Самуїлович, то Ви вже тут в нас? Як будете на North West, давайтеся чути. Зустрінемося. Я Вам екскурсію по наших морських воротах північно- західних проведу. Маю зараз достатньо часу. Пишіть, як щось.
я так і нічого не поняла , хто і що тут поняв? ---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ---------- усі хто мають достатньо часу можуть приняти участь в АТО
І канадські і каліфорнійські вина дадуть фору європейским,а кримські в порівняні то є пійло,просто кнадійські і американські вина розпродаються дуже добре на внутрішних ринках, і на зовнішні їх не старчить,то не крим або грузія, зібрали 100 кг,винограду а продали за кордон 10000 літрів вина
Шановне паньство розійшлося одначе...я тут новенька...в вас їжа завжди такі дебати викликає? ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- На рахунок вин не можу погодитися. Каліфорнійскі вина ж непагані, але в вищому ціновому діапазоні, ніж французькі та італійські. Канадських вин не пробувала. Стейкі - наше все. З Уеропами не зрівняти, це факт.
Ну, я особисто, то можу за їжу і порвати. Канадські вина які знаю, то це так званні крижані вина (Ice wine). Вони готуються з спеціального винограду, який здається перемерз, чи щось такого типу. Одним словом, вина ДУЖЕ смачні. А в Кентукі найкраща самогонка, або муншайн по-нашому.
Ви мабуть давно не їли українську свинину вирощену в селі.І дрогобицьку ковбаску! ---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ---------- Це ті що зроблені з машинного масла? Запитайте пані Олю з чого робляться ті пончікі.Она кондитер і знає.
О! То щось нове! Я не кондитер. Я - педагог. Може ви про то, що в мене був продуктовий магазин, то це не зробило мене кондитером. Хоча, як кожна галицька господиня, я непогано печу. Але не гамериканські донати, а наші галицькі пляцки. А ето совсєм другоє дєло. Донатів не люблю, бо вони мені, як і вся тутейша випічка, засолодкі. Хоча не думаю, що їх роблять з машинного масла. То би було задорого. Може з кукурузного...
Не кажіть більше цього нікому. Вина діляться на французькі і всі інші. Я розумію, я побажав одному поцу все життя сидіти на американській жратві, а хто жиє в Америці, тому образливо. Але нічого не зробиш, кожен обирає сам і кожен виходить з ситуації як може. Стейк - це не національна кухня, це просто кавалок м'яса.
Ну, я вже сиджу 22 роки на Але мене аж ніяк не зачіпає, що ви написали Чому мені має бути образливо? Мені кольорово. Мене би не вистачило на всіх ображатися, хто там що думає про Америку. То їхні проблеми! Стейк - це кавалок м"яса, приготований на американський спосіб. І дуже смачно приготований.
Відносно американської їжі. З власного досвіду. Коли перший раз приїхав до США все було в диковинку. Їв те що місцеві - копіював з них. Маю щось таке в організмі що не знаю що таке погані зуби - ще в стоматолога не був, що таке зубна біль - не знаю всі зуби цілі - крім одного вибитого - механічною травмою. Так от через місяць перебування в США - ні з того ні з сього почалась в голові змінна біль - то болить то ні. Ніяк не міг зрозуміти що то - потім зрозумів то зуби. Блін - паніка медичної страхівки немає - як мені сказали скілько коштує стоматолог - то голова уже без зубів заболіла))))))). але думаю собі щось то не то - ніколи зуби не боліли а тут на тобі... Десь промучився тиждень думав само пройде але де там все гірше і гірше. Але одного разу сидів на кухні і побачив сиру почищену цибулю. Щось мене потягнуло і зїв майже цілу. Чудо через пів години біль як язиком злизало.... От тут я все зрозумів - всі ті американські харчі в порівнянні з українськими до дупи - перепрошую за вислів. немає в них мейже ніяких вітамінів і те що потрібно організму, щоб функціонувати без лікарської допомоги. Так що переходьте на український продукт - будете здоровіші