Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. avatarwin

а скільки будуть платити за таку роботу? І де знаходиться той Брайтон?

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Здається, Паланчук. Володимир Паланчук. Він же ж і Джек Паланс. Але певний бомж скаже що єврей. Бо для бомжів всі українці, які чогось добилися - це євреї. Ось сидіти 24 години на добу перед компютером і штани протирати - це українець. Хоч би пішло на ті штани заробило.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Взагалі-то Брайтон - це місто на півдні Англії. А Брайтон-біч - це район в Нью Йорку де поселились жиди, що виїхали з СССР.

• Подобається Подобається x 2
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Побільше слухайте форумного швейцара...)
    На брайтонбічі - одні жиди, англійської мови і вивіски радко коли побачиш. Не знаю, чи там мекси вже магазин поставили, наврят.

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені, Самойлович, дуже цікава психологія бідненького на розум совка. В них є розуміння зайнятості українців в Вільному Світі тільки двох видів. Це - або срачі чистити, а якщо чогось доробиться на срачах, то можна і магазин відкрити. Де-юре, український але де-факто російський...:mocking:

5. avatarwin

нікого я не слухаю тільки Вас. А ви самі були на тому брайтоні коли- небудь, і що там взагалі робиться, і як далеко ви від того брайтона живете?

6. Samojlovu4

Та був, але мені тут ліньки і часу шкода букви лишати впусту і шось пояснювати, та й до жидобрайтону 10 годин польоту.

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Плюс власна незадоволенність, заздрість та злість. Постійно то вислуховуєш. Вони самі не в курсі, що від ненависного "рускава міра" недалеко втікли.)

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти ж себе послухай, 100% рузька риторика - які ми офігенні, всі нам заздрять.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та там мекси по-рускі говорять :)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони думають шо ви рузька?

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відкіля я можу знати ЩО вони думають. Я на Бгайтон не їжджу, надто далеко і проблематично для мене. Проте 20 років тому коли ми поїхали на екскурсію чули як мексикан пояснював одній ґускай бабушкє, шо агурци па 50 центав.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну вони можуть почути від вас багато рузьких слів і подумають звичайно шо ви москалька.

12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Боже, за що ця тема в Салуні?
    Та хватить вже тролити одне одного, це неінформативно

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як це не інформативно? навіть дуже інформативно.
    Звідки б ми ще взнали , що Брайтон-біч
    :mocking:

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А чого він до мене ся вчепив? Я йому по-людськи пояснюю а він мені що вони можуть чути. Ней приїде і сам почує, а то свистить тут, ой вибачєйте - тролить.

---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Ну або, що на Дєрєбасовской ідуд дожді, а на Брайтонє харошая погода.

Доречі, погода в нас і справді дуже гарна сьогодні. Правда я від Брайтона далеко, за вашими мірками, як від Львова до Чернівець. :good:

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну от, а Мар"яна каже, що нічого інформативного :))

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А поговорити?

17. Samojlovu4

Та йой, я вас прошу, вiн до всiх ся чiпляе. На хворумного швейцара увагу звертати - себе не поважати.)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Знов автобіографія пішла?

19. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Народе, що з України, ви насправді не знаєте, що то таке Брайтон-біч, чи ви так "приколюєтесь"? :)

20. Wili

Wili Well-Known Member

І справді тему зафлудили, давайте інфу про по темі, там скільки коштує кіло мяса, чи де можна відпочити, а з'ясовувати стосунки краще за клубом з щахетою.

а де твій аватар? :)