Життя, хвороба і смерть

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Мих, 22 тра 2011.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я кажу віддавати, але не на ближніх, а на дальніх бажано. :))) Скажімо он на форумі, піти і з кимось посваритись. Але вже домашніх тоді не рухати, ну тобто тільки трошки... :haha:

Доречі, я сьогодні зранку це саме сказала свому чоловіку у відповідь на запитання чому у нього стільки болячок. Він що не обернеться - то щось вилізе ;) , бідака. Он вчора пішов до лікарки і вона сказала що у нього шийний остеохондроз, а ще плюс має купу хронічних хворіб.

А все пашіму? Та від вредності!!!:))):blush:

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

як я ше лажу....:sorry:

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

вредність підпихає :haha: (Шютка)

4. Romko

Я вже цьвіточки збираю....:sad:

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивна послідовність....мені більше подобається Життя і смерть......нафіг хвороби

6. Romko

Мєчтать нє врєдно...врєдно нє мєчтать(с)...
    Але,на жаль все відбувається в вищезгаданій послідовності.

• Подобається Подобається x 2
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не завжди....є багато людей які помирають в 80-90 років здоровими....є теорія що більшість хвороб люди самі собі запрограмовують....стереотип такий,
    старієш-хворієш...

8. Romko

Не сказав б що багато....
    Всі хвороби від нервів...а нині...одні нерви...нерви...нерви...
    Як дожити до завтра...що буде?
    Або й просто...молдоий,доволі успішний фацет раптово вмирає від сердечного приступу.
    Як мій брат недавно.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

і тільки одна від задоволення :pardon:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я б сказав навпаки....життя аж занадто спокійне...в людей від всякої фігні вже стрес...

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

То Ви про яку?

• Подобається Подобається x 1
  11. Romko

Кому як.
    Я нині з 10 раз міг юж клапнути.
    Останній раз ухилився від енело,який потім ідентифікував як великий камінь.
    Години дві тому.

12. Levko

Levko Well-Known Member

А Соломон казав, що Господь картає :

"Бо кого Господь любить, картає ("наказывает"-рос.) того, і кохає, немов батько сина!" Пр.3:12

Як на мене, між "посилає нещастя" і "картає" різниця все таки є...

13. orfej

orfej Well-Known Member

14. Lents

Lents Well-Known Member

Не зрозуміла...

Ви хочете знати в якій я категорії? Мене саму часто беруть сумніви, але кажучи вашою мовою "я сповідую", що я з Богом.

Вибачте, що по-російські, в українському перекладі трохи не так звучить:
    Це написано про людей, які живуть без Бога?

Що мене особисто цікавить, це коли я комусь пишу побажання з Біблії, то можна знайти багато хорошого, а от чомусь в Біблії нема побажань здоров"я.

15. Levko

Levko Well-Known Member

А спитав про те чи ви вірите, що Христос очистив нас від наших гріхів зовсім не тому, щоб "визначити в якій ви категорії", я знаю що ви християнка.
    Просто хотів показати що вірити в те що "Він був ранений за наші гріхи", і вірити що "ранами Його нас уздоровлено" - це як дві сторони однієї медалі. Пророк Ісая говорить про це в одній фразі:

Iс.53:5 А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був,
    кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено!

Дуже часто християни приймають тільки одну сторону цієї медалі- вірять тільки в спасіння через кров Христа, а чомусь не приймають, що Ісусовим ранами їх також і уздоровлено. Сам таким був.

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

Знаєте таку закономірність, що коли щось лежить на найвиднішому місці, то його часом важко помітити...:)

16. ovod

ovod Well-Known Member

ну як будете здорові то можна багато діл лишніх натворити, а так хвороба дає час подумати над собою...може знайти щось, що можна в собі змінити....
    а так в ділах деколи нема коли над тим задуматися...

• Подобається Подобається x 4
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут мова йде про живущих в даний момент, чи взагалі про всіх віруючих людей у різні часи?
    Так от, якщо тут мова йде про всіх людей, що живуть/жили у різні часи, то слово оздоровлення стосується не тіла, а душі, бо якщо людина давніше померла, то нащо їй то оздоровлення?

18. Saszko

Saszko Well-Known Member

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

Уздоровлено — означає, що відновлений мир людей з Богом. Тепер на людях не лежить вина за первородний гріх. А організм людини тут нідочого. Як хворіли так і хворіють після навернення, чудеса зцілення поодинокі і вибіркові, можливо, то навіть не чудеса. Про обов'язкове зцілення кожного наверненого християнина — казки, як на мене. Ще можуть розказувати казки про маліновий звон в раю і хардрок в пеклі, що завгодно.

19. Levko

Levko Well-Known Member

Все набагато простіше п.Миху.
    Ісус постраждав був за нас як душею, щоб наша душа не боліла, так і тілом, щоб наше тіло було здорове!
    Слова " Його ж ранами нас уздоровлено!" стосується уздоровлення саме тіла.
    Ось наглядне підтвердження цьому:
    Матвiя 8:14-17
    14 Як прийшов же Ісус до Петрового дому, то побачив тещу його, що лежала в гарячці.
    15 І Він доторкнувся руки її, і гарячка покинула ту... І встала вона, та й Йому прислуговувала!
    16 А коли настав вечір, привели багатьох біснуватих до Нього, і Він словом Своїм вигнав духів, а недужих усіх уздоровив,
    17 щоб справдилося, що сказав був Ісая пророк, промовляючи: Він узяв наші немочі, і недуги поніс.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Є прибалтійська лікарка Лууле Віілма (була нажаль, пішла з життя кілька років тому), вона любу хворобу лікує психологічним розвантаженням пацієнта. В неї навіть вірусні хвороби розписані детально психологічними причинами. В неї багато книжок, http://www.e-reading.org.ua/bookbyauthor.php?author=34721

Візьміть знайдіть пошуком любу болячку - і дізнаєтесь багато нового про ваші психологічні проблеми. Якщо їх позбутися - болячка щезне без усяких ліків, хоч би це був звичайний нежить, хоч СНІД або рак.

а де твій аватар? :)