Життєва головоломка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mery em, 22 чер 2011.

1. Peri

Peri Well-Known Member

...так от...і ніхто не поверне тобі жодної хвилинки твого життя.То чи варто "застрягати",коли навкруги стільки нового і неповторного:)

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Може й не варто :) Але життя мудре і думаю,що саме підкине шанс щоб виплутатись з цієї залежності.Критична точка так чи інакше наступить .але зараз ,поки я "відключаюсь" від життя хв.на 15 тільки від того,що написано "вул.Зелена" і поринаю у спогади....значить ще не час.Значить не відболіло.

• Подобається Подобається x 6
  3. Albinka

Albinka New Member

Допоможіть розібратись будь-ласка....... Я зустрічаюсь з хлопцем вже рік, майже кожен день бачимось, після роботи завжди у мене....пора вже і про весілля задуматись...Ну, я і почала говорити, він теж приєднався, але дійти згоди дуже важко...Я хотіла вже літом наступного року, а він хоче ще два роки зустрічатись і в2013 літом. Для мене завжди довготривалі стосунки здавались якимось крахом.Невже, якщо він дійсно мене кохає, то не погодився б наступного року. Та ще і батьки постійно питають, коли вже там??!!! Я не знаю, що робити...може то плюнути, але ж так важко...

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

"Ти все ще завмираєш, коли чуєш улюблену "вашу" пісню, коли відчуєш запах його парфумів, але це все минуче, невідворотньо минуче...

... і одного ранку, коли знову зазвучить ця пісня, на твоїх вустах буде тільки поблажлива іронічна посмішка, як усвідомлення того, яким маленьким було величезне горе..."

Un.Known, "Листи до молодшого я"

• Подобається Подобається x 7
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Колись цей ранок наступить....:)

А чим він це пояснює? Може він просто ще сумнівається в собі.не впевнений,що Ви та з ким він хоче поєднати своє життя?

• Подобається Подобається x 1
  6. Albinka

Albinka New Member

7. Mery em

Mery em Member

Дякую Сонечко:))) З своєї сторони тобі скажу...залиш ініціативу про одруження за хлопцем, він мужчина як не як, і нехай останнє слово буде за ним! Живи в своє задоволення, маю наувазі викинь це на деякий час з голови... також можеш почати трішки байдужіше ставитися до нього ...він це відчує, почне приклади максимум зусиль щоб тебе не втратити, якщо ти насправді йому дорога!
    Просто вір йому і все...
    Пам"ятай все що не робиться, те робиться на краще...навіть якщо нам здається, що прийшов "кінець світу"!:)

• Подобається Подобається x 3
  8. Peri

Peri Well-Known Member

Трохи не згідна з оцим
    бо якщо так буде,значить це було не справжнє кохання,або ви настільки по....дорослішали,що стали просто циніком.
    Кохання,скільки б років не минуло,викликає почуття лету,окрилює,повертає щемкі і солодкі спогади,додає наснаги йти вперед,бо воно стало частинкою вас.
    ...навіть якщо між вами сотні кілометрів і років:)

9. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Влом мені то все читати, тому вибачте, якшо ідея вже звучала. Не користуйтеся аською, почтою і т.п. Ніхто вам писати не буде. Ні колишня вашого френда ні шеф :). Най все в лице говорять :)

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та так і буде, але цинізм тут ні при чому, хоча доля здорового цинізму потрібна завжди і усім.

"Кохання - завжди справжні. Завжди.

Просто ти сьогодні кохаєш Івасика з паралельного класу за те, що в нього кльова усмішка, а ще він вміє грати на гітарі, і коли він торкається тебе випадково у шкільній їдальні, в тобі будиться щось, що дорослі називають цнотливо бажанням. Але ти про це ще не знаєш.

А через десять років ти будеш знати, що це, і твоя любов до Івасика буде здаватись тобі такою смішною і невинною зараз, коли ти займаєшся коханням з Андрієм за кулісами, відчуваючи себе майже богинею.

А ще через десять ти будеш знати, що ти богиня, Андрійко залишиться десь там, за тими кулісами, і кохати будеш бога.

Ти завжди будеш кохати по-справжньому.

Тільки колись як дівчинка, а колись - як жінка, котра уже все знає про кохання..."

Un.Known, "Листи до молодшого я"

• Подобається Подобається x 8
  11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Влітку? Задуха ж. Горілка на чоло виходить, бурячки з городу ще не достигли. А чому б не на осінь. Можна навіть на цю :)
    А наступний хіба не високосний? Може він вірить в прикмети

цейго, як його.... ми починаєм цінити те, що починаєм втрачати. Може розіграти троха виставу, що Вас хтось може переманити. Авось задумається? І виставите фотки з вашого весілля ще до нового року ;)

• Подобається Подобається x 4
  12. hunter

hunter мандрівник

хм... шеф 100% не хоче серйозних стосунків, а тільки якогось роману і т д.
    тому б я будучи на вашому місці прямо в очі шефу сказав би що з того ніц не вийде і щоб більше не рухав вас, як варіант (якщо не подіє) можна ще сказати що ви скоро виходите заміж, тоді мав би вас не рухати.
    але є й негатив в цьому - він вас може звільнити - але то ваше рішення.

ваш хлопець: ви з ним, ви його любите, то будьте з ним наразі - а там буде видно...
    колишня хлопця хоче йому насолити (тому і пише вам) або хоче його назад собі... її слова в серйоз брати не варто.

ось таке воно...

13. nikolas

nikolas Well-Known Member

Та нє,просто ви стали дорослішими,а значить мудрішими.

14. Peri

Peri Well-Known Member

Не знала,що "поблажлива іронічна посмішка" ознака мудрості.

15. nikolas

Та я не про іронічну посмішку,а про те,що з кожним коханням на "все життя" і його втратою наступне почуття і стосунки сприймаєш вже не так остро,бо вже маєш що зважити.Це не ознака цинізму.

16. Peri

Peri Well-Known Member

17. nikolas

Це вже треба відкривати окрему гілку...,неварто.

18. Peri

Peri Well-Known Member

19. Andr

Andr Well-Known Member

Повірте, якщо колишнє своє справжнє кохання згадується без трепету - це не обв'язково цинізм. Знаю точно :)
    Тільки це не стосується даної теми

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це вона чисто з помсти. Самі посудіть - якби він був справді таким гадом та інше, стала б вона попереджати якихось майбутніх пасій? Вона, навпаки, сиділа б собі в куточку і тихенько зловтішалася, уявляючи, як нова дівчина буде з ним мучитися ...:)))

---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

А Вам що, вже 40 років, що Ви так заміж хочете?

У мене склалося таке враження, що Ви не любите хлопця, а просто хочете весілля поскоріше...

Якщо у Вас такі розбіжності на цьому етапі виникають, то це вже тривожний дзвіночок...

а де твій аватар? :)