Невже? Лев.11:44 Бо Я Господь, Бог ваш, і ви освятитеся, і будьте святі, бо святий Я, і не занечищуйте душ своїх усяким плазуючим, що плазує по землі. Лев.19:2 Промовляй до всієї громади Ізраїлевих синів, та й скажеш їм: Будьте святі, бо святий Я, Господь, Бог ваш! 1Петр.1:16 бо написано: Будьте святі, Я бо святий! Так. Він завжди був святим!
Правда? І ви це помітили? Я давно зауважив, що деякі люди можуть говорити дуже гарно і правильно, а все одно відчуваєш, що всередині людина якась зла. А іноді, навпаки - говорить багато неправильного і навіть злого, але все одно відчувається, що добра душа... ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- Не знаю хто і що там думає, але знаю, що суд не пасує християнам... Як там написано: "не судіть..."
коли хтось з близьких хворіє, то починаєшь багато читати, ходити до церкви просити господа, укріплюється віра, є багато методик в психології, звичайно лікарі та гроші на ліки, тут якщо страховка є та ще й в западній компанії, то велика допомога. Все разом приносить користь, просіть - здійсниться.
Ідолопоклоники все вірять, що сутність їхнього життя це щось більше, ніж пожерти, залишити нащадків та здохнути, виконавши роль нікчемної піщинки у програмі еволюції по створенню нових генів. Ото вони здивуються, коли вмираючи відчують, що особистісь їхня просто зникає, і не летять вони нікуди по тунелю до світла, але для них буде занадто пізно.
А дідько його знає, але інстинкт продовження роду, особливо в якогось гробака, чи амеби тяжко пояснити без "мети".
Таке враження, що купа людей уже пробували вмирати - з такою впевненістю говорять про те, що буде після смерті
Про такі страшні речі, і так весело. Почуття гумору,то дійсно велика сила, яка тримає людину в житті. А що буде після смерті, кожен взнає, як туди попадемо. А поки живі , треба дотримуватися "Десяти Заповідей Божих".