просто я ті картини сприйняв як ваші теж, а тут бац і виявилося, що то не ваші. Тому і за портрети захвилювався.
та зрозумійте ж мене, я подаю приклади, а потім вже ми з вами будемо створювати для вашої конкретної оселі, ресторану чи офісу конкретну композицію, яка буде настільки відрізнятися від поданого прикладу, що може бути названа майже оригінальною )))
ось бачте, дівчинка Оксанка затіяла пошук, а не повідомила вам всім тут голосно, що половину картинок вона не знайшла в мережі. тобто вони мої власні розробки.
Це не правда, мені сподобались ваші роботи, ті, котрі видно, що вони ваші. І я про це сказала в темі. Уявіть що ви купуєте сукню, вам в якійсь містечковій швейній майстерні показують італійський каталог і кажуть - оце отаку я шию, але в процесі роботи міняю її так, що вона зовсім не буде схожа на ту, що я вам показую, так що це не плагіат. І коштуватиме вона кільканадцять тисяч, а... і ще врахуйте, що в мене такі забирають з руками і ногами. Ну що, придбаєте собі таку?.. Чи все ж таки спершу захочте подивитися, які сукні шиє майстер? Тому і затіювала я пошук, лише з одною метою - щоб побачити, які саме роботи, все ж таки вашої руки справа. Зрештою такий наш світ, нажаль, і на кожного продавця знайдеться свій покупець, то й "художню цінність" , у вашому випадку, можна упустити Щасти вам!
наприклад, отця Піо ви ж не з натури малювали, а скопіювали - очевидні речі. А що тоді ваше? Картини - з інших сайтів, потртрети - копія з інших портретів.... Cntr-C i Cntr-V - також робота, можливо навіть і платна, але не мистецтво.
Переглянув цю тему і з великим жалем виявив, що чимало робіт, викладених тут форумлянами, їх власних робіт (!) просто зникли. Вони були завантажені на радікал.ру, а цей фотохост дуже часто видаляє зображення, які там зберігаються. Велике прохання до всіх - завантажуйте картинки на форум, вони звідси нікуди не подінуться поки існує, власне, форум. І ще, якщо вам не важко, artobstrel, Coffe13 та інші, розмістіть свої зниклі роботи тут
мои все есть, просто когда то Левандивка (вечная память) вынес меня в отдельную ветку где я по сей день и обтираюсь ) хотя как по мне учитывая не высокие в последнее время темпы ее наполнения было бы неплохо перенести ее назад в ЖГФ, а то проЫзведения остаются без зрителя ... )
Я не пригадую всіх робіт, якими ділилась. Приведу зараз ті, про котрі памятаю,бо відредагувати відповідні колишні дописи не можу:
Я отримала сьогодні файний великодній подарунок П.С. Щоб не подумали, що то є офтоп, і щоб бути точнішою - то це був творчий взаємообмін роботами з Levko-м. Така собі ідея обміну "результатами творчості"...
Оксано, я вражена,що навіть слів недоберу, настільки гарні твої роботи...передивилась все...і графіку і масло і олівець, я в шоці!!!!!!!!!!!!!