Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони не розказують нічого.

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Там мнєсо дороге. Ну просто мнєсо ділиться на таке - від птиці яка гуляла під сонцем, птиця яка їла комбікорм, птиця яка їла їдну кукурудзу, ітд, ітп. Те саме з мнєсом корови - корова яка їла комбікорми і та котра їла тіко їдну траву.
    Відповідно та, яка їла їдну траву коштує дорожче. Може дотягти до 20 долларів за кільо. Найдорожче м’ясо телятина. За півтора кг телятини я недавно віддала $35 долларів, від лопатки. Бо м’ясо також поділяється на дешеве і не дуже, в залежності відкіля його відірвали - нога дешевша, лопатка дорожча, полядвиця найдорожча.

Тепер кури. Кури знову ж таки - ціла курочка вас може коштувати від $8 до $20 (та котра натур прадукт). Я стараюсь купувати натуральне, тому якщо купую м’ясо курки, то виходить мені 17-18 долларів за птичку-невеличку.

Де відпочивати? Та де хочете в залежності наскільки грошей назбираєте. В середньому на відпочинок треба півтори тисячі за тиждень на оплату готелю ну і там ще хоча б тисяча на розваги. Ну це ми так розважаємось, адже у мене четверо дітей які і їсти хочуть і бавитись. Можна відпочити дешевше, скажімо з палаткою в лісі. Правда ліс тут "культурний", де хош не ляжеш. Треба тільки в дозволених місцях. Ну а там платиться хіба за вхід в парк. Наприклад, аби відпочити на озері в вихідні треба заплатити за в’їзд кілька долларів (від 5 до 40 в залежності від озера) а потім можете запаркувати авто на стоянці, і вже йти собі розкладатись.
    Ще одна ДУЖЕ улюблена розвага американців на вихідні - їздити на смакування вина. Мені вона також подобається.

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Шкода, що в вас не можна поправити дописа. Знайшла ось таке, думаю буде корисно.
    Для любителів попробувати різне м’ясо - 2 оленячі стейки, по 240 грам кожен, 4 органічні стейки бізона, по 240 грам кожен і 4 органічні шматочки вирізки м’яса бізона, по 240 грам кожен - ціна $99.99+tax+достава.

І на тому ж сайті - 5,5 кг мороженого заячого м’ясця - $200.99 (це на знижку). Але я зайця не дуже лю, бо там їсти нема що, вже не кажучи про голубів чи перепілок.

І все з того ж сайту - півтора кг волового м’яса - $170.99

Так що, як бачите. Ціни є різнокаліберні! :blush:

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

А можна купити цілу свиню чи бика-свиня зо живою мала 120 кг -забита і порізана на куски-400дол.Говядина не така як в Україні-мясна порода корів.не таке як підошва а дійсно м'ясо.В нас популярно полювати то 100 кг на рік оленини маю

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну я проти полювання, хоч мій шваґро каже, що то круто і чоловік в молодості любив ходити на полювання.

Я коли бачу тих гарненьких оленів які гуляють по подвір’ї переживаю неоднозначні почуття. З одного боку позабивалабим всіх підряд, бо падлюки всі ябка пожерли на нашій молодій яблуньці, а з другого - вони такі гарні!!!

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

В нас дорожче трохи і треба замовляти рік наперед, але можна купити.

6. coolzak

coolzak Well-Known Member

їх тут стільки що без полювання офіційного де м'ясо забирають додому фермери їх би стріляли як щкідників-в Манітобі дикі кабани так розплодились що їх як койотів може любий і і любий час стріляти

7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Знаю. У нас якийсь рік ось так ведмедів відстрілювали, бо було забагато. Але всеодно, коли побачиш того ведмедика, воно таке файне.

Тільки воно то все файне до пори до часу, поки не залізе тобі в смітник або не пожере довгоочікувані яблучка, падлюки!

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Толку шо вони органічні, воно на смак як картон. Все попідписувано шо органічне, а їсти нічого.

9. prius

prius Well-Known Member

,Ти їв?якщо їв то певно то було мясо з алди

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З їжею біда у вас, не американська це справа - хороша кухня, нічого не зробиш, кожному своє.

11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Тут я з Джекі повністю згоден, в америці хіба в китайських харчуватись.
    Але то все справа ціни. Доводилось і неймовірні стейки їсти.

12. prius

prius Well-Known Member

Нормальна тут їжа,певно їли тут джанк фуд,тепер розповідають,в америці є ресторани майже всіх кухонь світу,і іжа також

• Подобається Подобається x 3
  13. Samojlovu4

Сир з балончика смакує?) Та то ви просто привикли. Ясно, шо ресторани є, кухні різні. Ви кожен день до ресторану на сніданок, обід і вечерю ходите?
    Люблю гамерику, але їдзенє там - ніяке. Як і пиво в принципі, хоча зрідка втрафиш і на людське.

14. prius

prius Well-Known Member

Який сир з балончика? Де ви таке знайшли,я як їхав до Америки мені теж говорили що я борщ не буду їсти бо бурак є тілько в консервах,так що розповідайте далі казочки

15. Samojlovu4

О, то пан в Волмарті не закупляється... Респект.)
    А шо, може ше скажете, шо хліб там добрий?

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Про що ви оповідаєте прошу пана? Хто таке їсть?

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Так. Той який я печу просто супер!

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

Майже. :)

17. prius

prius Well-Known Member

Ооо,там купляю тіко консерви та сухий корм для пса і кішки,а хліб купую італійский ,дуже смачний

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

Ще полякі печуть смачний хліб

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні. Я ігнорую певні магазини в Америці, з принципу - Волмарт і КейМарт одні з таких. Також я не дуже підтримую такі магазини як Трейдер Джо.

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:29 ----------

Зате який смачний хліб печуть наші українці в Бруклині, а потім розвозять по всіх сусідніх штатах.

Доречі, я якийсь час для розваги працювала в польській пекарні, то стараюсь певних речей у них більше не купувати. Сама печу.;)

19. prius

prius Well-Known Member

Тістечка та пляцки польски теж перестав купувати

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну в мене вони набагато кращі. Сестра он мені кльоші на весілля замовила. Ото буду мати пацьканини трошки. :wacko:

Але тістечка там ще куди не йшло, а он пляцки то це інша пара кальош.

а де твій аватар? :)