Відповідь: Живопис.Графіка. P.S. Колись давно, після армії, коли приносив безліч своїх робіт на конкурсну комісію в інститут мистецтва, серед них був цей плакат Шевченка (зменшеним він є і на моїй гітарі позаду). Коли, фактично, вони винесли вердикт, що показані роботи не мої (адже я їм не назвав прізвища викладача, який ніби-то мене готував до вступу, так як таких винятків не бачили), один з членів комісії запитав: - А почему это у Вас такой большой плакат Шевченка нарисован? Мені вже не було і так що втрачати, і я відповів: - Если у меня был бы еще больше лист бумаги - я бы нарисовал его еще крупнее! От такі були часи... і не шкодую.
Відповідь: Живопис.Графіка. Трохи балувався в корелі роки 3 тому. Під сумний настрій: Загубли. Несправедливість.
Відповідь: Живопис.Графіка. Вибачте що зловживаю вашою увагою, ось на ноутбуці знайшов ще двійко, з тієї самої серії - нудно в дорозі Ланґольєри зими: Не такий як усі (непідкорений):
Відповідь: Живопис.Графіка. тема класна,от тільки не маю можливості викласти сюди свої роботи.може колись розживусь на цифровик...або почну щось творити на компі...
Відповідь: Живопис.Графіка. Привіт Маленьке поповнення: Скопа називається. Не завжди малюю з голови, деколи люблю змальовувати з природи, з фото, з книжок - для задоволення. Це в мене в галереї поповнення (тобто, заміна) двома екземплярами Щодо колоскiв: малював їх на вокзалi з пам'ятi, в мене такi вдома на столi, тiльки ваза iнша.
Відповідь: Живопис.Графіка. Нових немає.. Одна 1.5-річна.. "Подарунок" Бачу, мені треба використовувати більше контрасту (при малюванні).. Але то таки мій почерк, так що -- не буду
Відповідь: Живопис.Графіка. У тата був день народження вчора, а він був в іншому місті. У мене було власні 50 гривень, і я хотіла на них подарунок купити. Але вирішила сама зробити подарунок: Ну?:o
Відповідь: Живопис.Графіка. Це, очевидно, концептуалізм, хоча, можливо, й дадаїзм. Як подарунок, звичайно можливий, але лише для татка, бо мамця може сприйняти за чорний гумор. :shutup: Але що не можливе у час суцільних "-ізмів", і головного - ПОСТМОДЕРНІЗМУ???!!! :shutup:
Відповідь: Живопис.Графіка. Що особливо класно, так це те, що незважаючи на певну ідеалізацію можна зауважити переконливу реалістичність та правдоподібність образу - "очі - як зірки", "зуби - як камені", але "волосся - як волосся". Таке вдавалося лише древнім еллінам, отож портрет (айкон, ікона, знамення, лик) безсумнівно згодом стане класикою. У Вашій сім'ї - це - безумовно...