Ну-ну-ну, по-моєму, мене туди трохи "зажирно" вписувати, тим паче, точно не професіонально. Він намалював цей "чорний квадрат" абсолютно рівним. Там багато смислів. Та й крім того, можна знайти багато чого. (Та, впринципі, в кожному малюнку можна знайти багато Чого..) Таки не завжди. Деколи Маляр не хоче виставляти своїх картин, щоб люди не топталися в його душі.. Думаю, буває по-різному. Дивно.. То, якоби, тойво: : О, о-о-о-о-о Ви ... Зараз, як то "прєлєсть" перекласти? Чарівно! О! Малюєте чарівно...
Та звичайно що по-різному... Я про те, що коли малюєш на замовлення - це вже радше називається роботою... Принаймі я в собі то розмежовую...
Я Вас зрозумів; маю на увазі, що на замовлення теж можна малювати натхненно і з цілої душі, а можна "для відчіпного".. Якщо мене попросили намалювати портрет (тобто на замовлення), то я забуваю, що малюю "на замовлення" і заглиблююся в Красу того, кого малюю. (правда, в мене "замовлення" не комерційні і поодинокі, які я дарую-даром, та й намалювати в рамках опису мені не вийде, хіба що так, як я бачу, о. ) Мені цей сподобався.. Люблю біло-чорно-сірі... Або такі кольорові, в яких можна купатися... Такі, як той останній, чи "Просто ескіз" Coffe13
Аліас,таке все тепле і домашнє;-)А перший малюнок в мене засоціювався з мультиком про пригоди домовьонка(не знаю як українською) Кузі - "Умніца,дочка")))Позитивні такі асоціації))
Мені сподобалось,молодчинка. Чуть критики: В графіці горлечко трошки вивертається, чуть зворотня проекція вийшла. А в нижній акварельці бракує товщини вази. Але все одно гарно.
Класно... а ми так анатомію і не вчили... так шкодую... Друга акварелька мене вразила, гааааааааарно. Не залишай малювання - то твоє.
та ну..я тільки вчусяя ж зовсім недавно почала займатися цим. ось ще..робота із шматочків скла А це куточок кафешки "Солоха"який довелось оформляти.
Слово "осколки" є в українській мові, але є ще одне слово - друзки Оздоблення кафе дуже приємне... Але двері... Двері треба терміново міняти!
Кажучи про живопис комерційний, подам своїх пару невдячних розробок. Так сталось що мусів працювати за гроші (хоч деякі тернопільські мудрагелі які фарби не нюхали мене вже списали до грішників) але працював для свого бувшого однокласника і тепер мультиміліардера (входить до списку сотні найбагатших людей світу) Еріка Ґуда (Erick Goode). Походив із Каліфорнії, коло Напа Валей біля Сан-Франциско. Моя гілка сімї що була із 1870-тих в США і володіла шахтами в Пенсильвенії тепер живе там. Ми колись разом вчились в Parsons School of Design на відділі малярства. О власне до живопису або малярства. Із трьох готелів які я недавно оформив: Бовері, Мерітайм і Б&Б біля Бовері, презентую Бавері: Панель номер 3: Деталь із панелі номер 3: Ще одна деталь із панелі номер 3 (ближча): Панель номер 23: Панель номер 2: Панель номер 2: Власне останній це недивлячись на невинний вигляд характер. Краківський жид "Лані" який торгує кокаїном. Не для будь кого, білшість голівудських зірок купують кокаїн від нього. Він зазвичай його продає через армію неґрів (щоби сам не сів). Тут він є "увіковічений" моєю рукою. Cheers
Знову із Бовері: Панель номер 1 (напевне найгірша): Деталь із панелі номер 1: Панель номер 17: Панель номер 20:
Пане Ворон, гарно Ви тони’ підібрали. Такі, навіть не знаю, як сказати, -- щось мені нагадують. (А от про грішників ви дарма...)