Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хрень його знає. Не магазинні точно.

2. prius

prius Well-Known Member

Чому нє?купляєш в магазині і смажеш,якщо вмієш

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я то вмію, але воно без смаку, як картону наївся.

4. prius

prius Well-Known Member

У нас нормальні продукти

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви в Канаді купуєте?

6. prius

prius Well-Known Member

Не,в магазині costco в Чікаго

7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та не правий джеко, американська їжа пластмасова, їсти можна - але привикати треба.
    А в костко порції і пластмассовість взагалі вражає - там та велика італійська паска хіба найкраща, за 6 долярів вроді.

8. prius

prius Well-Known Member

Всьо в залежності,мясо ,італійский хліб,риба ,масло та ще деякі речі нормальні,а різні напівфабрикати ми не купуємо,та овочі і фрукти там нездалі,купую в овочевому

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

У меня коллега - уроженец Славуты (Хмельницкая обл.) Коммуняка, только держись! Я стебусь над ним, а он всерьез. Полковник в отставке с кучею льгот, нам и не мечтать.
    Так тут Грон неосторожно альтруистом себя выставил, мол полковник с Дальнего Востока у него коврик затоптал, а можно поинтересоваться у того полковника:
    он настолько патриот, чтоб от пенсии российского старшего офицера отказаться?
    И тут строится фигвам, шановний Гроне!
    Какая радость, что ваш паталогически врожденный трындежь я долго слышать не буду.

10. Samojlovu4

Так, не збагнули. Ви досі не збагнули, що рвати з цієї вічної Руїни треба було ще давно, хоч в Гондурас - але рвати.

11. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не хочу починати "холівар" на тему "чому (не)треба бігти з Батьківщини до чужинців", бо пусте: Ви все одно стоятимете на своєму виборі. Отже, якщо є щось по-суті - кажіть. А про свою еміграцію - облиште.

12. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  13. Samojlovu4

До чого тут все, хто агітує..... мавпуся - випийте кави зранку, може легше стане.)

14. Mavpysuk

Та мені і так легко :) Але чи воно Вам треба? Всі поїдуть, тьфу-тьфу, в Німеччину, зросте конкуренція за робочі місця :) Я за Вас переживаю.
    В сусідній гілці прочитала, що у Вас сьогодні свято! Вітаю!!!

15. Samojlovu4

Пусик, вгомоніться, не фантазуйте і не переживайте - мені би домогосподарку здалося, україночку файну. Най їдуть.

16. Mavpysuk

Останнє редагування: 21 чер 2014
    • Подобається Подобається x 5
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ще не зустрічав людину, яка б купила "Мосвич", а хвалила "Волгу". Кожен любить хвалити своє болото, яке би воно було. Ну а ганьбити сусіда, що він купив Мерс, а не БМВ - смішно. Що собі хотів, те купив. Хто де хоче -там і живе. Який зміст сміятися з людини за те, що вона живе там, де тебе нема?

18. Samojlovu4

Маю, ходить одна прибирати - але то русачка. Ніяк не порозуміюсь з тими кацапами, а тим більше з немитим казахстаном. Своє є своє, шо не кажіть.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Ану, мишко, покажіть мені, хто тутка за таке над людиною сміється.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми - не рвачі!!!

20. Samojlovu4

Файний приклад, мишко.
    Але ж класно висміяли тут людину за те, що вона живе там, де тебе нема. Мо, час вам вийти з банку і в дохтура перевіритись, роки то йдуть?)

а де твій аватар? :)