Іншими словами, яйця курей не вчать. ---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ---------- Мій крокодил, як хочу так і міряю. У вас з цим проблеми? Пішітє пісьма!
В мене нема жадних проблем. Як си хочу, так си буду говорити, і не "вам на прю зі мною стати, не вам діла мої судить!"
Ви прошу пана давно мене знаєте, що розставляєте діагнози? Якщо мені можна закинути щось щодо мови, то тільки галицький сленґ. А пишу тут так як мені подобається. І будете продовжувати - піду пожаліюсь. Ага... я така!
А шо я вам закидав, я констатував що в українській мові немає аналога слова "старушка". Маєте спростування?
І що ви тим хочете сказати, Миху? Так, перед тим як їхати в Бельгію, потрібно почитати туристичний довідник. А він каже, не надумайте розмовляти французькою в місцевості населеній фламандцями. Це країна, населена двома етнічними групами, які відносяться до різних мовних і культурних груп. Які практично, не контактують між собою і тільки два чинники не дають їм розпастися: король і Брюсель. І всі думають, що їхнє розділення є питанням часу. Я б не проти бачити таке в Україні. Розділити кацапомовні райони і українські райони. Провести демаркаційну лінію. Обмежити контакти. А там було б видно... Як писала совєцька конституція - вплоть да аддєлєнія...
Народ, ви, крім мене і Марусі - страшні офтоники-гоптники. я ще не порахував, мені теж не 19, хоч я дуже швидкий. От, пригадую, забирали мене зранку до войска при совітах, взяв з собою 300 рублів - до вечора дембільнувся, а моя дівчина - ще швидша - недочекалась... ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- во-во, а всі бельгійці - патріоти, незалежно від мови, нє?
Не питав їх, Миху. Не бачив я якогось в них патріотизму. Патріотизм там де більше платять. Ось, наприклад, Газард, є російським патріотом, бо Абрамович добре платить в Челсі...
Помиляєтесь, Миху. Працюючи в Австралії 4 дні в тиждень я заробляв на порядок більше ніж працюючи в Англії повний робочий тиждень. Та й мої заробітки у Львові відносно були не набагато менші.
Отово тепер думаю, чи то вже ся журити Вами, пане Миху, чи ше почекати? Патрійот! Бо я також патрійотка гАмерики, але шо мені то дало? Всеїдно без мене вибрали якусь мавпу в президенти і розвалили ТАКУ країну, аби їм грець!
а кому вона потрібна і для чого, увесь світ вже перейшов на вивчення китайської і української, так як це ті майбутні імперії які будуть правити світом, а англійська починає помаленьку зачахати., так як вічних імперій не буває ---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- так що ви цим хочите сказати , що вони такі самі як ті евреї які покидали рідні домівки , щоб стати ідейними борцями за грошові знаки(ДОЛЯРИ)----я в таке не можу повірити
Я нічого не хочу казати ,але в 2001 році мені і моїй жінці одна лахудра в ВВіРі кинула що ми єсть прєдатели,то що можна говорити ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- В 2016 році вибори
Дай Боже аби не Хілая, а то таких міст я Детройт у нас побільшає і то з астрономічною швидкістю. Тут деякі українці так її люблять, чуть мені очі не вибрали як я їм про неї трошки розповідала.