antoniomatragrano@gmail.com | 22/05/13 14:08 | Icon Yulia Tymoshenko on sale for € 100,000 -Antonio Matragrano 21-05-2013 pic.twitter.com/VI3pShBmC9 бажаючим прихильникам можна її купити --ціна помірна. Якщо я помістила не у відповідний розділ , то прошу перенести.
Дякую, справді цікаво. Мені подобаються роботи пастеллю, вони мякі, навіть якщо кольорова гамма строката. Полковнику, по-секрету сама я пастеллю не люблю працювати, дратує до бісиків шурхання крейди по папері (як і до будь якої поверхні) Уявляєте, якою каторгою мені була шкільна дошка
Полковнику, з такою частотою ваших відвертостей форумом можуть поповзти плітки. І що ви тоді, як порядний ЛФ-івець, робитимете...
Не. Не организую. А вот женился бы точно (при обоюдной любви, конечно, в чём сомнения нет у меня). Н.Ю., извини, но правду говорю.
Любов і мистецтво, звичайно, дуже тісно переплітаються, але мені здається ми дружно такими темпами перекочуєм в іншу тему Заким випаде така нагода, то я стану беззубою вредною бабулькою і ви мене розлюбите. От дивіться, спершу сватання - то укравтодір має раз полагодити дороги до Тернополя, потім оглядини... то вже другий раз а це вже з ряду далеко ненаукової фантастики. І то все ще не весілля, уявляєте?
В світлі останньої балачки, то так неоднозначно Тогорічні начерки: літній майданчик котроїсь з кавярень Кривої липи і один з львівських ліхтариків.