ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ой та не скромнічайте вже, ви явні фаворити у тому змаганні, ще як озеро зроблять з човнами, то буде взагалі одна з найкращих будов ..

Ех, казала баба, бери в ювелірному! Не послухав старий її ..

2. Keith

Keith Well-Known Member

А я вчора їздила заглядала зі всіх сторін як шпіон:))) бо завжди там тільки проїздом. А де там планують вихід на Стрийську, може хто питав? Між Скайпарком і Формулою краси? Бо там всюди забори покіщо.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Там би дійсно те озеро вичистити , дєбрі ті трохи повирубувати, доріжки прокласти, пісочок на бережку насипати і буде крутотєнюшка:good:
    Але той бережок що з боку Формули краси там відгороджений, і знаходиться на території ФК, я так і не зрозуміла, вони там що викупили землю? Бо відгородили зі всіх сторін, аж в воді фундамент забору стоїть.

3. denverod1

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Обіцяла,пишу- сталося,маю брелок.:dancer:

• Подобається Подобається x 1
  5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, гарне озеро буде першим бажанням людей, які там житимуть:
    Маю фотку озера біля будинку станом десь на минулий тиждень:

я так розумію, між "Skypark" і "Формулою". Там вже частково зробили доріжку, не до кінця.
    наскільки мені відомо - ні. Просто відгородили. Це ж власність міста і його мешканців.
    Вітання - будемо сусідами ;)

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Озеро добре виглядає з боку ФК і з вікон будинку гарний вигляд. З часом наведемо там порядок. Перед виборами в парламент можна депутатів підрядити,їм піар ,а нам порядок і краса. В нас так роблять,бо після виборів вже мольби народу не доходять .

7. Keith

Keith Well-Known Member

Я там була в четвер, але не зайшла як білі люди в ворота ФК, а полізла попід забором :haha: там така екстремальна стежинка. Оу. А зі сторони Підстригача то там ті дєбрі біля озера, отам би трохі облагородити, страшно буде там ввечері йти ( ну то я так, як параноїк думаю) .

Вона там вже є, але від будинку відділена поки що 2заборами - інституту ( ми там ще на собаку-бідаку натрапили)і біля Скайпарка. Тому й спитала.
    Я теж так думаю, у нас же є навіть закон такий, що всілякі паркові зони, береги і тд, привласнювати не можна.

8. Grek

Grek Well-Known Member

А якого виробника ставлять вікна і які будуть ставити котли (чи хороші, чи найдешевші які відразу потрібно буде міняти на нормальні?).
    І можливо в когось є ескіз як буде виглядати сходова клітка і загальний коридор.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Задав ваше питання Ігору (менеджеру). Ось, він відповів:
    "Вікна профіль декьонінг Німець 5 камерний та енергоощадне скло. Виробник польща. РЕМ2.Лоджії виробник Україна, Львів. Питають ті, що не були на будові. Я всім наголошують на якості матеріалів.
    Котли ще не вибрали. Але це буде нормальний котел.
    І що це за питання, про щось дешеве....якби ми планували все дешеве, то ставили би один ліфт Білоруський, утеплення був би пінопласт,
    Вікна були б 3 камерні.....
    Ескізів коридору та сходових архітектор не робив. Я пропоную кожному поверху надати колір...1➡зелений.2-СИНІЙ І т.д. і т.п.думаю, що це буде класно....Взагалі-то можна зробити любе...."

10. Grek

Grek Well-Known Member

Солідно:good: Дякую за відповідь.

11. denverod1

Після здорожчання валюти то актуально шоб якість не впала, бо хто захоче собі в мінус працювати

12. Grek

Grek Well-Known Member

Так ціна доларова, а не гривнева. Тому якість не повинна страждати.

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, думаю, то твердження стосується забудовників, які продають метри за гривню і не перераховують їх на нову ціну зі зміною курсу $ (працюють в мінус якості будинку або собі в мінус)

14. Grek

Grek Well-Known Member

Саме так, але думаю що вони не собі в мінус (такого не може бути), а саме в мінус якості будматеріалів і опцій.

15. denverod1

На сайті пише у гривнях тому як воно там насправді ..

16. Grek

Grek Well-Known Member

Колись, коли почали будувати цей будинок то ціна була в гривнях і така як вказана на сайті (іще рік тому були часи коли всі забудовники давали гривневу ціну, коли гривня була стабільною) але часи змінились і зараз відповідно доларова по курсу.

17. denverod1

На демнянській приміром, якби більше 12 за долар то вони міняли б ціну, а так, казали поки стара, тобто навіть попри 40% падіння гривні ціна зилашалсь тою самою і якість ніби то не падала і всі мабуть все рівно заробляли, тому тут вже хто як закладає наперед чи по ходу ..

Робити прив'язку до уо теж не варіант, якщо в когось ціна була 900 уо*=7200грн а тепер би мала бути 10800, але на ринку купа квартир де далі ціна від 6 і до 9 тис, хто купить по 10800 ..

18. Uganka

Uganka Well-Known Member

За 6-9 тисяч купа квартир на 9-10 поверхах. А я ,наприклад, не хочу так високо (одного разу вистачило на все життя),тому мені вони і даром не потрібні,а не то що за 6-9 тисяч. Це правда,що на кожний товар свій покупець.

19. zvirilka

zvirilka Active Member

denverod1, на кожен товар - свій покупець і товари на ринку є різні, як по якості, так і по місці розташування ;)

20. promisto

promisto Well-Known Member

і по рівню жадності продавці також поділяються, чи може давно бачили вивіски "Знижки -70%"

а де твій аватар? :)