Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. avatarwin

для того щоб кудись рвати , то що Ви пропонуєте, Ви повинні в першу чергу все по дрібничкам пояснити, для чого , куди , з ким, і які персперктиви там----а не кидати популістські лозунги як дехто при владі.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Де особисто ви знайшли в тому моєму пості пропозицію?! Я не пропоную - я констатую факт. І нічого я не "повинен", а пояснення "по дрібничкам" коштувати вам будуть не дешево, до адвоката йдіть, кармою не відстріляєтесь.

3. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Мабуть, за довгий час відсутності на Батьківщині, Ви вже не помічаєте нюансів рідної мови. Вже повірте, Ваш перший пост виглядав саме так, як пише пані avatarwin. Ви не просто "пропонуєте", Ви демонструєте навіть де-яку зневагу до тих, хто ще не "рвонув з руїни".

• Подобається Подобається x 3
  4. Samojlovu4

Думаю, крім мене ви і пані не цілком зрозуміли - мабуть, через довгий час присутності на русскомірскому антиукраїнському данбасі.
    Пані дуже би не проти, але не в курсі куди, коли, і з ким.)

• Подобається Подобається x 1
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На жаль не можу з вами погодитись. Я маю на увазі "чужинців" і "своїнців".
    Кілька годин тому повернувся з 9 денної подорожі по Іспанії. Як і пів року тому використав туристичну компані "Трафальґар". До речі, всім дуже рекомендував би цю компанію. Хоч і трохи дорога, але обслуговування вищий клас.
    Так ось, наша група складалась з американців, канадців, південноафриканців, австралійців і інших національностей. Там не було чyжинців і своїнців. І взагалі, в світі вже майже немає такого поняття як іноземець. І в Іспанії я почував себе як вдома. Іспанці - чудовий і добродущний народ.
    Чужинці? Я це відчув, коли відвідав Україну чотири роки тому. Раз на 25 років! Очевидно в останнє. Чому? Бо почувався там чужинцем...

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не набридло торочити одне й те саме? Виходить ти вештаєшся по чужинському форумі і хвилюєшся за долю чужої країни (це не я сказав, це ти сказав).

• Подобається Подобається x 3
  7. avatarwin

я просто собі не уявляю що там робити, а пояснити бачу ніхто не здатний

8. Kovalenko

Ото й є контрвідповідь на Вашу тезу про буцімто відсутність "чужинців": вони, насправді, є, й Ви - один з них.

9. Pedro

А кого ви, властиво, не вважаєте чужинцями? Для вас бидло, яке становить 99% населення Донбасу не чужинці? Для вас скацапізоване насєлєніє яке становить 60% населення України не чужинці, які за 23 роки так і не осилили, принаймні, 2 українських слів? Для вас путін з кацапстаном не чужинці? Зрештою, для вас такі люди як Дзеко, який не засвоїв елементарної людської поведінки і для якого кацапська мова є більш рідною ніж українська - не чужинці?
    Не робіть нормального населення земної кулі чужинцями. Бо ще довго будете барахтатись в лайні, доки північносхідні дикуни не проковтнуть вас на віки-вічні.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти, як кажуть, говори-говори але не заговорюйся. Тупо наклепами зайнявся? Користі тут з твоїх лекцій як офігенно живеться в Англії/Франції/Іспанії - нуль. Так шо попустися, експерт по від'єднуванню донбасів.

11. Samojlovu4

Педро, я шойно зi Львова... Забудьте, iнвалiду часто не докажеш, що вiн iнвалiд. Вони того просто не помiчають, що довкола них.

12. Kovalenko

От, хоча б оце. В Донбасі бидло є, але далеко не 99%. Й такі узагальнення, що Ви зробили ("скацапізоване населення"...), свідчать саме про те, що чужинцями стали Ви, вже не ображайтесь. В нас сталися досить великі зміни, а Ви про них або не знаєте, або навмисно не берете до уваги.

Про Пyтіна сказали Ви, не я. Нам він не просто чужинець - він нам ворог, разом з великою частиною росіян, що бачать в ньому керманича.

13. Kovalenko

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Наша пісня гарна й нова...:)

15. Samojlovu4

Насмикати вам з інету за дві хвилі двадцять інших думок про данбас?! Як діти...)

16. Pedro

Я не розумію людей, які хочуть дати данбасу якусь позитивну оцінку. Чи ще мало було 23 роки, особливо останніх 6 місяців щоб побачити, що таке данбас і яку невимовну шкоду він приніс Україні. А то що хтось там вміє сказати кілька слів англійською - це не показник. Було б краще, якби хоч 1% насєлєнія данбаса осилило кілька речень українською. Але вони б краще повісилися але чинити таку наругу над собою як сказати хоч слово українською? На це данбас не піде...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одноманітний шаблонний триндьож як завжди. Зараз вже стільки життів і здоровя покладено за Донбас, шо відступати ніхто не буде.

18. Samojlovu4

Красота.
    То покладемо ще кілька сотень-тисяч життів. За данбас.

19. Pedro

Не ображаюсь. Бо те скацапізоване 60%+ насєлєніє і є для мене чужинцями.
    Щоб бути більше зрозумілим, неведу два приклади. В Південній Африці є дві державні мови - англійська і африкаанс. Я вже писав, що вчора вернувся з Іспанії. В нашій групі було 5 людей з ПА. Всі(!) розмовляють чудовою англійською і чудовою африкаанс. Незважаючи на етнічне походження.
    Приклад другий. Маю в Львові фейсбук приятельку. Подивився на її фейсбук друзів. Одна з Одеси, займає високий пост в місцевій стоматології. Написала великими літерами - Я люблю УКРАИНУ. Важко вивчити назву УкраЇна? Що то за така велика любов, що навіть не стимулює вивчити ЄДИНОГО українського слова?

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:37 ----------

А результат отримаємо той же який мали на протязі 23 років. Але важко навчити сліпого бачити а глухого чути.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там де ти заре прохолоджуєшся теж точилися війни і хтось вмирав на цих війнах за цю землю.

а де твій аватар? :)