Живопис.Графіка. (форумлян)

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Фрезія, 30 січ 2007.

1. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. fiamme

fiamme Active Member

• Подобається Подобається x 1
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Що це? Якщо Ваша робота, розкажіть детальніше про неї. Та й картинку побільшу хотілося б :)

4. fiamme

fiamme Active Member

Це одна з моїх картин. Я малюю портрети та інтер'єрні картини :)

5. MARTINI

покажіть же, цікаво

6. fiamme

fiamme Active Member

Дякую :)
    А ви в гості заходьте, самі все побачите :)

Інакше реклама вийде :sad:

7. MARTINI

Буду в Одесі, обов"язково зайду. А поки що може нам віртуальну прогулянку своєю майстернею влаштуєте? :)

8. fiamme

fiamme Active Member

Але я ж не можу тут посилання на свій сайт дати :sad:

9. MARTINI

Можете. Але цікавіше тут викласти і тут же обговорити

10. fiamme

fiamme Active Member

Місця не вистачить викладати :)

http://portret.ucoz.ru/

11. MARTINI

Місця немеряно :)

А як ви ось такі, скажімо, робите?

Малюєте, а потім шматуєте на кавалки? :)

12. fiamme

fiamme Active Member

Як раз таку зараз і роблю :)))

Секрет фірми :)

13. MARTINI

Взагалі, перше враження було, що це комп"ютерна 3D-графіка

14. fiamme

fiamme Active Member

Вона об'ємна, розірвати на шматочки не вийде - треба ще місце для продовження картини на боках підрамника.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

:)))
    Цікаво, це комплімент? :)

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Роботи багато :sad:
    :bye2:

15. fiamme

fiamme Active Member

Орхидеи

16. MARTINI

Мистецтво і дизайн доповнюють одне одного. Мені подобається

17. Coffe13

Я мабуть зараз нарвуся на хвилю обурення, але змовчати я ні як дизайнер, ні як художник просто не можу.
    Мені також подобається це поєднання. Тільки на місці пані fiamme, я б робила це коректніше.

fiamme, у вас виходять добротні портрети, вони мені подобаються. Розвивайтеся в них. А про решту... я намагалась натякнути вам в сусідній гілці,ви не зрозуміли, або не захтіли зрозуміти, то ж спробую написати тут прямо, без натяків.

Це правильне враження. Більше того, ця графіка гуляє нетом і непогано продається. Дана тема називається "Живопис.Графіка.(форумлян)" Тому, гадаю в пору б було викласти вже свою копію, а не інетовську картинку. З тривалого спілкування з дизайнерами, і не дуже тривалого спілкування з художниками, дозвольте дати вам пораду. Використовуйте для самореклами і самопродажу , особливо на власному сайті (не кажу вже про форуми) свої власні роботи, навіть копії мали б бути виконані і відфотографоовані власноруч (тему дозволу робити копію, я не зачіпатиму)
    Щоб не бути голослівною, поясніть цінність мистецького задуму в наступному:
    роботу (начебто свою) з допомогою графічного редактора додають в інтерєр чужого авторства і отримується:

Я ні сперичатись, ні дискутувати з вами не хочу, і якщо б я не стріла раніше ці прінти в продажі в неті, то взагалі б змовчала і проплюсувала вам ваші дописи. Просто прийміть як пораду. І вибачаюся перед вами в одному випадку, якщо в цій гілці ви демонстрували свої знання графічних редакторів.

Мистецтво може бути недосконалим, але на мою думку чає бути чесним.:give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  18. fiamme

fiamme Active Member

та усе я, дорогенька, захтіла зрозуміти. я учора з Вами погодилась, що все це "налетай-торопись", ми з Вами пореготали та й порозходилися спати ))) хіба ж я не знаю, де воно береця? )))
    але ж вважайте, що за ці картинки москалі мені платять 13000-14000 рублєй і не муркнуть ))) то чому б мені було не спробувати запропоновути і вам, землякам? подобається - беріть, не подобається - не беріть, але ціну я для рідних українців ненабагато зменшую, бо ж роботи вистачає.
    крім того, повинна Вам сказати, що при конкретному замовленні ми з покупцем настільки міняємо пропорціі, колір, доповнюємо, викидаєм, змінюємо первинне зображення, що в кінці маємо цілком оригинальну композицію.

19. Coffe13

Не весело, пані... Навіть дуже сумно :sorry:

• Подобається Подобається x 1
  20. fiamme

fiamme Active Member

от хоч ріжте мене, хоч їжте мене, я так і не зрозуміла, Оксанко, що саме Вас так засмучує :mocking: я повсюди пишу, що ці картини не претендують на самостійну художню цінність, це ДЕКОР. то й нема про що журитися :pardon:

а де твій аватар? :)