Да при чём тут работы? Они, конечно, прекрасны!!!! А сама Оксана какова!!!!!! ---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- От Вашего кондитерского мастерства я тоже в шоке.
Мерси за комплиман (с) Підтримую думку Полковника про майстерність, і пропоную, Оль, обмін "шок олівцьом" на "шок кремом з квіточками" Какова? Певне щось та й бракує, раз Тернопіль вже котре літо оминаєте...
Ваша дружина має вами пишатись. Добре, що віртуальна цнотлива он-лайн кава тет-а-тет, під пильним наглядом модераторів, не несе в собі ніц крамольного. А я попри вихідні вибралась на перші етюди:
О, тепер знатиму коли то дороги на Тернопіль полагодять... Тоді, коли Мих з Полковником зберуться до мене в гості. Тішся собі Оксана сподіваннями, тішся :empathy:
На початку зими пані Coffe13 запропонувала мені провести мистецьку міні акцію. Акція полягала в тому, що кожен з нас мав спеціяльно створити роботу (я для неї, а вона для мене), а потім обмінятися цими роботами. Ось на свята отримав такий чудовий подарунок від Coffe13:
вже два роки ---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ---------- Coffe13, але малюю змалку, тому маю досвід, ці роботи - це найкращі і найновіші, хотів дізнатися, загальну думку про них