Я кажу віддавати, але не на ближніх, а на дальніх бажано. Скажімо он на форумі, піти і з кимось посваритись. Але вже домашніх тоді не рухати, ну тобто тільки трошки... Доречі, я сьогодні зранку це саме сказала свому чоловіку у відповідь на запитання чому у нього стільки болячок. Він що не обернеться - то щось вилізе , бідака. Он вчора пішов до лікарки і вона сказала що у нього шийний остеохондроз, а ще плюс має купу хронічних хворіб. А все пашіму? Та від вредності!!!
Мєчтать нє врєдно...врєдно нє мєчтать(с)... Але,на жаль все відбувається в вищезгаданій послідовності.
Не завжди....є багато людей які помирають в 80-90 років здоровими....є теорія що більшість хвороб люди самі собі запрограмовують....стереотип такий, старієш-хворієш...
Не сказав б що багато.... Всі хвороби від нервів...а нині...одні нерви...нерви...нерви... Як дожити до завтра...що буде? Або й просто...молдоий,доволі успішний фацет раптово вмирає від сердечного приступу. Як мій брат недавно.
Я б сказав навпаки....життя аж занадто спокійне. За їду боротись не потрібно,фізичному існуванню теж реальних загроз не багато,люди давно нічим особливо не ризикують..в людей від всякої фігні вже стрес... ой яка біда...мене вигнали з роботи/кинула дівчина/наїхав ДАЇшник/вкрали кошельок ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- То Ви про яку?
Кому як. Я нині з 10 раз міг юж клапнути. Останній раз ухилився від енело,який потім ідентифікував як великий камінь. Години дві тому.
А Соломон казав, що Господь картає : "Бо кого Господь любить, картає ("наказывает"-рос.) того, і кохає, немов батько сина!" Пр.3:12 Як на мене, між "посилає нещастя" і "картає" різниця все таки є...
Не зрозуміла... Ви хочете знати в якій я категорії? Мене саму часто беруть сумніви, але кажучи вашою мовою "я сповідую", що я з Богом. Вибачте, що по-російські, в українському перекладі трохи не так звучить: Це написано про людей, які живуть без Бога? Що мене особисто цікавить, це коли я комусь пишу побажання з Біблії, то можна знайти багато хорошого, а от чомусь в Біблії нема побажань здоров"я.
Не пускайте сумніви у своє серце, ні в якому разі! Якщо ви колись каялися перед Богом і запрошували Ісуса у своє серце, то Він там і живе. Потрібно, просто відновити вірою це сповідання, покаятись перед Ним, якщо треба, і продовжувати далі жити з Ісусом, спілкуватися з Ним, служити Йому...! А спитав про те чи ви вірите, що Христос очистив нас від наших гріхів зовсім не тому, щоб "визначити в якій ви категорії", я знаю що ви християнка. Просто хотів показати що вірити в те що "Він був ранений за наші гріхи", і вірити що "ранами Його нас уздоровлено" - це як дві сторони однієї медалі. Пророк Ісая говорить про це в одній фразі: Iс.53:5 А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено! Дуже часто християни приймають тільки одну сторону цієї медалі- вірять тільки в спасіння через кров Христа, а чомусь не приймають, що Ісусовим ранами їх також і уздоровлено. Сам таким був. ---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- Знаєте таку закономірність, що коли щось лежить на найвиднішому місці, то його часом важко помітити...
ну як будете здорові то можна багато діл лишніх натворити, а так хвороба дає час подумати над собою...може знайти щось, що можна в собі змінити.... а так в ділах деколи нема коли над тим задуматися...
Тут мова йде про живущих в даний момент, чи взагалі про всіх віруючих людей у різні часи? Так от, якщо тут мова йде про всіх людей, що живуть/жили у різні часи, то слово оздоровлення стосується не тіла, а душі, бо якщо людина давніше померла, то нащо їй то оздоровлення?
Пс. 89:10. Дні літ наших у них сімдесят літ, а при силах вісімдесят літ, і гордощі їхні страждання й марнота, бо все швидко минає, і ми відлітаємо... За Огієнком В синодальному російському той, шо Ви зацитували, то 89 псалом. А в англійському і білоруському якраз дев'яностий. Чому так, не знаю. Це електронна Біблія ---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ---------- Уздоровлено — означає, що відновлений мир людей з Богом. Тепер на людях не лежить вина за первородний гріх. А організм людини тут нідочого. Як хворіли так і хворіють після навернення, чудеса зцілення поодинокі і вибіркові, можливо, то навіть не чудеса. Про обов'язкове зцілення кожного наверненого християнина — казки, як на мене. Ще можуть розказувати казки про маліновий звон в раю і хардрок в пеклі, що завгодно.
Все набагато простіше п.Миху. Ісус постраждав був за нас як душею, щоб наша душа не боліла, так і тілом, щоб наше тіло було здорове! Слова " Його ж ранами нас уздоровлено!" стосується уздоровлення саме тіла. Ось наглядне підтвердження цьому: Матвiя 8:14-17 14 Як прийшов же Ісус до Петрового дому, то побачив тещу його, що лежала в гарячці. 15 І Він доторкнувся руки її, і гарячка покинула ту... І встала вона, та й Йому прислуговувала! 16 А коли настав вечір, привели багатьох біснуватих до Нього, і Він словом Своїм вигнав духів, а недужих усіх уздоровив, 17 щоб справдилося, що сказав був Ісая пророк, промовляючи: Він узяв наші немочі, і недуги поніс.
Є прибалтійська лікарка Лууле Віілма (була нажаль, пішла з життя кілька років тому), вона любу хворобу лікує психологічним розвантаженням пацієнта. В неї навіть вірусні хвороби розписані детально психологічними причинами. В неї багато книжок, http://www.e-reading.org.ua/bookbyauthor.php?author=34721 Візьміть знайдіть пошуком любу болячку - і дізнаєтесь багато нового про ваші психологічні проблеми. Якщо їх позбутися - болячка щезне без усяких ліків, хоч би це був звичайний нежить, хоч СНІД або рак.