Ну а я електронік Я Вас розумію, кожен, хто малює малюнок бачить в ньому такі неточності, які не помічаються глядачами. Але то не привід, щоб не вважати себе талантом. Критика. Критика буває ще й конструктивною (серед інших багатьох різновидів "критик", які зовсім непотрібні). Так що не кожен професійний художник покритикує вас конструктивно. Тим паче, дизайнер. (не в образу дизайнерам, бо в них інші задачі і підхід до малюнка).
Згадав си,як єден...вотакй боґемний метр показував свою картину... А там іно рама і чистий холст... Картина називається:"Білий кінь,що пасеться на зеленій траві". Всі захоплено ахають,прицокують язиками... А один(певно такий ж темний і неосвічений,як я) здивовано питає: - А де зелена трава?... На що метр авторитетно рече: - Її з'їв білий кінь... А та тємнота далі: - А де ж кінь?... Метр глибокодумно скубнув себе за косічку(боґєма ж),пояснив: - А кінь з'їв траву і пішов пастися в друге місце...
Ну о, згадав, як вдруге по гранати ходив... - А у Вас гранати є? - Вот, сок є. - Та ні, соку не треба, я гранату хочу. - не жді, нашалнік. Не жді. - А чо’? - Сезон аконшілся. Отаке. А Ви тута малюєте.. Блін, тепер жаба давити буде
Обовязково попробуйте заново.Гарно виходить.Взагалі дуже подобається графіка,шкода в мене не виходить,колись в війську пробував,жіночі лиця,але з уяви,змальовувати не намагався.Служив зі мною такий собі Уваров,так він ще в1987році мав свій салон виставку в Нижньому Новгороді,вже тоді мав дозвіл на те,що міг ліпити ордена, герби,бюсти і барельєфи нашого вождя,ось він я вам скажу творив, на кожному кроці.Ви люди обдаровані богом і повинні нести цей дар в люди.(ото я сказав га-а)
Ілюстрації до дитячої книжечки із живими очима, ... де білі кружки, мають бути дірки в листку. При нагоді скажу - мож хто продає графпланшет Intuos3 A5wide - A4? пишіть в приват.