во избежание неправильного понимания, персонаж (в моем видении) книги Ника Перумова "Череп на рукаве" 5100 какой-то год
Привіт усім! Вирішив показати й свій творчий доробок. Хотілося б почути відгуки та враження. Малюю у стилі наїву. А ця картина називаається "Близькість"... Космічна ніжність ... Моє Я
Картина А які квіти Ви уявляли собі, малюючи цю картину? Пи.Си. І коротко, якщо можна, що таке стиль наїв?
Не уявлала жодних квітів. У фокусі були мої відчуття й фантазія. Однак в результатів виходять квіти. Гарно, правда? Я коли намалюю картину, сама дивуюся їм. Життя не таке красиве, як мої картини, на жаль. Акурат, у кризу. Стиль наїву, це - неакадемічне мистецтво, в якому є елементи народного живопису, фольклору. Малюнки відображають дитячі наївні мрії про добро, щирість, які завди перемагають зло. Предствники НМ - Примаченко, Піросмані, Руссо.
Дякую Коли я на неї дивюся, згадується казка про Снігову Королеву )) Дякую і ВАм Настінко. Ні, маслом не малюю. Якось я не можу виразити себе маслом, от акварель більш мені імпонує.
Дуже гарні роботи! Мені сподобались лінії (їх легкість, гнучкість, ідеальна форма) і кольори - такі позитивні і життєрадісні! Якби я мала свою кімнату, то б хотіла, щоб стіни були розмальовані на такий манер
Дякую Кімнату можна прикрасити картиною )) А от чомусь не можу повісити свої картини у себе в помешканні. Можливо, тому, що це - мої твори і я їх малюю не для себе.... А чому для дитячої? МЕні більше подобаються в офісі, щоб не був таким серйозним )) Ви на картини дивіться, а не на профіль )))) Я люблю експерименти )) Дякую за відгуки, влни мені теж подобаються, от тільки чомусь в столі лежать... Є ще олія )) Дякую ) Десь так )) Творчі люди трохи шизануті