Украiнський вiдповiдник "прiдателя" вам вiдомий взагалi? Украiнська дiаспора насправдi бiльшi украiнцi, нiж ви там, совок.))
Ми це почули ще в 1993-му році. І вітали нас тут радо - "їдьте додому!" ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:20 ---------- Ціхо...ціхо... От вже вострий хлоп. Ви тіко в побуті такий?
Маруся, а у вас нема токого відчуття, ніби ви от звикли до США і США звикло до вас, та все ж відчуття - "не в своїй тарілці". Ніби то я от о тут, а мала би бути - там?
Відчуття того, що я не тим по-життю займаюсь, то таке є. Ну це я змінюю поволеньки. Тільки як он США могло звинкнути до мене не дуже розумію, бо почуваюсь тут добре. Можливо якби виїхала коли мені було 25 або 30, то таке відчуття з помилковою тарілкою було б присутнє, а ТАК...
А оце вже щось нове. Зрештою, я не про спілкування, а про відмову вивчати мову української нації. Ну не зустрів я ще англійця, француза чи іспанця, які б відмовлялися вивчати свою мову і кричали б що вони патріоти. Та які в дупі патріоти ті 60% населення, які не осилили бодай 2х слів українською. Так, я вірю, що вони не хочуть їхати в Росію,хочуть жити в Україні, точніше, на УкрАінє, але та УкрАіна має бути не українською а кацапською. А це той же Кацапстан, тільки не в анфас, а в профіль.
А хіба можна питатись жінку про її вік?: Скажу так, що вік був такий, що зразу після школи, он тіко я після 8-го класу пішла в училище. ---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- Саме так висловлюється 90% визволителів, які в свій час втекли і тепер сидять на Бгайтанє або ті які називають себе євреями і плачуть, що їх сильно переслідували погані українці.
Ви дарма мене хочете дістати цим затяганим способом. Пропущена кома - мінімальне зло, ніколи в житті таким нікого не доймав. А за навмисний суржик буду доймати завжди. Так шо до діток в школу коми виправляти.