ЖК Globus Continent ; 1-ша черга, власники квартир. Будівельна компанія Глобус.

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем I R E N A, 4 січ 2018.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. I R E N A

I R E N A Member

Привіт! Дякую, що долучилися до бесіди! Скажу, що для мене серед багатьох новобудов Континент також став найоптимальнішим... З погляду ціни та комфорту так точно. Компанія досить нова, проте в мене викликала довіру. У відділі продажу надають всю інформацію, і, думаю, спершу краще звернутись саме туди. Також дякую за нові фото, видно, що процес йде і це дуже тішить!

2. Zoreslavonka

Zoreslavonka New Member

Привіт, сусідам) Ми вчора були на будові. Є 9 поверхів моноліту і до 6 поверха газоблок покладений.

3. I R E N A

I R E N A Member

Привіт! А ви на будову здалека дивитесь чи вже пускають туди за паркан де будівництво?

4. Zoreslavonka

Zoreslavonka New Member

За парканом дивимось.

5. I R E N A

I R E N A Member

Зрозуміло!
    Я, на жаль, через тимчасову відсутність в Україні можу на разі спостерігати за процесом лише по нових фото... Так і не можу зрозуміти чому вони нарешті не зроблять постійну відеотрансляцію з будівництва як це роблять інші забудовники.

6. Zoreslavonka

Zoreslavonka New Member

Не знаю навіть. Я фото можу зробити наступний раз як приїду подивитись

7. I R E N A

I R E N A Member

Так, було б чудово!
    Не у всіх є можливість відвідувати будівництво навіть знаходячись у Львові, тому по можливості хто там все ж буває - прошу долучатися та ділитися процесом будівництва :)

8. okm

okm New Member

Доброго дня. Сьогодні на консультації дізналась що вікна будуть 4-х камерні, але ж по вимогах ДБН мають бути 5-ти. Вони будують з порушеннями? І пропонують квартиру на 10-му поверсі, а по проекту ніби 9-ти поверхові будинки. Як так?

9. sofia s

sofia s Active Member

10. Pankoveckiy

Pankoveckiy New Member

Доброго вечора хочу купити квартиру як з документами хто підскаже?

11. TSSky

TSSky Member

Доброго дня. Відверто кажучи цікавитись документами і законністю забудови на форумі ідея далеко не найкраща. Я б радив звернутись з цим питанням до юристів (сам свого часу так робив, тоді все було нормально). Всі документи забудовника у вільному доступі на сайті.

12. I R E N A

I R E N A Member

Прошу також долучатися до цієї теми усіх мешканців будь-якої черги, хто придбав собі квартиру у ЖК Globus Continent. Як ваші враження? Я особисто помітила, що друга черга будівництва, нібито, зростає у пришвидшеному темпі у порівнянні з першою... Цікаво чому так :scratch_one-s_head:

13. Anichka Anna

Anichka Anna Member

Привіт!
    Ми з першої черги!
    Живемо недалеко, тому час від часу заглядаю на будівництво. Роботу видно, але мені теж здається, що з початком будівництва 2-ї та 3-ї черг, роботи ведуться повільніше. Хоча, представники забудовника мене запевнили, що там (2 і 3 черга) зовсім інші бригади і на першу чергу це не вплине. По термінах трохи відстають. Надіюсь,вже не довго чекати.

14. I R E N A

I R E N A Member

Привіт! Дякую за відповідь!
    Так, по термінах вже теж бачу, що трохи відстають... Цікаво на скільки. Десь +- місяць чи півтори назад була в офісі і питала чи все йде по плану. Запевняли, що так. Здача в експлуатацію затримуватись не мала. Але, але... Також нещодавно у фейсбуці на офіційній сторінці проводили конкурс на назву нової новобудови від Глобус, бачила хтось написав у коментарях, що найліпше дати назву «Глобус не пунктуальний», бо просторуючть всі строки здачі новобудов. Чи майже всі. Такий прогноз не дуже втішає... Але все одно сподіваюсь, що здача відбудеться якомога скоріше.

15. I R E N A

I R E N A Member

До речі, рідко коли зустрічаю, що хтось з покупців на разі переймається будівництвом нашого Континенту. Дивно чому... У коментарях на фейсбук лише час від часу бачу, що хтось коментує. І то, декілька людей. Я ж бо коли купляла квартиру, то була десь 120 вже при покупці. Тобто житло там придбало точно не мало людей. Пам‘ятаю, що колись заходила на форуми інших новобудов, ще до того як обрати собі квартиру. Там ж мешканці між собою цілі баталії вели на сотні сторінок. З нашого ж будинку усі якісь пасивні :))) Навіть з ймовірним затриманням терміну здачі в експлуатацію, не бачу щоб хтось особливо переймався.

16. Anichka Anna

Anichka Anna Member

На рахунок здачі, обіцяють квітень-травень, не впевнена, що так буде. Відстають вже десь на 3міс.+- Не знаю, як ви, а я відразу на таке налаштовувалась, практично всі забудовники тим грішать)
    Спочатку будуть вводити в експлуатацію 4-ий і 5-ий під'їзди, а вже потім 3, 2, 1. Хоча спершу планувалось всі п'ять під'їздів разом.
    Теж бачила, що у фб є група, навіть дві)
    Не думаю, що ніхто не переймається, швидше за все, просто ніхто не наважується першим написати, не знаю ..
    Можливо варто ініціювати перекличку, хто з якого під'їзду, кв.; якось познайомитись),
    Бо ж нам в майбутньому ще багато питань доведеться разом вирішувати. Може групу в Viber створити, чи рано ще?! Треба, щоб хтось цим зайнявся

17. I R E N A

I R E N A Member

Мені відписали з офіційної сторінки у фейсбук, що на разі в травні планують вже видавати документи на право власності. Ну подивимось що буде у травні.
    І так, ідею з тим, щоб принаймні створити групу у вайбері повністю підтримую. Лише, як нам знайти усіх власників квартир? Я, до речі, з 4 під‘їзду, 6 поверху буду. Є тут мої сусіди? :)

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Anichka Anna

Anichka Anna Member

Ми з третього під'їзду! Вам трохи більше повезло), ви раніше документи отримаєте.

19. Anichka Anna

Anichka Anna Member

Чекаємо травня)
    А на рахунок групи, то хіба-що на фб писати. Тут щось нікого немає!

20. I R E N A

I R E N A Member

А мали, ніби, всі 5 під‘їздів в один час здаватись... Мені на разі пишуть, що згідно з договором затримка на 3 місяці не є порушенням умов. Алк я сподіваюсь, що затримка буде, принаймні, не більше 3х. Бо, здається, Глобус Парк почали будувати ще раніше, і щось не чутно чи здали його в експлуатацію чи ні...
    Так, а мешканців квартир у фейсбуці хіба що шукати)

а де твій аватар? :)