Життя, хвороба і смерть

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 22 тра 2011.

1. ovod

ovod Well-Known Member

а яка різниця? головне шо помогло....

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не все-одно? То був приклад в порівнянні з Лууле Віілмою.

То хай піднімають, я ж не довідкове бюро списки давати.
    Не засмучуйтесь, все буде добре.
    Міняє-міняє.
    А хто самий вумний? Випускники вашого кооперативного технікуму?

3. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Якщо у випадках зцілення через сильне "хочу" діє 100% впевненість і віра людини що так і станеться.. цікаво, чи є різниця у якого Бога вона при цьому вірить.. у католицького чи православного, у магометанського чи індуїстського.. можливо, тут є спільний знаменник різних релігій?.. внутрішнє очищення, тотальна воля і віра у зцілення, позитивне налаштування, світлі помисли..

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вважаю (переходячи трохи в іншу площину) що революція - невід'ємний компонент людського прогресу, життя просто неможливе без революцій, бо це просто принцип життя - чорна смуга-біла смуга. Революція незмінно виникає тоді, коли система чогось недосконала, неефективна і дає збої. Живий організм від цього гине, а суспільний організм оновлюється революцією. А яка в кого роль в цьому процесі кожного з нас - це аспекти нищого порядку.

5. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Levko

Levko Well-Known Member

Не знаю, п.Saszko, чому ви не можете це збагнути?:dntknw:
    Можливо, тому, що не вірите, що Ісус живий зараз, тобто Той Самий, що і в ті далекі часи Він говорив- те саме і тепер говорить людям?

Все міняється, коли людина Йому відкриває двері свого серця і Він починає жити всередині неї. Може бачили такий малюнок, де Ісус стоїть під дверима і стукає? Поки ці двері людина не відкриє для Нього, доти їй все так і буде здаватися, що те що написано в Біблії, то все стосунки Ісуса виключно з тим людьми, котрі жили в той час і що ці історії для сучасної людини не мають ніякого відношення. Така людина і не знає Божої волі, що до себе. Але як тільки людина вирішує відкрити двері свого серця і запрошує Ісуса у свій дім, то Слово Боже тоді оживає для неї. Тоді всякі сумніви зникають, що все, що написано у Слові можна приймати стосовно себе. Я особисто, це дуже сильно відчув, коли тільки увірував. Біблія ожила ніби, таке враження було, що Бог реально говорить через Слово до мене. Перед тим такого і близько не було, хоч я досить довгий час до свого увірування читав Біблію.

• Подобається Подобається x 2
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви знаєте в якому технікумі я вчилась? І чи я взагалі вчилась в кооперативному технікумі?

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Іду ляжу в труну, благо можна заздалегідь купити.

Останнє редагування модератором: 1 чер 2011
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

От, Марусю, тіко із-за того слова "труна" я юш не можу вважати то всьо офтопом.

А ви, пане, не зловживайте і не офтопте, а на Марусю не дивіться шо їй дозволено, бо у нас хоть і далекі, та все ж родсвєнні отношенія, на відміну від вас. Тема не про музику.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

О...а я тьощі наказав,жиби на забаві,по случаю моєї кончини,духовий оркестр,зіграв "Амурскіє волни".
    Ну подобаєцця мені ота річ...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тобі, Ромко, без всякої кончини на гармошці то збацаю.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нєєє...
    На гармошці не то...
    Я вчора в "Звичнім дню" ролик закинув.
    Духовий оркестр - то сила...
    А...стосовно кончини...треба близьким дарувати радість і щастя...
    А тьоща - то є дуже близька людинА.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

УРЯ!!! Я тепер буду в кожнім дописі це слово вживати :))) :haha:

Працювала я якийсь час з одною жіночкою, то вона казала що вона хоче аби ми ся тішили і справили собі файну забаву в честь її кончини. Отаково! Доречі, дуже релігійна пані була. ;)

Труна. би не офтопити. :haha:

• Подобається Подобається x 3
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Офтоп
    2. обговорення модерації

Що робимо?

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

Дуже вільне тлумачення. Натомість ми знаємо, що таке нести хрест і що таке хрест. В "Страстях Христових" наочно зображено.
    Нє, ну ясно написано "38. І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний.", там багато чого написано як настанови і вилучивши 38 вірш, можна було б і не помітити, що щось не клеїться, але це сказано. І сказано — хрест. А що таке хрест? На хресті страчували тоді, а перед тим його несли до місця страти самі засуджені. Шо малося на увазі? Ваша трактовка занадто вільна, який зв'зок між особистим хрестом і самозреченням на користь іншого? Я не в'їжаю.

---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:39 ----------

З 12 глави другого послання до Коринтян:

1. Не корисно хвалитись мені, бо я прийду до видінь і об'явлень Господніх.
    2. Я знаю чоловіка в Христі, що він чотирнадцять років тому чи в тілі, не знаю, чи без тіла, не знаю, знає Бог був узятий до третього неба.
    3. І чоловіка я знаю такого, чи в тілі, чи без тіла, не знаю, знає Бог,
    4. що до раю був узятий, і чув він слова невимовні, що не можна людині їх висловити.
    5. Отаким похвалюся, а собою хвалитись не буду, хіба тільки своїми немочами.
    6. Бо коли я захочу хвалитись, то безумний не буду, бо правду казатиму; але стримуюсь я, щоб про мене хто більш не подумав, ніж бачить у мені або чує від мене.
    7. А щоб я через пребагато об'явлень не величався, то дано мені в тіло колючку, посланця сатани, щоб бив в обличчя мене, щоб я не величався.
    8. Про нього три рази благав я Господа, щоб він відступився від мене.
    9. І сказав Він мені: Досить тобі Моєї благодаті, бо сила Моя здійснюється в немочі. Отож, краще я буду хвалитись своїми немочами, щоб сила Христова вселилася в мене.
    10. Тому любо мені перебувати в недугах, у прикростях, у бідах, у переслідуваннях, в утисках через Христа. Коли бо я слабий, тоді я сильний.
    11. Хвалячися, я став нерозумний, до того мене ви примусили. Бо хвалити мене мали б ви, бо ні в чому я не залишився позад від найперших апостолів, хоч я й ніщо.

То шо виходить, пане Левку, це може бути лише щодо Павла? Чи щодо кожного, як Ви писали, що слова Писання стосуються кожного, а не лише конкретних осіб і конкретних подій того часу?

---------- Додано в 03:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:20 ----------

Ще підтвердження серйозної недуги у апостола Павла.
    4 глава до Галатів:
    13. І знаєте ви, що в немочі тіла я перше звіщав вам Євангелію,
    14. ви ж моєю спокусою в тілі моїм не погордували, і мене не відкинули, але, немов Ангола Божого, ви прийняли мене, як Христа Ісуса!
    15. Тож де ваше тодішнє блаженство? Свідкую бо вам, що якби було можна, то ви вибрали б очі свої та мені віддали б!

Отже що за страшна недуга була у Павла, що була спокусою для адресатів, до котрої інші, напевно, ставились з презирством? Чому Павло говорить, що галати не пожаліли б йому своїх очей? Навіщо очей, якщо вони в нього по ідеї мають бути здорові, бо Ісус поніс наші немочі?

---------- Додано в 03:38 ---------- Попередній допис був написаний в 03:05 ----------

Миху, перенесіть, будь ласка, мій допис у відповідну тему. Життя, хвороба і смерть.

• Подобається Подобається x 3
  19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Saszko чудовий допис. Ось і я теж так думаю.

Levko
    Віра і надія на Бога - взаємопов’язані. Самовпевненість ще нікого до добра не довела.
    Лука 11:24. Коли дух нечистий виходить з людини, то блукає місцями безвідними, відпочинку шукаючи, але, не знаходячи, каже: Вернуся до хати своєї, звідки я вийшов.
    25. А як вернеться він, то хату знаходить заметену й прибрану.
    26. Тоді він іде та й приводить сімох інших духів, лютіших за себе, і входять вони та й живуть там. І буде останнє людині тій гірше за перше!

Тримаю в пам’яті слова Йова 2:10 Чи ж ми будем приймати від Бога добре, а злого не приймем?

Тому прошу вас, Левко, ще раз подумати і впевнетись чи ви маєте справу зі Святим Духом чи з власною гординею. Ні одного ні другого я не виключаю.

20. Levko

Levko Well-Known Member

Одне питання до вас, п.Saszko.
    Думаю, ви не будете заперечувати, що, кажучи "візьміть свого Хреста", Ісус дає нам вибір. Тобто ми можемо його взяти, а можемо і не взяти. Чи не так?
    Питання.
    Якщо приходить у ваше тіло хвороба, то чи маєте ви вибір, щоб взяти її, чи не взяти?
    Дякую.

а де твій аватар? :)