Життя в Україні дорожчає?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем nirvanka, 10 чер 2012.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тобто Ви заперечуєте мої слова про хабарі? То чому так і не напишете: від моменту відкриття клубу ми не дали нікому жодного хабаря? ;)
    Якщо Ваш бізнес дійсно обходиться без жодного хабара, то знімаю перед Вами капелюха.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

А чому Ви вірите цим даним? А, ну так, Ваші ж голубі їх малюють.. Прийшли до влади, кишені напхали, от і статистика збільшилась. Нічого дивного :)

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Теж це зауважую. Буваю у Львові 2-3 рази в рік. Постійно купую одні і ті ж продукти (цукерки, каву, соуси, рибки, алкоголь). Так от ріст цін дуже помітний. "Спарта" давно вже не коштує 40 грн, вафлі "Артек" пам'ятаю по 1,50 грн. Раніше похід в ВАМ мені коштував біля 100 грн, в магазин солодощів - 80-100 грн. Зараз ці суми перевалюють за 200 грн.

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Той самий набір продуктів. З тим самим результатом.

3. kitana

kitana Banned

Щоб читати цифри, треба знати, з чого вони складаються.

Багато ФОП існують лише на папері, не здійснюють діяльності і не сплачують податків, а не закриті вони, бо процедура закриття набагато геморойніша, ніж відкриття.

Ну, а якщо хочете цифри, то, будь ласка.
    Свого часу вивчала це питання "статистики" на прикладі Тернополя, коли після введення нового податкового кодексу податкова звітувала про збільшення кількості ФОП на обліку, а місцева рада підприємців казала, що закрилися до 30% (по факту, а не на папері).

Так от цифри були такі:
    За даними міської ради на кінець першого півріччя 2011 року:

Всього зареєстрованих ФОП ... . - 22 681
    З них діючих (платників податку) - 9 743

Менше половини.

Ліньки шукати дані по Львову, можете самі це зробити.
    А я і без того знаю, що підприємці згортають свою діяльність. При цьому в першу чергу ті, хто дійсно займався малим бізнесом, і сам себе забезпечував і роботою і доходами.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

З зарплатами вчителів все не так просто, там окладами не вимірюється, є купа надбавок.

Місяць тому балакала з нашим нач.управління освіти (не Львів), він казав, що вчитель з великою вислугою з врахуванням всіх надбавок отримує зараз до 4000 грн. Сам він (начальник міського управління) заробляє 3015 грн. І ще казав, що вчителям на все пофіг і вони нічого не роблять з того, за що їм доплачують, позакласною роботою майже не займаються.

• Подобається Подобається x 2
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ні, це лише пік еволюції брехні, і васмт - пророк її :)
    2васмт: "йойякзаюлібулофайно!" - "азаяйцепадногощевідпадніше!"

5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не понял Вашего отношения к статистике как таковой.
    Вы ей сейчас не верите, потому что "голубые" её рисуют?
    А когда оранжевые рисовали тогда верили?

• Подобається Подобається x 1
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ніколи не вірила такій стастиці. У Львові в мене дуже мало знайомих, зарплата яких в 100% є офіційною. З другої сторони зарплати тих найбагатших в Україні так само не в 100% йдуть через бухгалтерію. І як то можливо обєктивно порахувати?

• Подобається Подобається x 1
  7. Garis

Garis Well-Known Member

ніхто на зарплату не живе-це факт

8. iso

iso Well-Known Member

Хто б сумлівався.:) А ще із вчителями поговоріть...

а де твій аватар? :)