Життєвий рівень. Людина чи Держава.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Hyligan, 25 лют 2013.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Заробити ще в Україні можна, то вже відноситься до тої частини "життєвого рівня" про який людини може і повинна подбати сама...
    Тоді Ви економите купу грошей....Я доречі сам надаю перевагу пішим прогулянкам коли нікуди не поспішаю...
    Але який в Вас буде життєвий рівень в селі за 10 км від міста де маршрутка ходить 3 рази на день без авто???То в місті таксі дешеве.....

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Глянув на ціну, шкода фабія.... від 13 250....плюс мита і податки.

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гмм...

Для матері трьох дітей в Стрию, наприклад, які шанси (беремо до уваги середньостатистичну громадянку), одружену на середньостастичному громадянинові (шуміка не враховуємо, він машину купив і вже виплатив, але такі можливості не у всіх стрийських дизайнерів є)?
    Знову не вловлюю зв'язку :sad: В селі має бути життєвий рівень нижчим через відсутність машини?

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Кого?

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

От поїдите маршруткою в місто, з пересадкою, накупете дві торби круп, макаронів майонезі ітп. і приїдьте маршруткою,з пересадкою, до дому і я Вас запитаю чи задоволені Ви своїм життєвим рівнем :mocking:

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Ви хочете щоб я вам бізнесідею підкинув :mocking:

В нам на вулиці 7 хат і 5 авто, думаю і в Стрию не дуже то відстають....Тільки при нормальній ціні замість 40 річних жигулів булид хочаб 10 річні іномарки...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хоча б 10ти річні Daewoo Matiz.

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Вони можуть їздити стільки років о_О

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Ну, для такого типу людини авто не є частиною поняття "рівня життя". Але то так тільки до того моменту, коли вона його таки купить :)
    Я от ніколи не прагнув мати авто, купив, по суті, лише на прохання дружини. Але зараз я розумію, що це насправді зовсім інший рівень життєвого комфорту, а відтак і "рівень життя". При чому не лише в матеріальному контексті. Наприклад, набагато частіше бачимо родичів - навіть до моїх батьків в межах Львова частіше, не кажучи вже про родину дружини, порозкидану по області. Чи от поїздка на огляд до лікаря з немовлям - наскільки простіша...

• Подобається Подобається x 2
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А проїхатись зимою засніженими Карпатами, через перевали.....ну як то зрівняєш з маршруткою...

10. Un.Known

Навіщо?

Ні, я розумію хід Ваших думок, але тут мова швидше про комфорт, ніж про життєвий рівень, бо в мене в селі може бути хатка, котра і у сні не здалась би городянином з двохкімнатної квартири, але з машиною.
    Ні. )
    Тут згідна. Але чи настільки вже тоді має значення ціна на авто? Ми є його не щороку купуємо?

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ціна на машини це тільки приклад того як в нас забирають наші гроші, які могли б піти на інші аспекти "рівня життя"

Доречі, а що таке рівень життя по вашому ?

12. Un.Known

Ну тоді, мабуть, не варто було робити акцент на ній.

Рівень життя - співвідношення того, що я реально заробляю до того, що я можу за ці гроші купити - і якості цих товарів чи послуг.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ну так, співвідношення....по Польщі за 2012 рік, мінімальна зарплата 1500 plz, середня 3680 plz.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дизайнера. Хвамілійо такоє... (С) :mocking:

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Та Бог з ним з зарплатою, то треба економіку підніматьи і тп...Ну але штучно дерти гроші на рівному місці і ніфіга не давати взамін це на чесно.........Не справедливо це!!!

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Але пересічна людина не виплатить його за один раз. Відкласти на перший внесок, потім сплачувати кредит.
    Або просто тривалий час відкладати...

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Коротше кажучи, на купівельну спроможність впливає протягом тривалого часу...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Просто то дуже красномовний приклад "опускання" власного народу...То зашо німець при зарплаті 3-5 тис. євро (чи скільки там на німцях) платить тисячу Євро то в нас коштує 7 тис. доларів тобто зарплвта за кілька років....

А зараз з тим взагалі дупа, або брати зачуханого Лануса за цілком дорослу ціну, або биту перебиту іномарку (свіжих вже не гонять) або відносно нового і відносно здорового свіжого бусика за 12-15 тисяч + 1-2 тисячі щоб переробити його на пасажирського Виходить біля 17 тис ує така собі середненька машина, от вам і життєвий рівень :nea: За ті гроші можна було б жити кілька років і зовсім нічого не робити...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це за машина?о_О Я таку хочу

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Абсолютно не практична штука
    Низька, на ямах весь низ відібєте
    Дводверна, і мабуть і двомісна. Сімейним людям, компанійським, або любителям МЖЖ не підійде :mocking:
    Кохтує як збитий літак, бензину пє як поїзд...

То для синів призедентів і їм подібних мажорів...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То я візьму таку саму, лиш вищу і 5-тимісну, а бензин і так дорогий, кажуть вже 900 грн. за повний бак.

а де твій аватар? :)