Відповідь: Живопис.Графіка. Обіцяла шановному сотнику - то виконую обіцянку. Ніколи не бачила як цвіте мигдаль, та і фото мала поганеньке.. тому і такий чудернацький цвіт вийшов вгорі. Але не комплексую, бо не художник, а аматор.
Відповідь: Живопис.Графіка. Нiчого собi, аматор... Фрезiя скромнiчає (даруйте за русизм), але ви їй не вiрте.
Відповідь: Живопис.Графіка. мамця схвалила картину ще у форматі ескізу. хоча розраховувала на полотні побачити більше фактур та експрессивності.
Відповідь: Живопис.Графіка. VZ-Studio, я таких рисунків тут давно чекав... Колись я міг мультфільми "їсти" (то майже в прямому значенні), а тепер -- Ваші малюнки.
У нас на ЛФ столько художников! Я, между прочим, тоже хорошо рисую. Эх... Ни сканера, ни нормального фотика нет. Так бы тоже свои рисунки прислала! Вот. Нашла кое-что из своих "шедевров".
А я перестала малювати десь в універі. Часу не було. Руки не доходили. А от діти в садочок пішли і мама згадала про фарби та пендзлики. Тепер регулярно малюю до всіх свят та змін сезонів на садочкові конкурси. А зимою розмальовувала вікна - велетенські сніговики з ялинками. Так намучилась, що аж температуру дістала Зате наш садок в новинах показали і мої шедеври також. Правда анонімно. (Якби знала, то би підписала ) P. S. А наприкінці тижня моя племінниця відкриває свою першу персональну виставку. Я просто мусіла похвалитись!