ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Так ціна доларова, а не гривнева. Тому якість не повинна страждати.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, думаю, то твердження стосується забудовників, які продають метри за гривню і не перераховують їх на нову ціну зі зміною курсу $ (працюють в мінус якості будинку або собі в мінус)

3. Grek

Grek Well-Known Member

Саме так, але думаю що вони не собі в мінус (такого не може бути), а саме в мінус якості будматеріалів і опцій.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

На сайті пише у гривнях тому як воно там насправді ..

5. Grek

Grek Well-Known Member

Колись, коли почали будувати цей будинок то ціна була в гривнях і така як вказана на сайті (іще рік тому були часи коли всі забудовники давали гривневу ціну, коли гривня була стабільною) але часи змінились і зараз відповідно доларова по курсу.

6. denverod1

На демнянській приміром, якби більше 12 за долар то вони міняли б ціну, а так, казали поки стара, тобто навіть попри 40% падіння гривні ціна зилашалсь тою самою і якість ніби то не падала і всі мабуть все рівно заробляли, тому тут вже хто як закладає наперед чи по ходу ..

Робити прив'язку до уо теж не варіант, якщо в когось ціна була 900 уо*=7200грн а тепер би мала бути 10800, але на ринку купа квартир де далі ціна від 6 і до 9 тис, хто купить по 10800 ..

7. Uganka

Uganka Well-Known Member

За 6-9 тисяч купа квартир на 9-10 поверхах. А я ,наприклад, не хочу так високо (одного разу вистачило на все життя),тому мені вони і даром не потрібні,а не то що за 6-9 тисяч. Це правда,що на кожний товар свій покупець.

8. zvirilka

zvirilka Active Member

denverod1, на кожен товар - свій покупець і товари на ринку є різні, як по якості, так і по місці розташування ;)

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

От би фотку фасаду з боку 3-кімнатних побачити. Що новенького чи може цікавого? Чого всі мовчать? Як там розвідка?

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сьогодні був в ФК.
    Риштування вже до даху, якась сітка натягнута і, по ходу, пристрілюються утеплювати ту стіну / робити фасад.

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Chuvachok, дякую за фотку,я саме на вас розраховувала.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Мені візуально виглядало десь 7-10 см.

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ігор казав,що буде 10 см.

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Якщо казав - значить буде! Перевірим з лінійкою)))

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Запитав представника забудовника на рахунок утеплення. Ось його відповідь про товщину утеплювача:

Вкладення:

• 222.JPG
      222.JPG
      Розмір файлу:
      19,1 КБ
      Переглядів:
      13
  16. denverod1

Те що забудовник надає таку вичерпну відповідь на всі запитання якщо чесно вражає :) могли б сказати все згідно стандартів і не парте нам голову ..

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, спробуйте подзвонити забудовнику по телефону :) Напевне, такої повної інфи, як надає представник забудовника Ігор, ніхто на ринку не надасть :)
    Чергова інфа від забудовника:

18. zvirilka

zvirilka Active Member

це 200% :)

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

promisto,
    Тут не тема для тролінгу. де це було вивішено? Покажіть пальцем.
    Вас це питання справді цікавить, чи просто поговорити? Ви запитали - я витратив СВІЙ час щоб для ВАС дізнатись з забудовника цю інформацію.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

щойно побачив, до того не бачив. дійсно таке є. тоді то все міняє і критика є конструктивною.
    напевне, писали вони ту рекламу а вже потім уточнювали якісь характеристики мінвати і потрібну товщину, хз...
    хіба хотів би бути ;)

Останнє редагування: 5 чер 2014
а де твій аватар? :)