Життєва головоломка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mery em, 22 чер 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

З язика зняли...

Заміж, мила дівчино, Вам точно не треба. Було б ясно - не вагалися б, не писали б у форум.

• Подобається Подобається x 6
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

То беріть його з собою ;)

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ггг,читала тему і перше,що спало на думку "Якщо в тебе немає хлопця,значить в когось їх два":))) А якщо серйозно,то на мою думку автор теми, по - перше, не готова до заміжжя,а по - друге просто не має серйозних почуттів до жодного з претендентів на руку і серце. ІМХО,якби кохала - то б серце само підказало,кого обрати. Можете кидати тапками,але так мені видалося..

---------- Додано в 23:47 ---------- Попередній допис був написаний в 23:46 ----------

Во!Олю,з язика зняли.Навіть нема чого додати..

• Подобається Подобається x 7
  4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Авторко, а чому вік, вказаний на сторінці в контакті, не збігається з тим, шо Ви вказали тут на форумі?
    Але по темі (якшо це все не вигадана історія), як можна думати про шлюб, якшо почали зустрічатись нещодавно, навіть якшо до початку відносин довго були знайомі??? Нє, ну думати про можливість сімейного життя треба завжди, міркувати, там прикидати, щоб мати якусь позицію, та я про намір брати шлюб уже.
    І шо не можна остаточно відшити шефа? Мені здається, оце бажання сидіти на двох стільцях погано закінчується.

• Подобається Подобається x 3
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Теж знайшли мені тупикову ситуацію. Розрулюється на раз два.
    Так от, будучи на роботі підгадати, щоб шеф був на місці. Подзвонити хлопцю і поскаржитися, що шеф брудно пристає. Відразу потому піти до шефа і якщо у вас вже такі задушевні стосунки, поскаржитися, що хлопець вас побив.
    А далі подивитися: хто перший піде бити писок іншому.
    Якщо не піде ніхто, плюнути на обох і з часом знайти собі нормального чоловіка.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Это...
    Ой.
    Молчу, паненки, молчу.

• Подобається Подобається x 4
  7. Un.Known

Мда.

Бамбук, я б себе не поважала...

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

Так то ви. А то дівчина, яка роздумує, чи виходити їй за чоловіка, з яким у неї стосунки, чи за шефа. До чого тут уже самоповага?

9. Mery em

Mery em Member

знаєте...вже не роздумую...:) дякуючи вам, мені стало легше і мухи з голови повилітали:)

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 10:02 ----------

це ницо..:)

10. Un.Known

Усі в молодості якісь. Нема таких, що дурниць не роблять.

І якщо вчасно не зупинитись, можна покалічити життя не тільки собі.

11. Mery em

Mery em Member

Класна історія:)0 може ще хтось розповість щось цікаве схожого роду?:)

12. Bambook

Знаю.
    Прочистило трохи мізки?
    Заміж уже не плануєте йти?

13. Mery em

Mery em Member

так, свіжо в голові якось стало..нічо не давить..вирішила пустити все на самотік, нехай діється Божа воля:)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А ше можна в ромашку зіграти

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Або в пляшку:))

16. Un.Known

Дитя моє, Ви вкрай зіпсувались, в шпаринку підглядаєте, пиво почали пити, а тут ще такі думки... :)) :))

17. Alias

А шо дєлать?:))Життя повз мене не проходить та й треба на землю грішну спускатись,знімати рожеві окуляри,загартовуватись:) Я вже не та біла і пухнаста,потрохи в те хутро набиваються колючки і ще якесь сміття:)

• Подобається Подобається x 7
  18. Peri

Peri Well-Known Member

+10000!:good:

19. Un.Known

Отак покинеш форум на рік, а через рік знайдеш Аліаску цілу колючу і з зкуйовдженим хутром... ))))

20. Alias

Звичайно :)

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Ні,ні! Я до такого не дійду.Я періодично чищу шубку:)За сан.станом треба слідкувати,а то паразитів туди наб"ється багато.А мені того не треба:))

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)