Відповідь: Улюблені художники і їхні картини прост супер! читала його книгу-щоденник, де він сам із сином на Алясці жив (не пам"ятаю назву). дуже надихає на подвиги. щось від надлюдини Ніцше в ньому є...
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Дуже мені подобається Ян Вермеєр Дельфський, а саме ось ця його робота Ось такий фрагмент (нажаль повну найшла тіко в жахливій якості) А ось ця найвідоміша - Чудова композиція і гарне світло. Що цікаво - виявляється відкрили його зовсім недавно - середина минулого століття. А найулюбленіший мабуть Дега
Роботи Гурама Доленджашвили http://pics.web2doc.com/pages/kartiny_narisovannye_karandashom_guram_dolendzhashvili
ну...чим тут зарадиш? а мені подобається дещо... ось: портрет першої дружини - Ольги Коклової Старий гітарист Ви дивились мультфільм "Рататуй"? раджу подивтись, "готувати може кожен" - (с) п.с. принагідно згадайте , коли свій перший вірш написала Леся Українка, і в якому віці Моцарт почав писати музику... а , ну так, ще подивіться в Гуглі, хто така Ніка Турбіна.
моя майже землячка - Катерина Білокур_Квіти за тином Claud Monet_Лісиста місцевість Leonardo Da Vinci_Вивчення жіночих рук
"Крик" Мунка Спочатку картина називалась "Хочу додому" І ще одна...той же автор Там ще й енергетика є... Мене зачепило... я сприймаю то на рівні відчуттів... Як вірші...як пісні... Сіпрошвілі "Туга"
О... та простіше не скажеш... Не могли сказати : "тверде тіло, неорганічний структурно-аморфний ізотропний полімер"? Всі б одразу зрозуміли, що ви говорите про скло... Тепер ще по темі - графіка Гурама Доленджашвили :girl_tender:
Ну.. ну.. ну.. ну.. ну я в Аршені, тойво, в жоці..... А його роботи можна в нас наживо побачити?.. Ні, ну білочорні - то штука.
Жорж де Ла Тур Свічка у мистецтві Магдалена перед свічкою Жінка ловить бліх Сон святого Йосифа Оплата податків