Які тут гарні картини! Всі дуже талановиті...Я ще дуже давно захоплювалася живописом...в дитинстві...зараз, на жаль, обмаль часу...Оскільки, мріяла тоді жити в США, малювала різних топ-моделей...стиляги...Можливо, погано видно, вибачте...
Такі тут таланти, молодці! Мої каракулі . На роботі дурью маялась (кулькова ручка) ---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- гелева ручка. Це копія з оригіналу- подарований подрузі. ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ---------- Це теж копія- оригінал висить у свекра. Він в молодості дуже хотів змалювати пам"ятник Міцкевичу, але щось там руки не дійшли. Попросив моє малювидло. Олівець
Гелева ручка Олівчик Гелева ручка Це все старе хоббі, закинуте. Вже роки 4 не малювала. Думаю чи не спробувати знову..
Спробуй, звичайно, не закопуй свій талант!!!! ---------- Додано в 02:24 ---------- Попередній допис був написаний в 02:16 ---------- Переглянула майже всі малюнки... Чудово..."Львів має талант!!" Як я заздрю тим, хто вміє малювати...
Якщо чесно- не вважаю себе талантом. Чесно, без скромності- я вважаю, що не вмію малювати..Так.. Перемальовувати..
JaguaR, не знаю як пояснити. Скажемо, якби їх намалював хтось інший (ні разу не мавши відношення до малювання(я - банкір по професії))- я б була в захваті. А дивлячись на свої малюнки- бачу ті неточності і неправильності, які до "родзинок" не відносяться. Мені , звичайно, приємно, що всі хвалять, але я б боялась критики професійних художників. Не знаю чи зрозуміло пояснила свої почуття..