ЖК "Америка" - Ріел

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем BasiL, 8 сер 2015.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. guruua

guruua Well-Known Member

Хотіли сказати рекламу? :) ви сама інвестор чи як?

Надіслано від мого X5max_PRO, використовуючи Tapatalk

2. osija

osija Active Member

я так, а ви? А чому реклама? Бо картинки гарні? Як ви визначили це?

3. guruua

guruua Well-Known Member

Я інфестор, а Ви схоже PR менеджер Ріел. Пишете лише позитивні пости про ЖК. І на будівництві постійно ніби буваєте, куди звичайні інвестори не можуть потрапити і фото викладаєте рекламні ріела...
    Краще розкажіть про ситуацію с незапланованим виходом на дах с квартири та заскленим балконом у С3, що викликало обурення у багатьох інвесторів.

4. osija

osija Active Member

Подивилась, там дійсно висить плашка промоція, так що ви маєте рацію - реклама (( А що, потрібно збирати весь бруд і нести сюди?, тут і без мене таких вистачає.
    А на будівництво потрапити - було б бажання, а прорватися можна куди завгодно. Он реальні інвестори примудряються склити і вихід на дах робити а ви говорите фоточки))

А щодо рагулів, що цей вихід зробили - скажу одне, такі люди завжди знайдуться у новобудові. В мене це теж викликає обурення. Самі мешканці собі і роблять проблеми. І це тільки початок, потім почнуть всі ліпити кондиціонери, склити як заманеться і псувати ліфти і стіни будматеріалами, я вже маю такий досвід.

5. OlenaDan

OlenaDan Well-Known Member

я взагалі в шоці від тих рагулів, що вихід на дах зробили

6. guruua

guruua Well-Known Member

Ну скажемо так вони не самі то зробили, а саме Ріел зробив таке на чиєсь замовлення... Окрім Ріелу там ні хто нічого не зробить... Комусь відмовляє а для когось робить що завгодно...
    Судячи по темпах у Б1 актів обіцяних у серпні та вересні не буде... Там ще по першому поверху купа роботи вікон, штукатурки, комунікацій та багато іншого немає. Ріел тільки і може що годувати обіцянками та ботів на форуми запускати що хвалять будівництво яке робиться не якісно. Реальні інвестори у програші з цієї ситуації, мали вже всі заїхати, а вимушені втрачати десятки тисяч гривень на аренді житла поки забудовник замість реальної роботи витрачає гроші на рекламу...

• Подобається Подобається x 1
  7. Tushusk

Tushusk Member

Надоїла вже ця брехня, з ЖК Моне-2 теж саме, здача мала бути в третьому кварталі 2017 року. В кінці листопада написали лист, мол вибачте але здача буде 31 липня 2018 року, до 31 липня власники просили збори з керівництвом, але враховуючи що керівник проекту був на відпочинку, збори переносили кожен тиждень(казали що не знають коли буде керівник), в сумі пройшло 3 тижні, керівник приїхав - знов треба тиждень часу шоб він увійшов вкурс, ну і звісно збори толку не дали практично ніякого, термін знов не понятний - сказали що найоптимістичний термін це 4 квартал 2017 року.
    (Фото за липень місяць, вже підсипали трішки піску)

P.S. Можливо вартує вже висвітлювати наші проблеми за межі форуму та фб? Можем теж піти їхньою стежкою - зробимо піар в новинах.

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      130,6 КБ
      Переглядів:
      25
  8. Tushusk

Tushusk Member

Доречі, у вас теж вихід води лишили в стяжці?

9. sofia s

sofia s Active Member

10. guruua

guruua Well-Known Member

В тому й питання що про реальну ситуацію мало пишуть інвестори. Я читаю постійно і по вашому ЖК інформацію у ФБ, але ріел схоже останнім часом мало цікавить репутація... бо інвесторам багато що обіцяють і постійно це не роблять... і постійно то керівник у відпустці, то у лікарні... а тепре щей можуть списати на те що Полтва офіс затопила...

11. Tushusk

Tushusk Member

Справді, є така поведінка від інвесторів, не знаю з чим це звязано... Хотя, українці завжди такі були, ніколи не були згруповані і боялись відстоювати думку або не хотіли.

Цим і компанія користується, і заробляє великі гроші...

12. Tushusk

Tushusk Member

Я не вникав в питання по Жк Америка, тому цікаво - які ваші особисті прогнози на будинок б1? (Відносно того що там зараз зроблено)

13. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

14. sorokinvadoym

sorokinvadoym Well-Known Member

Розкажіть докладіше про цей вихід на дах, шо то за чудо таке?

15. guruua

guruua Well-Known Member

Мої прогнози що у жовтні вони його не здадуть як обіцяли. Тими темпами, хоч і не хочеться у то вірити, вони цього року його не здадуть... зовні виглядає що він готовий, але фактично там купа роботи по навколишній території, першому поверху та паркінгу. Вони не закінчили ще навіть бетонні роботи по виїзду з паркінгу, там роботи пару місяців якщо активно її робити.. Інколи здається що вони швидше здадуть С4 який вони обіцяють на наступний рік.

16. guruua

guruua Well-Known Member

У будинку С3 зробили вікно та двері на дах з одної з квартир. Окрім того засклили балкон що за проектом не мав бути засклений.

Притому всьому інші інвестори звертались с проханням перенести стіну на пару сантиметрів і їм було відмовлено.
    Ця ситуація у групі інвесторів у ФБ викликала обурення але за 3 тиждні інвестори не отримали пояснень від забудовника.

17. SSkop

SSkop New Member

Усім привіт! Розглядаю варіант покупки квартири в даному ЖК для проживання, орієнтуюсь на 3/5 черги однокімнатних квартир, оскільки поки це те на що можу розраховувати по грошах/якості/розташуванні (не враховуючи звичайно всяких набережних кварталів). Підкажіть, будь ласка, на що варто звернути увагу і які підводні камені можуть виникути/очікувати. Дякую!

18. osija

osija Active Member

Зверніть увагу, що може бути затримка здачі будинку, просто відразу закладайте додатковий час про всяк випадок. А планування в 1-кімнатних таки непогане, тому вибір непоганий. Але і 2-кімнатні не дуже дорогі в порівнянні з іншими забудовниками. Договір доволі стандартний. І рекомендую одразу подумати про купівлю паркомісця, бо це наразі проблема у Львові.

19. Tushusk

Tushusk Member

Що там новий офіс Ріел? Коли вже переселення?

20. SSkop

SSkop New Member

Доречі планування якраз єдине, що не зовсім подобається, бо спочатку орієнтувався на парус сіті, але відсутність індивідуального опалення (газу в квартирах взагалі) трохи напрягає. Там кухні-студії та достатня спальня і виходило, що є досить простора вітальня яка ніяк не пересікається з "окремою" спальнею. А тут і спальня повноцінна не вийде і вітальня не зовсім зручна. Просто саме розташування обєкту дуже подобається ну і ціни досить помірні відносно інших, двокімнатну нажаль поки не потягну, бо вирішувати треба зараз, з нового року здається буде ще гірше в плані вартості. За затримки це звичайна і зрозуміла ситуація, тому більше здивування буде якщо здадуть вчасно. За паркінг дякую за підказку, матиму наувазі остікільки автомобіль є)

В офісі ще не був бо не було змоги, запрошували і планую попасти до них наступного тижня.

а де твій аватар? :)