Знайоме до болю вчення...Коупленда Не ображайтеся,Levko ,колись і я в цьому помилявся,але,дяка Богові-росту,то й полишаю те,що дитяче. Почитай,для прикладу,2Тим.4:20,або 1Тим.5:23. Невже Господь приходив лише для того,щоб підняти на хрест наші болячки?! Але..."хто розуміє-хай розуміє,а хто не розуміє-хай не розуміє."
Навіть коли хворів, я вірив, що ранами Ісуса я є зцілений, як написано! І також вірив, що ця хвороба немає права перебувати в моєму тілі, тому, що Ісус уже заплатив ціну для того щоб я був здоровий, знову ж таки бо так написано! Слово вчить нас жити не тим, що ми бачимо і відчуваємо, а вчить жити і перемагати вірою! ---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- не думаю, що хвороба здається чимось дитячим... Господь прийшов, щоб спасти наші душі, а також щоб ми мали життя з подостатком. Коли наші тіла є хворими, то про який подостаток можна уже говорити... На глупість і вульгарщину, чого ображатися... Якщо чесно, не сподівався від вас...
Ви знову неправі. Кожна людина, яка вмерла нетрагічно, помирає від хвороби. Фізично здорова людина не може померти. Це є факт. А ваше: має право хвороба право перебувати в людині, чи немає виглядає дійсно по-дитячому.
Тоді звідки (внаслідок чого) взялися хвороби? Внаслідок гріха! Тіло наше мертве через гріх,який проживає в нашому тілі. Але коли ми помираємо (полишаємо наше тіло грішне,скуте хворобами),тоді уже дійсно хворіти більше ніколи не будемо!
Зрештою, по-дитячому- не означає, що не біблійно. Ісус казав- будьте як діти... Не важливо як виглядає- головне що це по Слову і воно ПРАЦЮЄ!!! А те що хтось це не розуміє, то на все свій час...
Гарними словами можна будь-що прикрити. А працює воно то працює. Глянеш на цвинтар і бачиш результат цієї праці. Левко, якщо людина хвора, то вона хвора, а не здорова, бо так написано. А якщо не клеїться щось ваше з тим, що в Біблії, то не Біблія винувата.
Працює через віру. В мене все клеїться, п.Миху... А те що вам це важке до розуміння, то тимчасове. Вірю, Бог відкриє вам і це! Бог каже нам жити вірою, і кожним словом, що виходить з уст Божих, а не видимим, бо "видиме дочасне- невидиме ж вічне"!
У вас все клеїться, бо ви не заглиблюєтесь, не заглиблюєтесь, бо вам очевидно це вигідно. Ви кажете, що тілесні хвороби подолані. Але при цьому самі бачите, що це не так. Хвороби існують і доводять людей до смерті. І це неважливо, чи ви в це вірите, воно так є і про це вам скаже кожен. А що до того, що сказано в Писанні, а там неможе писати неправду, то значить ви прото неправильно його трактуєте. Я не буду розповідати Вам про святих, які страждали від хворіб, бо вони можуть не бути для вас авто- ритетом, раджу вам поцікавитись життям апостола Павла, який багато хворів і там же дізнаєтесь як він відносився до цього. Ісус Христос, апостоли, учні зцілювали людей і це є правда, але не тілесні лікування є основним у християнстві, а душевні. Християнство покликане лікувати душу, а для чого? Для того, щоб отримати вічне життя, життя, при якому вже не буде ні смерті, ні хворіб. От в такому сенсі Ісус забрав всі хвороби. А зараз ми є всі смертні, хворобливі і немічні. ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- хороша адаптація своїх думок до Святого Писання. Говорю що собі хочу, а потім: Бог каже нам жити вірою, і кожним словом, що виходить з уст Божих, а не видимим, бо "видиме дочасне- невидиме ж вічне"! І все гуд! ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ---------- Левко, чорне, воно і є чорне, чи наочно, чи вірою. Якщо наочно воно чорне, а вірою біле, то ця віра є у неправду.
Уже десь, здається, втретє повторюю, що це не я кажу, а Слово Боже: Iс.53:4-6 Направду ж Він немочі наші узяв і наші болі поніс, а ми уважали Його за пораненого, ніби Бог Його вдарив поразами й мучив... А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено! Я тільки вірю в те що написано. Ще є варіант такий, що ви неправильно трактуєте... Коли вам лікар скаже, що за результатами аналізів і лікарняних обстежень ви здорові. Ви ж не будете сперечатися з ним і казати, що він неправильно щось трактує, а повірите йому на слово. Бачите, все зводиться до віри. Нам легше повірити в те, що каже людина, аніж повірити в те що каже Творець. Ми радше будемо довіряти своїм фізичним відчуттям, аніж тому, що каже Бог. Я не осуджую, бо, направду важко вірити що ти є здоровий, коли всі симптоми кричать про протилежне, але коли людина відважується вірити Слову Божому і бачить як воно працює, то потім її важко переконати, що то неправда. Америку відкрили! Ніде не написано, щоб ап.Павло хворів! Погоджуюсь! Але одне другому не суперечить. Ісус зцляв як душевно, так і фізично. Ок. Погоджуюся, там насправді не буде ні смерті, ні хворіб. А для чого Ісус тут на землі 3 роки ходив і зціляв тілесні недуги? Напевне, це не було Його хобі. Щось тим хотів нам сказати. Він показав нам, що уже в цьому житті ми можемо мати життя без хворіб, якщо повіримо Йому. Смертні так, а на рахунок "немічних" і "хворобливих", то залежить від того хто в що вірить. Я вірю в те, що Ісус відкупив мене від гріха, що Він взяв на Себе мої немочі і що Його ранами я є здоровий. І зовсім не збираюся хворіти! ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- Хіба Бог говорить неправду?!
Толку, що ви втретє приводити цю цитату! Де сказано, що йдеться про тілесні хвороби? Читайте уважно: А Він був ранений за наші гріхи, за наші провини Він мучений був, кара на Ньому була за наш мир, Його ж ранами нас уздоровлено! Не за грип, чи тиф, а за гріхи і провини, а це духове, а не тілесне. ---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ---------- Живий приклад: моя працівниця пішла до лікаря з результами аналізів та обстеження.Лікар глянув і казав: у вас все добре, ви здорова людина. Тоді вона каже: а як же бути з тим, що у мене вже місяць температура не спадає? І почалося: бекання і мекання.... Тому, можна і посперечатися.
апостол Павло у що вірив? ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- А значить і вмирати, нє? ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ---------- нє, ви Його трактуєте неправильно. ---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- тілесне уздоровлення може бути наслідком виздоровлення душевного. душевне оздоровлення не є наслідком тілесного оздоровлення. А у цій цитаті нема про тілесне нічого.
Але менше з тим. Ви так ревно захищаєте хвороби і те що хвороби, то наш уділ, що аж смішно. Навіть невіруючі люди завжди зацікавлені в тому, щоб бути здоровими. Люди шукають різні методи і методики, до зцілення своїх тіл. Невіруючі, я би сказав, в питанні зцілення є більш віруючими, аніж віруючі. У віруючих все чомусь навпаки, маючи перед собою Самого Творця вселенної, кажуть- "ми немічні", "хворі"...... Але то таке- то вибір кожного...
Во, во! Я тут була на зборах недавно, то там багато людей сцілили своє тіло, але тільки після того як зцілили душу. Саме, коли ввірили себе повністю в руки Божі (а там були всілякі людиска, і жиди, і католики, і протестанти і буддисти). Суть в тому, що вони в першу чергу ввірили себе і своє тіло тому кого вони пізнали як Бога. А вже після того пішло фізичне оздоровлення. Пардон, за аполіткоректність. Така я уже є. Немочі не означає фізичні хвороби чи вади. Немочі, це наші недотягування. Он наприклад, хтось є цілковито здоровий фізично, бо вважає на те, що їсть, бігає марафон щороку, ітд, ітп. але це цілком не означає, що така людина не має немочів. У неї того гуталіну... Тому, я б не перекладала немочі як хвороби. Прошу англійський переклад King James: Grief and sorrow це не хвороба. Це власне наші плачі, наші смутки, наші скорботи. Ніц нема про хвороби. Наші немічні почуття.
Левко, справа в тому, що я намагаюся реально дивитися на світ, а не малювати собі гарні фантазії і приписувати все це, що МЕНІ мило - Богові. Божий світ, Його закони є такі, які є, а не такі, які ми часто собі малюємо в уяві. А що до віри у здоровя атеїстів, скажу так. Вони не лише вірять у здоровя, вони вірять і у гроші і у багатство, у них там теж віри більше, ніж у християн, але нам важлива віра у Бога, а не просто віра у щось прекрасне і миле оку. Ще раз кажу, християнство - не лікарня, де лікують тіло. Християнство покликане робити знано більші реі - зціляти людські душі і давати можливість людям отримати вічне життя у Бозі. Тому я вірю не тому, що хтось мене вилікував з певної християнської течії, а віра приходить від Бога.