Життя емігрантське

Discussion in 'Міжнародна політика' started by Pedro, Mar 10, 2014.

1. avatarwin

2. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Навіщо щось для мене смикати, якщо я тут, й все бачу-чую-розумію без будь-яких інтернетів??? Це ж для Вас тут закордон. Й якщо хтось в Вас питатиме, українською пишеться так: "Донбас".

---------- Додано в 07:28 ---------- Попередній допис був написаний в 07:17 ----------

Між іншим, цей приклад теж ілюструє Вас, як чужинця. В Україні нарешті зрозуміли, що мова, якою спілкуються, не є індикатором патріотизму. Й хоча в цілому, я - за єдину державну мову - українську, але безумовно й завжди приймав факт, що патріотами являються також й руськомовні. Наприклад, я сам.

• Подобається Подобається x 3
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

4. Kovalenko

At least, we do it ourself.

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє-ееее, ну що ви? Всі мають любити Україну точнісько, як я, а якщо не по-мойному - то це вже унітаз, бидло і ганьба!:)))

6. Wili

Wili Well-Known Member

мда, вас мабуть в школі били і в універі дівчата недавали)))))))))))

7. Samojlovu4

Дурак-сам дурак-мiй брат прийде i тобi хана-бе бе бе ...
    Вiлi, а шо, вони давати можуть? А як то, коли дiвчата дають?! То дуже класно?! Розкажiть.
    Дитячий садок.)

8. Wili

Wili Well-Known Member

я єдина дитина тому раду давав собі сам)))) про дівчат не в цій темі розмовляти, мені просто цікаво, от є людина яка емігрувала, поливає брудом на свою батьківщину, при тому позиціонує себе патріотом, як це можна назвати?
    п.с. всі мінуси своєї країни я знаю.

• Подобається Подобається x 3
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Хочете мене закидайте капцями, але щодо гонорів то чиста правда. Не знаю чи вилікуються наші українці від тої біди, бо часто і тут бачу таких самих, як співалось - а пантів ціле ведро.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Просто Самуілович хотів сказати, - цо ма пєрнік до вєтрака.

10. avatarwin

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Свою біографію розповів?

Еуропейський високоосвічений чоловік, нічого не зробиш.

Це тема хто кращий - емігрантські українці чи українські? Я вже вчора питався - чого на емігрантщині так дах рве народу?

• Подобається Подобається x 1
  12. Samojlovu4

Джекi, сядь хоч за англiйську нарештi, не просирай життя онлайн, роби шось.

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

За офф-топи і переходи на особистості я видаватиму картки.

• Подобається Подобається x 2
  14. Samojlovu4

А ви тут модератор?

15. Kovalenko

- Сержанте, я бачив червоне світло, але я не бачив, що там стоїте Ви.

• Подобається Подобається x 1
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну хто кращий, то я взагалі не буду такого обговорювати, бо кращий є той, хто над собою працює а не лежить в свому болоті і розповідає всім про те як треба жити.
    Щодо того чому дах рве, то я також хочу знати. Кажуть, що Америка людей не псує вона їх просто проявляє. Якщо вдома не було такої можливості повиценькуватись, то тут вона з’являється. Плюс, якщо вдома хлоп вважав себе крутим і міг жінці врізати а вона на то все мовчала, то тут у неї захищені права і вона відчуває, що мовчати вже не обов’язково і триматись за того хто лежить на дивані і постійно вимагає аби стара йому принесла холодне пиво, не корисно для неї в першу чергу.

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Так.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Весело живете. Я дивлюсь вас і тематика схожа на СамойловиЧотири, просто дивовижно.

---------- Додано в 17:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

Та сів я за англійську, відстань від мене. Не використовуй приватну інформацію шоб діставати людей. Мені наприклад п#херу за шо ти сів і з ким ти там живеш.

19. Samojlovu4

Джекi, ти перший пристав, iншого i не заслуговуеш. Терпи тепер.)

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Оу, тодi зрозумiло. Тiкаю.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені важко розуміти вашу глибоку думку, яку ви пробували висловили в цьому дописі.

Я просто навела приклад з того, що бачила. Тематика з того про що жаліються жінки, і не в закордоніїї, а саме в Україні.

а де твій аватар? :)