Та не правий джеко, американська їжа пластмасова, їсти можна - але привикати треба. А в костко порції і пластмассовість взагалі вражає - там та велика італійська паска хіба найкраща, за 6 долярів вроді.
Всьо в залежності,мясо ,італійский хліб,риба ,масло та ще деякі речі нормальні,а різні напівфабрикати ми не купуємо,та овочі і фрукти там нездалі,купую в овочевому
У меня коллега - уроженец Славуты (Хмельницкая обл.) Коммуняка, только держись! Я стебусь над ним, а он всерьез. Полковник в отставке с кучею льгот, нам и не мечтать. Так тут Грон неосторожно альтруистом себя выставил, мол полковник с Дальнего Востока у него коврик затоптал, а можно поинтересоваться у того полковника: он настолько патриот, чтоб от пенсии российского старшего офицера отказаться? И тут строится фигвам, шановний Гроне! Какая радость, что ваш паталогически врожденный трындежь я долго слышать не буду.
Так, не збагнули. Ви досі не збагнули, що рвати з цієї вічної Руїни треба було ще давно, хоч в Гондурас - але рвати.
Не хочу починати "холівар" на тему "чому (не)треба бігти з Батьківщини до чужинців", бо пусте: Ви все одно стоятимете на своєму виборі. Отже, якщо є щось по-суті - кажіть. А про свою еміграцію - облиште.
Що ж Ви тут так за всіх переживаєте???Люди мають свої голови на плечах, і Ви хоч в кожному дописі агітуйте за еміграцію - це нічого не дасть, кожен зробить так, як ХОЧЕ ВІН, а НЕ СКАЖЕ САМОЙЛОВИЧ!!!
Та мені і так легко Але чи воно Вам треба? Всі поїдуть, тьфу-тьфу, в Німеччину, зросте конкуренція за робочі місця Я за Вас переживаю. В сусідній гілці прочитала, що у Вас сьогодні свято! Вітаю!!!
Пусик, вгомоніться, не фантазуйте і не переживайте - мені би домогосподарку здалося, україночку файну. Най їдуть.
Ви недооцінюєте людей, не тільки домогосподарочки поїдуть... А що ще досі не маєте обслуговуючого персоналу??? Якось не личить такому солідному пану... а німкеню не пробували запросити на цю посаду??? все на українок чекаєте???
Я ще не зустрічав людину, яка б купила "Мосвич", а хвалила "Волгу". Кожен любить хвалити своє болото, яке би воно було. Ну а ганьбити сусіда, що він купив Мерс, а не БМВ - смішно. Що собі хотів, те купив. Хто де хоче -там і живе. Який зміст сміятися з людини за те, що вона живе там, де тебе нема?
Маю, ходить одна прибирати - але то русачка. Ніяк не порозуміюсь з тими кацапами, а тим більше з немитим казахстаном. Своє є своє, шо не кажіть. ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ---------- Ану, мишко, покажіть мені, хто тутка за таке над людиною сміється.
Файний приклад, мишко. Але ж класно висміяли тут людину за те, що вона живе там, де тебе нема. Мо, час вам вийти з банку і в дохтура перевіритись, роки то йдуть?)