Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Іншими словами, яйця курей не вчать.:))):good:

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Мій крокодил, як хочу так і міряю. У вас з цим проблеми? Пішітє пісьма!:mocking:

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Навіть думки такої не мала :pardon:

А взагалі, на мовні питання є окрема гілка.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, у вас.

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В мене нема жадних проблем. Як си хочу, так си буду говорити, і не "вам на прю зі мною стати, не вам діла мої судить!"

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ясна справа, говорили на суржику і будете говорити.

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви прошу пана давно мене знаєте, що розставляєте діагнози? Якщо мені можна закинути щось щодо мови, то тільки галицький сленґ. А пишу тут так як мені подобається.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо я вам закидав, я констатував що в українській мові немає аналога слова "старушка". Маєте спростування?

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І що ви тим хочете сказати, Миху? Так, перед тим як їхати в Бельгію, потрібно почитати туристичний довідник. А він каже, не надумайте розмовляти французькою в місцевості населеній фламандцями.
    Це країна, населена двома етнічними групами, які відносяться до різних мовних і культурних груп. Які практично, не контактують між собою і тільки два чинники не дають їм розпастися: король і Брюсель. І всі думають, що їхнє розділення є питанням часу.
    Я б не проти бачити таке в Україні. Розділити кацапомовні райони і українські райони. Провести демаркаційну лінію. Обмежити контакти.
    А там було б видно... Як писала совєцька конституція - вплоть да аддєлєнія...;)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, ви, крім мене і Марусі - страшні офтоники-гоптники.:)))

я ще не порахував, мені теж не 19, хоч я дуже швидкий.

От, пригадую, забирали мене зранку до войска при совітах, взяв з собою 300 рублів - до вечора дембільнувся, а моя дівчина - ще швидша - недочекалась...

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ----------

во-во, а всі бельгійці - патріоти, незалежно від мови, нє?

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Не питав їх, Миху. Не бачив я якогось в них патріотизму. Патріотизм там де більше платять. Ось, наприклад, Газард, є російським патріотом, бо Абрамович добре платить в Челсі...:rock:

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ось чому ви патріот Англії.:)))

12. Pedro

Помиляєтесь, Миху. Працюючи в Австралії 4 дні в тиждень я заробляв на порядок більше ніж працюючи в Англії повний робочий тиждень. Та й мої заробітки у Львові відносно були не набагато менші.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Отово тепер думаю, чи то вже ся журити Вами, пане Миху, чи ше почекати? :)))
    Патрійот! Бо я також патрійотка гАмерики, але шо мені то дало? Всеїдно без мене вибрали якусь мавпу в президенти і розвалили ТАКУ країну, аби їм грець!

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, вже розвалили? Які кмітливі. Раніш я таке лиш від колорадів чув.

15. prius

prius Well-Known Member

Нє не розвалив,хтів би але невстигне,скоро буде новий президент

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли там скоро? Через три роки?

17. avatarwin

а кому вона потрібна і для чого, увесь світ вже перейшов на вивчення китайської і української, так як це ті майбутні імперії які будуть правити світом, а англійська починає помаленьку зачахати., так як вічних імперій не буває

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

так що ви цим хочите сказати , що вони такі самі як ті евреї які покидали рідні домівки , щоб стати ідейними борцями за грошові знаки(ДОЛЯРИ)----я в таке не можу повірити

18. prius

prius Well-Known Member

Я нічого не хочу казати ,але в 2001 році мені і моїй жінці одна лахудра в ВВіРі кинула що ми єсть прєдатели,то що можна говорити

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

В 2016 році вибори

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дай Боже аби не Хілая, а то таких міст я Детройт у нас побільшає і то з астрономічною швидкістю. Тут деякі українці так її люблять, чуть мені очі не вибрали як я їм про неї трошки розповідала.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Де ті українці? Крім мексиканців нікого не видко.

а де твій аватар? :)