Правду кажете, що не словесна. Вірніше не тільки словесна. Мають бути дві складові- віра в серці і ісповіданя уст: Рим.10:9 Бо коли ти устами своїми визнаватимеш Ісуса за Господа, і будеш вірувати в своїм серці, що Бог воскресив Його з мертвих, то спасешся... То будете мати цілу вічність без Бога. Перспектива не з солодких, м"яко кажучи... Так що маєте шанс, поки живете в тілі, прийняти Божий подарунок і жити вічно з Ним.
Это для ВАС так. Вот уже банально запугиваете. Техника шантажа - показать. что на деле у Вас нет выбора. В стиле христиан многих. Вообще-то неверующим вечная смерть, не так ли? Или придумаете отсебятину. Вы итак отвечаете очень избирательно и очень технологично
Боже борони! Не "запугиваю"... Немає мені чим займатися, а вас залякувати. Ви самі робите свій вибір. Ісус любить вас!!!!
*вона все відмахувалась і не бачила як спасіння повільно повзло в її сторону......* п.с. ви в мафію не граєте? я би навіть попробував знайти час і зіграти..... ---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ---------- тому можна не прагнучи спастися як крилата весна)))) і спасаючись втонути... ставши на обманливо тверду землю, яка виявилась трясовиною... ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ---------- в кожного свій шлях до Бога....
Не стОит Пусть он сконцентрируется на Вас Запугиваете вечностями разными, а ответов на скользкие вопросы избегаете, прячетесь цитатами из Евангелия и фирменным Иисус Любит Вас. Я ж не просила его меня любить. И не просила давать мне жизнь, разве не...свобода воли очень ограничена, знаете ли
Бачите! Ви не просили любити, а Він вас полюбив! Ви не просили давати вам життя, а Він все одно готовий його вам дати! Хіба не справжня любов?! ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- Він Цар. Я тільки дитина Царя: 1Петр.2:9 Але ви вибраний рід, священство царське, народ святий, люд власности Божої, щоб звіщали чесноти Того, Хто покликав вас із темряви до дивного світла Свого,
Оце і є комфортність. Левко знайшов комфортну течію: я є вже спасенний, що би я не робив. Дуже зручно, навіть не тре старатись. У Святому Письмі сказано: Царство Небесне тре брати силою, а тут... ВЖЕ все є, без всяких зусиль. Є ще таке у Письмі: чувайте!!! А теорія Левка: розслабтесь, ви є ВЖЕ спасенні. То є дуже небезпечний шлях. Левку, не плутайте два різних поняття: віра і самонавіювання. Відчуйте різницю.
Тільки без "що би я не робив". Я є спасенний, але я бережу це спасіння, я зовсім не нехтую ним, навмисне грішачи.
НЕТ. ЭТО навязчивая любовь, гиппетртрофированная Не бывает настоящим -то, что ПРОТИВ воли! Ваша трактовка показывает Бога неким Нарциссом Типа, вот я какой благодетель: человек не хочет этого, а я его все равно заставляю это взять. А если не возьмет, то это единственное, что я ему НИкогда не прощу (я про земную жизнь, а не про спасение)
Так от!!!! Поки я живу, я ще здатний грішити. Тому рано говорити: Я вже... Господь вирішить мою спасенність. ---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ---------- Власне!!! Людина - не робот. Людина має вибір. Людина може прийняти любов від Бога, а може не прийняти.
А если не примет, то душа ее будет мучаться или что-то в это роде. НЕт, это не любовь. Если Бог какое-то отношение к любви имеет, то ну никак эта концепция не вписывается и не стыкуется
Як не про це? Ви ж сказали, що Левко - цар. Я на писав, що я дитина царя. Чи це також самонавіювання? Та де ж "ПРОТИВ воли"???!!! То ваша "трактовка", а не моя. Не розумію вас напевне.... Або ви мене...
Да потому, что я ПРОТИВ, потому что я не просила. А эта вот любовь свысока. Ты не хочешь, но я тебя люблю, заставляет чувствовать себя должником! Потому, как раз тебя очень любят, некрасиво посылать на три буквы, даже, если ты не просил, не хотел, чтобы тебя любили Путаете
Я вас прошу... Покрутіть мишкою вверх трохи. ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- Починаю розуміти вас потрохи...
Ну чому ж? Давайте глянемо на хронологію. Бог - Творець всього, в тому числі людини. Бог створив людину, а людина від Нього відмовилась. Бог не заперечує, а поважає її вибір. Але Бог є Творець самого життя. Поза Богом життя не існує. Людина, вибравши життя без Бога, автоматично потрапляє туди, де нема життя. А жива душа отримає муки в середовищі, де життя нема. Тобто все відбувається згідно логічних законів. ---------- Додано в 00:25 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ---------- Та я вас прошу.... я писав я - цар, а не Левко - цар.
Ну так правильно. Неверующим - вечная смерть. И что? Неверующий же изначально понимает, что после смерти ничего нет, принимает это, это как аксиома. Неверующий не хочет вечной жизни. Так чего пугать-то нас тем, что мы принимаем как естественный процесс? Опять натыкаешься, что и верующие и неверующие говорят об одном и том же на разных языках Только вот эта рекламная заманиловка - спасайтесь.... она как-то ... ну нечестная. все знают (ну кто читала, а не просто по обрядам) - число мест там ограниченно четко Что я честно не могу понять в вас верующих - так это желания жить вечно. Непонятно с кем (я не имею ввиду Бога, а других туда попавших) - в непонятном состоянии без телесной оболоочки Хотя... Вспоминая роман КОНЕЦ ДЕТСТВА Артура Кларка... - он здорово интерпретировал этот момент ---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- Кстати, у Творца тоже были разные периоды... хм. "принятия" отказа человека его любить. Но судя по ВЗ - воспитывая своих детей, он сам менялся и менял свое отношение к отказу и методам воспитания.