ЖК "5th Avenue" (5 Авеню)

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем mtkach, 15 кві 2016.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Genewiewe

Genewiewe Member

Ви бачили,що там вже другу секцію зводять????Це ж не у вересні побубували,а ви пишете в серпні,що ще не почали будувати(((?????

2. trufikmariana

trufikmariana Member

Народ хто купив там квартиру?

3. trufikmariana

trufikmariana Member

Там зводять вже 3 секцію, вчора була на будівництві. 1 секція 10пов, 2 залитий паркінг, 3 5тий поверх.

4. trufikmariana

trufikmariana Member

Можете розповісти що саме чудово? Мені ніби все подобається, але сумнів завжди є, ходила на будівництво там все гарно просувається.

5. Genewiewe

Genewiewe Member

6. Genewiewe

Genewiewe Member

Ви про 5 авеню? Якщо так,то ми купили в 2й секції

7. trufikmariana

trufikmariana Member

На мою думку там все норм. Планую у 3 секції

8. trufikmariana

trufikmariana Member

Була у 1 секції на екскурсії, виглядає все непогано, чекаю коли у мою секцію пускатимуть.

9. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Насправді, там довго не могли розпочати будівництво. Але зважаючи на темпи зведення каркасу не менше 4 поверхів за місяць, вдалося швидко наростити каркас. Так що людина не далека була від правди.

10. Volodiaua

Volodiaua Member

11. Sarates

Sarates Member

Зацікавився даною новобудовою. На фото, я так розумію, 2 будинки - це секція 1 і 3? Судячи з генерального плану, між ними ще 1 маленька секція буде? Цікавить 5 секція, до кінця 17 року планується здача? Дякую.

12. Sarates

Sarates Member

Також викликає питання зовнішня стіна. Керамічний блок - це звісно дуже класно, але товщина 250мм, як на мене, трохи мала..

13. Dgray

Dgray Member

Є такі на форумі хто купив? Як там просуваються справи?
    Вже почались продажі 6 і 7-мої секцій, ціна і розміщення дуже заманливе.

14. Sarates

Sarates Member

Я купив. 5 секція, 2 кімнатну. З будівництвом рухаютсья. Перевіряли цю будову, в них все ок

15. Dgray

Dgray Member

Теж вже купив 2 кімнатну в 7-мій секції вже

16. Sarates

Sarates Member

А що, в 6 секції вже все розкупили? По скільки за метр брали?

17. Dgray

Dgray Member

Ні, в 6тій ще є квартири, просто ціна від 14200 грн вроді. Я купив в 7мій за 12500, правда на останньому поверсі.

18. Sarates

Sarates Member

також був вибір між останнім і 7 поверхами, але за стереотипом, що на останньому холодно, обрали 7 :)
    Вітаю з покупкою, сусіде!)

19. Rodionochka

Rodionochka Member

@Dgray, наважились? Зараз брат хоче купити, але не тут, а у Дольче Віті на Зплазничній, 7. Це та ж сама контора. От і думаємо чи не ризик, бо там ще зовсім нічого нема. Навіть дозволу. Хоча ціна заманлива).

20. Dgray

Dgray Member

Я щось взагалі не можу знайти інформацію про забудовника в Дольче Віті. Звідки ви дізнались що це цей самий що і у 5-го Авеню?
    Ціна хороша впринципі, але знаходиться біля самої колії, думаю там дуже шумно буде... Хоча я не експерт)

а де твій аватар? :)