Не знаю чи показував для вас ці роботи, але виставляю )) За основу для кожного з рівня картини взято скло, під яке виготовлено відповідні рамки...
Молодчинка! Без втоми повторю це безліч разів ) Приємно спостерігати за дійсно позитивними тенденціями твоїх творінь. Так тримати! Дякую, здебільшого тяжію до реалістичної передачі сцени. Відносто даного натюрморту, то на нього, як пам'ятаю зараз, пішло близько 10 годин - немов на одній хвилі, без зупину. Який же був аромат фарби та льняного масла у кімнаті... ммм... творчість )) Шкода, що у нинішньому вирі життя не можу взятись за фарби, може хоча б на пенсії... )))
Та це ясно... Я жартувала. Чесно кажучи я вражена. На вигляд - фото. Може це якась програмуля, яка творить 3D об'єкти на основі реальних фото? Мені цікава сама технологія. Можна кілька слів про це?
Я теж спочатку подумала, що це фото, хоча знала чим Coffe13 займається. Потім намагалась знайти всякі проколи, по яких можна було б сказати точно, що це не фото. Не знайшла. Значить робота зроблена на відмінно! Про це є тема "3d моделювання"
Була ще чорна папка з рожевим рисунком (до речі, класнішим) і рожевим бантиком, але її вже не вдасться відсканувати, яко вона не в мене - подарував..