Логика, но абсолютно лишенная сострадания. Как легко. Убил другого, отнял чужую жизнь - покаялся, его простили. Как просто и удобно. Убил себя - и капец. Все непрощаемый грех. ---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ---------- Для протокола. Учите матчасть. Материализм в философии появился ДО идеализма. и зха тысячелетия до большевиков. А весь Ваш пост: так сплошное осуждение. так по-христиански А Вы тут чем занимаетесь, разве не этим? ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ---------- VP - ну так....Это и есть испытание веры. Если побил камнями, то отверг бога. Авраам пытался принести в жертву сына. Не прошел испытание. Вы почитайте потом, как в течение жизни он был наказан...жизнью же Воспитывал Бог детей своих... Когда же, наконец, кто-то будет не слепо выполнять приказы, а когда уроки наконец, извлечет
А почему ПАКОСТЕЙ? зачем говорить Богу какие-то пакости? а Мих ну чесслово. Вы думаете от рака не умирают только те, кто просил о помощи*
Ха, у меня подруга из Минска покрестилась на всякий случай, дочь покрестила всякий случай... и родителей тоже. НА всякий случай. Мало ли что... И приэтом говорит: мало ли кто там Библию писал нас при этом не было. А спрашиваю, зачем крестилась, ведь обряд с таким твоим отношением - он абсолютно ничего не значит. Ответ: на всякий случай, а вдруг правда, что некрещенные в рай не попадут. Вот такого я не понимаю. Это не приход к вере... Точно также можно другие соломинки находить. ну помолилась, попросила. стало лучше и забила на свои молитвы - это с каких пор приходом к Богу называется? я тоже по просьбе мамы ставила свечки за упокой души бабушки и в католический соборах и в лютеранской церкви. Просто мама моя не ходит и сама сделать это не может. Я делала это за нее. и ради нее. Но это не значит, что я верю в Бога. Я говорю глобально. я почти никогда ни по каким вопросам не обращаюсь за помощью ни к кому. сама помогаю охотно добрым людям, но никогда - подонкам. Если человек жестоко убил мило доброе животное жутким ядом. Этот человек для меня перестал существовать. тем более она не меняется. уже как ее судьба наказывала - и муж умер от алкоголизма и разное-разное.. а все равно - следить надо... чтобы... А я когда... тот кот умер, было так больно. он был настолько добрый и умный... никому плохого не сделал...а так мучительно умирал из-за одной злобной бабы. 6 лет уже его забыть не могу... плачу иногда по ночам Она не раскаивается ни на минуту. поэтому я не соответствую меркам христианства. такую простить не смогу... убить беззащитное доброе существо...это так мерзко... это..
А що тут такого? Багато біблійних героїв помирали в глибокій старості, "наситившись днями". Згадайте як написано про смерть Мойсея: Повт.34:7 А Мойсей був віку ста й двадцяти літ, коли він помер, та не затемнилось око його, і вологість його не зменшилась. Авраам: Бут.25:8 І спочив та й умер Авраам у старощах добрих, старий і нажившись. І він прилучився до своєї рідні. А смерть Аарона взагалі цікавою була. Йому Бог відкрив день, коли він помре, він сам вийшов на гору і помер там. А звідти уже його знесли мертвим: 23 І сказав Господь до Мойсея та до Аарона на Гор-горі, на границі едомського краю, говорячи: 24 Нехай прилучиться Аарон до своєї рідні, бо він не ввійде до того Краю, що Я дав Ізраїлевим синам, через те, що ви були неслухняні наказу Моєму при воді Меріви. 25 Візьми Аарона та сина його Елеазара, та й виведи їх на Гор-гору. 26 І нехай Аарон здійме шати свої, і зодягне в них сина свого Елеазара, і Аарон буде забраний, та й помре там. 27 І зробив Мойсей, як Господь наказав був, і вийшли вони на Гор-гору на очах усієї громади. 28 І зняв Мойсей з Аарона шати його, і зодягнув у них сина його Елеазара, і Аарон помер там на верхів'ї гори. І зійшов Мойсей та Елеазар із гори. 29 І бачила вся громада, що помер Аарон, і оплакував Аарона ввесь Ізраїлів дім тридцять день.
Я приводив вище приклади того як без хвороб помирали біблійні герої, а от згадав випадок уже з нашого часу. Недавно моя знайома(віруюча) розповідала як помер її батько(віруючий). Я був просто вражений її розповіддю. Вона розповідала, що десь місяць(точно не пам"ятаю, може й менше) до смерті її батькові приснився сон, де Бог йому показав куди він піде після смерті і вказав день коли Він його забере. Батько розповів свій сон своїй дочці. Вона запитала його, чому він не попросив в Бога ще продовжити йому життя. Батько сказав, що не хотів, бо сказав, що там усе значно краще, він тішився, що скоро буде з Ісусом. І от після того сну батько почав готуватися до свого відходу. В той день, на котрий йому вказав Бог він помився, поголився, вдягнув новий одяг та й пішов собі десь на базар по справах. І просто на базарі впав та й помер. От така історія. А ви кажете, що смерть обов"язково має бути від хвороби.
А як людина б це мала зробити? Прийти і у вас попросити пробачення за те, що сталось 6 років тому? Мені просто цікаво. Без ніяких зайвих думок. Більше ніж написано не читайте. Це я так, про всяк випадок.
она ведет себя также. Она даже в подъезд не пускает кота, живущего в квартире на первом этаже, веником, веником. Так она как-то Гошу не впустила... и он потерялся навсегда...
А ви напевне дуже молода особа? Саме в молодості ми більш категоричні. Я просто також знаю особу яка дуже не любить тварин. Але якщо колись я була на ту особу дуже зла, то тепер я розумію, що вона просто дуже одинока і щось в її житті зробило її саме такою. Я працюю над собою. А її? Її я просто пробачила. Мені то зайняло багато часу. Пробачила я її не тому, що я християнка, чи тому, що треба було так зробити. Просто мені прийшло розуміння, що вона бідна особа і заслуговує більше на співчуття, ніж на будь-що інше.
Старше, чем вы думаете. Я не христианка. И муки безвинного БЕЗЗАЩИТНОГО животного, как и смерти нескольких других прощать злобной гарпии не намерена, пока она не раскается. Мне все равно, что вдруг сделала эту женщину такую - я выросла с ее детьми. и этот поступок ее стал для меня шоком. она всю жизнь притворялась. так вот: мне как-то бедная особа тут в муках умерший кот - он жертва. а не эта полная злобы особа. Не любить животных - это одно. УБИВАТЬ жестоко - это другое.
Левко, смерть має причину завжди! Можна прожити і 120 років, але навіть у такому віці мусить бути причина: інфаркт (раз і всьо), інсульт і т.д. Запитайте у будь-якого лікаря. Нема такого: помер від старості. ---------- Додано в 02:44 ---------- Попередній допис був написаний в 02:39 ---------- І чому ви вирішили, що той чоловік помер не внаслідок інфаркту, чи серцевої недостатності? Саме так люди і помирають з такими недугами. ---------- Додано в 02:46 ---------- Попередній допис був написаний в 02:44 ---------- Ага, читаю одне, а висновки роблю свої, які мені тре.