Не заперечую, так написано. Але трохи не про те мова була... Ні. Добро уже давно перемогло зло. Ісус переміг диявола на хресті.
правда....................... ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Тому що ви вирішили, що помер просто так, ні з чого. Чому людина мусить померати, якщо у неї всі органи здорові? Назвіть причину. Якщо ця причина духовна - цитату з Біблії. ---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- То що? Зараз зла нема? (Тільки без самонавіювання).
Не правда................. Ви просили спитати любого лікаря про те чи смерть завжди через хворобу. Я й спитав хірурга. Він сказав, що не обов"язково через хворобу, що може бути просто від старості. Які ще питання до мене? Є. Але воно переможене Ісусом. Тому той, хто в Христі той перемагає зло: 1Iван.4:4 Ви від Бога, дітки, і ви перемогли їх, більший бо Той, Хто в вас, аніж той, хто в світі.
Як плоско... А старість це 90 років, чи не 91? Бо моя бабця не померла в 90 - значить то була ще молодість, а 91 - то вже була старість, бо вмерла... Я розумію вислів вмер від старості - так кажуть, але для медика.... та все ж нині такі медики, я вас прошу...
Ага. Краще сказати, що поганий медик, ніж поставити під сумнів свої переконання... правда? Але маєте на те право... Немає волі Божої на хворобу. Його воля є завжди на зцілення! Чому? Тому, що Ісус постраждав як духовно так і фізично. Духовно для відкуплення нашої душі, а фізично для відкуплення нашого тіла.
Пробивна! Вірю, прийде день і та скоринка трісне від Божої любові. Головне, що пані є не байдужа! Гірше би було якби їй було все одно. ---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- Я в церкві. А ви? До речі, ми говорили трохи про інше...
То чого практикуєте вільне трактування Біблії? ---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- А я вірю в те, що якщо буде на це Божа воля.
Божа воля є завжди на те щоб людина покаялася перед Ним і спаслася: 1Тим.2:4 (Бог)що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди. Чи це також вільне трактування Біблії, п.Миху?
Задумувався. Бо є ще той хто не хоче і противиться всьому що Боже: 1Петр.5:8 Будьте тверезі, пильнуйте! Ваш супротивник диявол ходить, ричучи, як лев, що шукає пожерти кого.
Про хомячка самі придумали, чи у "християн" довідалися? ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ---------- вона вам не тільки не близька, ви її навіть не знаєте.