ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Olena Stepanova

Olena Stepanova Well-Known Member

Шановні співмешканці, майте повагу один до одного!!! Якщо ми хочемо, щоб хтось із наших сусідів зробив нам ласку і взявся за таку важливу справу, як організація комфортного життя у нашому будинку, ми повинні забезпечити їх повноцінним офісом. Інакше, у нас вихід один - наймати зі сторони Управляючого будинком, який буде відстоювати свої фінансові інтереси.
    Шановна Uganka, якщо ви не бачите проблем, щоб перебирати вдома бумаги, що стосуються ОСББ, можливо, саме ви зайнялися б цією надлегкою роботою.:)

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

1.Не вижу связи между эффективной работой осмд и наличием классного офиса.
    2.Уважение в синеньком подчёркивании?
    3.Я свое мнение высказала. Считаю более важным решение других проблем. Я вам не мешаю заниматься тем,что важно для вас. В конце концов есть возможность голосования. Выкладывайте цену офиса и пусть большинство решит.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

По технічних нормах забудовник не має права замуровувати каналізаційні стояки, до них має бути доступ. Власник квартири вже сам вирішує, що робити з стояками в квартирі( чим їх закривати і т.д.).

4. Olena Stepanova

Особисто я проти того, що потрібно щось купувати у Забудовника для загальних потреб.
    Для мене важливо все те, що стосується нашого будинку, і ваші важливі проблеми також. А чому ваші, більш важливіші проблеми не можуть вирішуватися разом із загальними проблемами - це ж спільні проблеми от і спільно потрібно вирішувати. Чи не так? Хочу запропонувати написати колективного листа до Забудовника, щоб чітко кожен написав про свої і спільні проблеми в якому вимагати публічної (можна і на цьому форумі) відповіді по вирішенню перерахованих питань.

5. Iurii

Iurii Active Member

Не потрібно мені робити ласку :) Потрібно щоб були люди які роблять необхідну роботу якісно і за це отримують гроші - все просто. Наскільки я знаю (Ігор говорив) що хтось з тих, що купив квартиру займався таким і дуже хоче займатися тут цим ж. І я думаю виходячи з ситуації в країні з "вакансіями" бажаючі будуть ...

А може ще і службовий автомобіль видати ? . Так офіс (чи місце) дійсно потрібний - але що таке повноцінний ? Може там кондиціонер встановити, душ, телевізор купимо туди і т.д ? Це ОСББ буде тільки наш будинок обслуговувати - і в даному приміщенні люди будуть не так і довго знаходитися.

А от місце для охорони (якщо ми вирішимо що вона все таки буде) - потрібно :)

Я також проти. Але Забудовник пропонує місце під ОСББ - замітьте безоплатно. А те що нам віддадуть квартиру в цокольному поверсі - смішно, і я не вірю в це, думаю як і кожен хто думає і рахує ....

АЛЕ в результаті що б ми тут не говорили - вирішувати потрібно колективом на зборах. І ми це зробимо !!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Olena Stepanova

Коли і де будуть ці збори проходити? Я можу запросити представників від вже діючих ОСББ.

7. Iurii

Iurii Active Member

Збори на скільки я пам'ятаю 26 червня - це по створенні ОСББ. А можна організувати і раніше при потребі для обговорення питань - хіба це проблема ? Я так розумію є вже двоє в ініціативній групі - знайти ще одного, сформувати тут конкретні питання і т.д., - і зробити зустріч а не "перепрошую" як це зачасту поговорили ні про що ....

8. Olena Stepanova

Підкажіть, де шукати на нашому форумі, щось ніхто не палає бажанням.

9. rkc

rkc Well-Known Member

Гадаю, пройшло достатньо часу, щоб на цьому форумі визначитись з пропозицією щодо придатного приміщення для ОСББ. Цю пропозицію підтримали лише колишні і теперішні члени ініціативної групи по створенню ОСББ, оскільки їм довелось ознайомитись і з документацією по ОСББ, і з досвідом інших ОСББ, тож про господарську діяльність об'єднання співвласників вони тепер вже знають не тільки на рівні споживача послуг. Результат обговорення очевидний - питання закрито.

10. riccio

riccio Active Member

Повноцінного офісу і не потрібно. Для чого? Встановивши графік прийому перебування працівників ОСББ скорочується до мінімально потрібного. Контакти будуть відомі усім мешканцям - за потреби питання якесь вирішити можливість все одно буде. А для зберігання документації, місце під сейф та ноутбук великого приміщення не потребує...
    Але от Забудовник ні слова тут не пише щодо приміщення для ОСББ. Наче це його і не стосується. А в цьому питанні вагоме слово за ним. Олег Володимирович! Можливо вже оформите рішення які конкретно приміщення будуть виділені для ОСББ?

З цим зрозуміло.
    А що на рахунок "перехідних" тарифів на воду, газ, електроенергію та фіксації "нульового показника"? Хто, як і коли буде рахувати використані енергоресурси? Що з використання ліфтів? Оформлення документації по квартирах?

11. Kreoplan

Kreoplan Active Member

На даху в надбудові є допоміжне приміщення, 13 квадратів. З вікном. Навіть до каналізації можна підключитись. Чудове місце для офісу.

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Креативно Креативно x 2
  12. Olena Stepanova

ОСББ вислали на дах.
    Тоді охорона буде в такій будівлі перебувати
    А наш будинок це

Казкове у нас життя намічається :)

13. rkc

rkc Well-Known Member

Класно! І після такої щедрості забудовника хай тільки спробують недоброзичлівці стверджувати, що він навіть сміттєкамери продав!

• Подобається Подобається x 1
  14. susid

susid Member

Нам будуть продавати те що збудовано за наші кошти. Забудовнику РЄСПЄКТ.

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вот мне не очевиден. В обсуждении приняло участие сколько человек 6,7? Мы высказали свои желания и хотения. Может кто-то из идейных вдохновителей обсудил этот вопрос с О.В.? Я имею в виду полноценные переговоры. С чего вдруг вы берете на себя смелость закрывать очередной вопрос не испробовав самый эффективный способ-договориться,без претензий,без обвинений,в конце концов,без анализа чужого финансового состояния и не залезая в чужой карман ?
    Может быть нам и прийдется воспользоваться этим предложением,я не знаю. Понятно,что идеальным есть вариант помещения в цоколе,потому что
    Мы убьем двух зайцев сразу.

Жизнь у нас намечается ровно такая как мы пожелаем. Конструктива побольше и позитива. В помощь Крошка Енот.

И я все-таки хочу предложить запустить голосование на тему "Готовы ли мы выкупить помещение за свой счет",на всякий случай.Хотя лично я против. Но в жизни всякое бывает. Так мы хотя бы проработаем все возможные варианты.

И где же тот третий герой,который войдет в инициативную группу? Решайтесь,мужчины :). Почему мужчины? Учитывая повышенную женскую эмоциональность (я и о себе тоже),одной Елены будет больше чем достаточно в группе из трех человек. Нужен трезвый холодный мужской ум для решения вопросов (мне так кажется). Создание ОСББ -это действительно очень важно и ответственно.

Останнє редагування: 17 тра 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  16. Olena Stepanova

ОГОЛОШЕННЯ

26 травня 2015 року о18 год біля воріт нашого будинку відбудеться зустріч з п. Стефанією головою асоціації ОСББ ОБЕРІГ. На зустрічі будуть підніматися питання створення та ефективного функціонування нашого майбутнього ОСББ.

Шановні сусіди, запрошуйте також своїх знайомих голів ОСББ на цю зустріч.

Ініціативна група ЖК "Ювелірний"

Останнє редагування: 18 тра 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  17. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

До кінця тижня буде прийняте рішення для виділення приміщення для ОСББ.

• Подобається Подобається x 3
  18. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вопросы к Дмитрию. Ведутся работы по обустройству двора и скоро подберутся к парковке. Вопросы:
    1.Игорь говорил,что сделать у нас такое чудо на парковке - это не проблема. Нужен от вас проект. Вы об этом что-то знаете?
    2.Если проект уже есть,то О.В. видел ли его и утвердил ли?
    3.Думаю,организация такой парковки не должна быть хлопотной,я имею в виду укладывание плитки.А вы как думаете? (ну за деревья молчу,может мы уже как-то сами )
    IMG_20150502_121759.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Так я передбачив 11 острівців для дерев. Розташував їх так, щоб були між підземними мережами, яких під майданчиком паркінгу дуже багато.

• Подобається Подобається x 4
  20. Vakitoria

Vakitoria Member

Для чого так спішитись із створенням ОСББ?! Вже всі так добре знають мешканців і хто зможе реально цим займатися? Зрозуміло ж, що як тільки Забудовник передасть Об'єкт на баланс ОСББ, всі недоробки ляжуть на плечі самих мешканців! Гадаєте всі мешканці настільки готові зараз вкладати додаткові кошти? Офіс для ОСББ питання дня! Це взагалі питання не повинно наразі стояти, не такий вже великий будинок, що б цілий офіс облаштовувати! Контактувати з представниками ОСББ і так будуть по телефону! А от якщо і справді вирішиться питання з охороною, то так приміщення тут необхідне, його і можна доповнити певною шафкою зі столом, сейфом для паперів ОСББ!
    Зараз є купа важливіших питань пов'язаних з документацією права власності, передачі квартир та здачею будинку, на питання яких відповідає і допомагає в першу чергу той самий ІГОР, претензії до якого всі дружньо тут виставляють! А ніхто не задумується, що із-за таких дурних і непотрібних питань, на основу часу не вистачає!
    Знаю що зараз полетить купа не задоволення в мою адресу, але мовчати я вже більше не можу!

Останнє редагування: 20 тра 2015
а де твій аватар? :)