Здається, Паланчук. Володимир Паланчук. Він же ж і Джек Паланс. Але певний бомж скаже що єврей. Бо для бомжів всі українці, які чогось добилися - це євреї. Ось сидіти 24 години на добу перед компютером і штани протирати - це українець. Хоч би пішло на ті штани заробило. ---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- Взагалі-то Брайтон - це місто на півдні Англії. А Брайтон-біч - це район в Нью Йорку де поселились жиди, що виїхали з СССР.
Побільше слухайте форумного швейцара...) На брайтонбічі - одні жиди, англійської мови і вивіски радко коли побачиш. Не знаю, чи там мекси вже магазин поставили, наврят.
А мені, Самойлович, дуже цікава психологія бідненького на розум совка. В них є розуміння зайнятості українців в Вільному Світі тільки двох видів. Це - або срачі чистити, а якщо чогось доробиться на срачах, то можна і магазин відкрити. Де-юре, український але де-факто російський...
нікого я не слухаю тільки Вас. А ви самі були на тому брайтоні коли- небудь, і що там взагалі робиться, і як далеко ви від того брайтона живете?
Та був, але мені тут ліньки і часу шкода букви лишати впусту і шось пояснювати, та й до жидобрайтону 10 годин польоту. ---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- Плюс власна незадоволенність, заздрість та злість. Постійно то вислуховуєш. Вони самі не в курсі, що від ненависного "рускава міра" недалеко втікли.)
Відкіля я можу знати ЩО вони думають. Я на Бгайтон не їжджу, надто далеко і проблематично для мене. Проте 20 років тому коли ми поїхали на екскурсію чули як мексикан пояснював одній ґускай бабушкє, шо агурци па 50 центав.
А чого він до мене ся вчепив? Я йому по-людськи пояснюю а він мені що вони можуть чути. Ней приїде і сам почує, а то свистить тут, ой вибачєйте - тролить. ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ---------- Ну або, що на Дєрєбасовской ідуд дожді, а на Брайтонє харошая погода. Доречі, погода в нас і справді дуже гарна сьогодні. Правда я від Брайтона далеко, за вашими мірками, як від Львова до Чернівець.
Та йой, я вас прошу, вiн до всiх ся чiпляе. На хворумного швейцара увагу звертати - себе не поважати.)
І справді тему зафлудили, давайте інфу про по темі, там скільки коштує кіло мяса, чи де можна відпочити, а з'ясовувати стосунки краще за клубом з щахетою.