Буду в Одесі, обов"язково зайду. А поки що може нам віртуальну прогулянку своєю майстернею влаштуєте?
Вона об'ємна, розірвати на шматочки не вийде - треба ще місце для продовження картини на боках підрамника. ---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ---------- Цікаво, це комплімент? ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ---------- Роботи багато
Я мабуть зараз нарвуся на хвилю обурення, але змовчати я ні як дизайнер, ні як художник просто не можу. Мені також подобається це поєднання. Тільки на місці пані fiamme, я б робила це коректніше. fiamme, у вас виходять добротні портрети, вони мені подобаються. Розвивайтеся в них. А про решту... я намагалась натякнути вам в сусідній гілці,ви не зрозуміли, або не захтіли зрозуміти, то ж спробую написати тут прямо, без натяків. Це правильне враження. Більше того, ця графіка гуляє нетом і непогано продається. Дана тема називається "Живопис.Графіка.(форумлян)" Тому, гадаю в пору б було викласти вже свою копію, а не інетовську картинку. З тривалого спілкування з дизайнерами, і не дуже тривалого спілкування з художниками, дозвольте дати вам пораду. Використовуйте для самореклами і самопродажу , особливо на власному сайті (не кажу вже про форуми) свої власні роботи, навіть копії мали б бути виконані і відфотографоовані власноруч (тему дозволу робити копію, я не зачіпатиму) Щоб не бути голослівною, поясніть цінність мистецького задуму в наступному: роботу (начебто свою) з допомогою графічного редактора додають в інтерєр чужого авторства і отримується: Я ні сперичатись, ні дискутувати з вами не хочу, і якщо б я не стріла раніше ці прінти в продажі в неті, то взагалі б змовчала і проплюсувала вам ваші дописи. Просто прийміть як пораду. І вибачаюся перед вами в одному випадку, якщо в цій гілці ви демонстрували свої знання графічних редакторів. Мистецтво може бути недосконалим, але на мою думку чає бути чесним.
та усе я, дорогенька, захтіла зрозуміти. я учора з Вами погодилась, що все це "налетай-торопись", ми з Вами пореготали та й порозходилися спати ))) хіба ж я не знаю, де воно береця? ))) але ж вважайте, що за ці картинки москалі мені платять 13000-14000 рублєй і не муркнуть ))) то чому б мені було не спробувати запропоновути і вам, землякам? подобається - беріть, не подобається - не беріть, але ціну я для рідних українців ненабагато зменшую, бо ж роботи вистачає. крім того, повинна Вам сказати, що при конкретному замовленні ми з покупцем настільки міняємо пропорціі, колір, доповнюємо, викидаєм, змінюємо первинне зображення, що в кінці маємо цілком оригинальну композицію.
от хоч ріжте мене, хоч їжте мене, я так і не зрозуміла, Оксанко, що саме Вас так засмучує я повсюди пишу, що ці картини не претендують на самостійну художню цінність, це ДЕКОР. то й нема про що журитися