ЖК Авалон Гарден (Avalon Garden)

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем scood, 15 лют 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. VeronikaMalak

VeronikaMalak New Member

Мабуть розчарую Вас:sorry:, але Авалон Інк до Форесту, Набережного кварталу і Галіції ніякого відношення не має...
    Те що вони працюють з одинаковими договорами це не показник, а рекламою може займатися одне й теж агенство, або просто в них одинаково гарний, як на мене, смак:thank_you:

2. VeronikaMalak

VeronikaMalak New Member

Ви квартиру купляли в копанії підрядника (агентів з продажу), яка для продаж могла обіцяти Вам багато чого:pleasantry:
    Вірити можна було тільки договору, і то як практика показує зі здачею вони трошки прогадали. Але в будь якому випадку вони нікуди не втекли - будують:i-m_so_happy:
    Нехай не вкладаються в терміни зато будинок красивим буде. А я читала що бувало у Львові і гірше зі здачами.

3. VeronikaMalak

VeronikaMalak New Member

Я теж буду мати квартиру в Авалоні, щоправда, не в Гардені.. А мені казали що поки немає документів, то вони будівництво не почитають) Можливо Ви не правильно її зрозуміли? І коли я приходила в офіс то мені надали всі необхідні документи.

4. BMV

BMV New Member

Я теж думала, що купую квартиру в солідному будинку. Страшно розчарована!
    1. Підвели зі здачею будинку. Та це звична практика.
    2. Важко наважувалась на 12 поверховий будинок. А виявляєть 15! В підїзді 100-120 квартир. Точно як гуртожитку!
    3. Ви думали, що буде територія біля будинку?Торгові площі - важливіші!
    4. Надіялись, що буде зручний вихід між будинками до зупини? Ні - проходу не буде! Буде магазин,великий, мабуть, продуктовий магазин.
    А зараз згадайте як виглядають задні подвіря "Арсену" ,наприклад. То вантажні машини будуть розвантажуватись, а не дітки з мамамгуляти.
    Відчуваю себе ошуканою та обдуреною! Біль..... Сум....Шахрайство....

5. officeman

officeman Member

Доброго дня.
    Можливо майбутніх мешканців цікавить доля сусіднього стадіону "Сільмаш", то є інформація про плани його забудови. У зв'язку з цим та з метою недопущення забудови, є ініціатива мешканців сусідньої з вами новобудови на вул.У.Кравченко, 8 по недопущенню такої забудови та створено відповідну електронну петицію на сайті Львівської міської ради, яку прошу усіх небайдужих підтримати.
    http://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/488

6. Доброго дня.
    Купили квартиру в Гардені. Там в них прикольна фішка є, "клубна картка". Ціла купа різних магазинів і не тільки із різними знижками. Там і шпалери, і Леокераміка, і Венето, і Мекко. На Мекко Меблі "МЕККО" - купити дивани, матраци, спальні у місті Львів, Київ, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ та Ужгород вже навіть встигли деякі меблі замовити зі знижкою. Скоро нам це все буде дуже доречно, коли почнемо нарешті ремонт робити.

• Не подобається Не подобається x 4
  7. talja

talja Member

Доброго дня! Цікавить чи хтось купував у Авалон Гарден гараж? Знайомі хочуть купити, телефонуємо до офісу кажуть що є по ціні 250000 грн. але інформації ніякої не надають кажуть їхати у офіс. Сьогодні взагалі офіс мовчить на телефонні дзвінки не відповідає! І ще можливо хтось знає чи це правда, що земля у Авалон Гарден надана в оренду на 10 років?

8. Rapid

Rapid Member

9. Severino Bevz

Severino Bevz New Member

10. sofia s

sofia s Active Member

а де твій аватар? :)