можна відкрутити шуруповертом)
    2015-06-06 14.03.53.jpg
    Паркан зверніть увагу з верху підрівняли надіюсь це некінцеве оздоблення
    2015-06-06 14.08.08.jpg
    2015-06-06 14.08.17.jpg 2015-06-06 14.08.52.jpg
    На даху є перила 2015-06-06 15.23.24.jpg
    Територія будинку
    2015-06-06 14.57.12.jpg
    2015-06-06 15.00.42.jpg
    2015-06-06 15.22.00.jpg
    2015-06-06 15.21.52.jpg 2015-06-06 15.23.01.jpg

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Solomia Solk

Solomia Solk Member

Доброго дня!!! Дуже перепрошую, що не прийма активну участь у обговоренні нашого будинку...Десь приблизно два тижні тому отримала свідоцтво на ПВ....правда техпаспорту мені ніхто не дав...йду сьогодні забирати!!! Щодо ОСББ то я не є компетентна у цій справі тому щось обговорити з вами всіма мені не вдається...Хотіла перепитати збори відбудуться 26.06.15 чи 10.06.15...Я ОБОВ"ЯЗКОВО ПРИЙДУ.... ДУЖЕ ДЯКУУУУУУУУЮЮЮЮ тим людям, які приділяють свій час для вирішення важливих питань!!!! Чи може мені хтось написати свій номер з ким би можна було зв"язувятись щодо зустрічей та ін. питань!!!

8. susid

susid Member

Пару тижднів тому мав розмову з Темофієм (відповідальний за електормережи на нашому будівництві).
    Інтернет і ТВ (слаботоки) точно до квартир не прокладали. Було зауважено що фірмам (майстрам), які будуть прокладати ці слаботоки, необхідно вказати щоб короб всановлювали на стелю. Це убезпечить від пошкодження електричних мереж яких багато на стінах.

• Інформативно Інформативно x 3
  9. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Для бажаючих підключитись до постійного живлення електроенергії вже зараз потрібно прийти на будову та написати заяву.
    Є жильці які хочуть поставити додаткові двері в загальних коридорах і таким чином об'єднати вхід до своїх квартир. Зі сторони забудовника ніяких заперечень немає. Яка ваша думка на цей рахунок?

• Не подобається Не подобається x 8
    • Подобається Подобається x 1
  10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Мнение такое,что вопрос доп.дверей надо обговаривать на общем собрании,а не спрашивать застройщика,которому всё равно. Лучше подскажите ,когда насосы появятся в подвале? И почему жителей верхних этажей этот вопрос не волнует?Самотеком вода наверх плохо поднимается,между прочим.

Останнє редагування: 8 чер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Iurii

Iurii Active Member

1 Насоси потрібно. Але ж над цим працюють наскільки мені відомо ....

2 Що до підключення електрики - вже написав заяву.

3 Що до дверей в загальних коридорах - звісно хочемо поставити і це добре що Ви не заперечуєте. І Uganka що тут обговорювати на зборах - якщо 4 власників вирішило що їм підходить відділити коридор дверима то це їх справа - і це ніяким чином не впливає на інших мешканців.

12. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Всі у кого є зауваження стосовно вхідних дверей в квартиру прошу зголоситись.

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так, спокуса захопити безкоштовно декілька квадратних метрів є.
    Але я - категорично проти. Будинок перетвориться на захаращений гуртожиток.
    І це не естетично і з боку безпеки буде створено перешкоду для пожежного гідранта, який у нас є на кожному поверсі.
    Думаю, це питання слід вирішувати на рівні архітектора, а виконання рішення архітектора покласти на плечі ОСББ, як і варіант з сателітарними тарілками і металопластиковими вікнами різних кольорів.

Давайте не будемо вносити зміни в проект будинку, розроблений для нашого комфорту. Ми ж цивілізовані люди..

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Iurii

Iurii Active Member

До речі контактував тільки но з виробником дверей, що робив усі нам в будинок. Вважаю, що хто хоче встановити загальні на коридор - то добре буде коли вони будуть аналогічні нашим - вартість 4200 грн. При потребі надам контакти ....

Де мої сусіди - зголошуйтеся :)

15. Iurii

Iurii Active Member

Це не спокуса - а рано чи пізно так зроблять більшість. І чому б і ні ..... Що до пожежного гідранта він буде в коридорі загальнодоступний - двері його не закриють. І це не зовнішній вигляд і це ніяк не впливає на інших мешканців ... тільки на тих хто прийняв таке рішення

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 2
  16. rkc

rkc Well-Known Member

Надіюсь, ніхто не додумається закрити дверима шафи з лічильниками електроенергії :). Окрім того, може бути перекритий доступ до лічильників води.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Uganka

Uganka Well-Known Member

А я вот все думаю,что мне удобен мусоропровод,который по проекту должен быть и не посудиться ли мне за него. Если честно,то мне трудно спорить о пользе общего коридора на 4 квартиры,она очевидна. Но,принимая подобные решения,мы как-будто переходим от красивого и современного к "бэк ин юэсэса". Поэтому и хотелось бы услышать мысли большинства на общем собрании.

• Смішно Смішно x 1
  18. miss j

miss j komilfo

Це просто жах, коли кожен почне городити собі, як захочеться. Бачу до цивілізованого світу нам справді далеко. Особняки треба було купувати і городити там і вздовж, і впоперек.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Я теж проти совдепії і шанхаю, проте усвідомлюю, що у людей буде нестримне бажання таке зробити. Наприклад в першому підїзді є люди які придбали дві останні квартири в коридорі. Будь хто з нас на їх місці самі би захопили трохи коридору. Тому я погоджуюсь з Андрієм, можна зробити проектне рішення, і визначені місця для таких дверей, а ОСББ буде контролювати дотримання цього рішення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Аха ,а ще перші і другі поверхи посадити дерева і від вікон до дерев натягнути шнурки і сушити на них майтки,бачив колись таке на Садовій і на Сихові

• Смішно Смішно x 4
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)