...так от...і ніхто не поверне тобі жодної хвилинки твого життя.То чи варто "застрягати",коли навкруги стільки нового і неповторного
Може й не варто Але життя мудре і думаю,що саме підкине шанс щоб виплутатись з цієї залежності.Критична точка так чи інакше наступить .але зараз ,поки я "відключаюсь" від життя хв.на 15 тільки від того,що написано "вул.Зелена" і поринаю у спогади....значить ще не час.Значить не відболіло.
Допоможіть розібратись будь-ласка....... Я зустрічаюсь з хлопцем вже рік, майже кожен день бачимось, після роботи завжди у мене....пора вже і про весілля задуматись...Ну, я і почала говорити, він теж приєднався, але дійти згоди дуже важко...Я хотіла вже літом наступного року, а він хоче ще два роки зустрічатись і в2013 літом. Для мене завжди довготривалі стосунки здавались якимось крахом.Невже, якщо він дійсно мене кохає, то не погодився б наступного року. Та ще і батьки постійно питають, коли вже там??!!! Я не знаю, що робити...може то плюнути, але ж так важко...
"Ти все ще завмираєш, коли чуєш улюблену "вашу" пісню, коли відчуєш запах його парфумів, але це все минуче, невідворотньо минуче... ... і одного ранку, коли знову зазвучить ця пісня, на твоїх вустах буде тільки поблажлива іронічна посмішка, як усвідомлення того, яким маленьким було величезне горе..." Un.Known, "Листи до молодшого я"
Колись цей ранок наступить.... А чим він це пояснює? Може він просто ще сумнівається в собі.не впевнений,що Ви та з ким він хоче поєднати своє життя?
Дякую Сонечко З своєї сторони тобі скажу...залиш ініціативу про одруження за хлопцем, він мужчина як не як, і нехай останнє слово буде за ним! Живи в своє задоволення, маю наувазі викинь це на деякий час з голови... також можеш почати трішки байдужіше ставитися до нього ...він це відчує, почне приклади максимум зусиль щоб тебе не втратити, якщо ти насправді йому дорога! Просто вір йому і все... Пам"ятай все що не робиться, те робиться на краще...навіть якщо нам здається, що прийшов "кінець світу"!
Трохи не згідна з оцим бо якщо так буде,значить це було не справжнє кохання,або ви настільки по....дорослішали,що стали просто циніком. Кохання,скільки б років не минуло,викликає почуття лету,окрилює,повертає щемкі і солодкі спогади,додає наснаги йти вперед,бо воно стало частинкою вас. ...навіть якщо між вами сотні кілометрів і років
Влом мені то все читати, тому вибачте, якшо ідея вже звучала. Не користуйтеся аською, почтою і т.п. Ніхто вам писати не буде. Ні колишня вашого френда ні шеф . Най все в лице говорять
Та так і буде, але цинізм тут ні при чому, хоча доля здорового цинізму потрібна завжди і усім. "Кохання - завжди справжні. Завжди. Просто ти сьогодні кохаєш Івасика з паралельного класу за те, що в нього кльова усмішка, а ще він вміє грати на гітарі, і коли він торкається тебе випадково у шкільній їдальні, в тобі будиться щось, що дорослі називають цнотливо бажанням. Але ти про це ще не знаєш. А через десять років ти будеш знати, що це, і твоя любов до Івасика буде здаватись тобі такою смішною і невинною зараз, коли ти займаєшся коханням з Андрієм за кулісами, відчуваючи себе майже богинею. А ще через десять ти будеш знати, що ти богиня, Андрійко залишиться десь там, за тими кулісами, і кохати будеш бога. Ти завжди будеш кохати по-справжньому. Тільки колись як дівчинка, а колись - як жінка, котра уже все знає про кохання..." Un.Known, "Листи до молодшого я"
Влітку? Задуха ж. Горілка на чоло виходить, бурячки з городу ще не достигли. А чому б не на осінь. Можна навіть на цю А наступний хіба не високосний? Може він вірить в прикмети цейго, як його.... ми починаєм цінити те, що починаєм втрачати. Може розіграти троха виставу, що Вас хтось може переманити. Авось задумається? І виставите фотки з вашого весілля ще до нового року
хм... шеф 100% не хоче серйозних стосунків, а тільки якогось роману і т д. тому б я будучи на вашому місці прямо в очі шефу сказав би що з того ніц не вийде і щоб більше не рухав вас, як варіант (якщо не подіє) можна ще сказати що ви скоро виходите заміж, тоді мав би вас не рухати. але є й негатив в цьому - він вас може звільнити - але то ваше рішення. ваш хлопець: ви з ним, ви його любите, то будьте з ним наразі - а там буде видно... колишня хлопця хоче йому насолити (тому і пише вам) або хоче його назад собі... її слова в серйоз брати не варто. ось таке воно...
Та я не про іронічну посмішку,а про те,що з кожним коханням на "все життя" і його втратою наступне почуття і стосунки сприймаєш вже не так остро,бо вже маєш що зважити.Це не ознака цинізму.
Повірте, якщо колишнє своє справжнє кохання згадується без трепету - це не обв'язково цинізм. Знаю точно Тільки це не стосується даної теми
Це вона чисто з помсти. Самі посудіть - якби він був справді таким гадом та інше, стала б вона попереджати якихось майбутніх пасій? Вона, навпаки, сиділа б собі в куточку і тихенько зловтішалася, уявляючи, як нова дівчина буде з ним мучитися ... ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ---------- А Вам що, вже 40 років, що Ви так заміж хочете? У мене склалося таке враження, що Ви не любите хлопця, а просто хочете весілля поскоріше... Якщо у Вас такі розбіжності на цьому етапі виникають, то це вже тривожний дзвіночок...