Дякую дуже. Той музей космонавтики кращий ніж спейс-центр НАСА на флориді? Шоб по сто раз в одно й теж не ходити.
Він інший. Тобто там більше усіляких літаків ( з 40-х до 00 в натуральну величь ) чим космосу. Але то на любителя. Той музей "єстєствознанія", який Вам порадила Маруся, це ващє відпад. Якби я мав змогу казьоніти школу у таких музеях, я б......
Та бував вже в конгресах-домах і в спейс-центрах... Але треба знов по кругу всеодно, бо малому показати хочу. Ну і плюс може ще який музей особливо цікавий, де ще не був - тому й питав. Подякував дуже.
Їжа а штатах по іншому смакує, це так. Але зовсім не гидота. Просто треба пристосуватися і вибирати їжу акуратно, особливо в аеропорту. Ось мій сніданок сьогодні в JFK.
---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- Це можна назвати cuisine?
Не тратте куме сили. Жодого разу в штатах не їв не смачної їжі. У НЙ не однарозово відвідував на 13 стр ресторан де готують мідії. Кращих не їв. Устриці теж кращі за Французькі. На Стейтен Айленді є японський рсторан, так в Йкогамі меньш смачніше. Італійська кухня взагалі чудова, також і китайська ( мав змогу порівняти з автентичною) Може я не особливий гурман, але НЙ хот-дог мені до смаку, хоч дуже не поганий їв у Белграді, але у Югів немає тако та інш. А кухня в Сан-Фрациско, це ващє, якщо не їсти в Новому Орлеані. Карочє, Дзеко лох і не гурман, смажена картопля з цибулею та ковбаса це його максімум. Доречі і смажена картопля, і справжня українська ковбаса тут теж є, і кровянка, і м'ясна. Місця треба знати. І до людей ставитися як до людей і все буде, навіть пєльмєні та голубці з ікрою з "сінєньких"
Та пішов ти, сам ти лошара, американську кухню нахвалювати - сміхота. Ще й гурмана вдавати. Поїв італійської їжі, а нахвалює американську.
Ти тупий рагуль та поц. Розповідати мені про їжу ти не в змозі. Бо Сіцілійську пасту не відрізниш від макфи.
пнх, лошара. Чисто совковий підхід - "місця знати". В совку так було, всюди чим попало годують, а я "знаю місце". Будеш знати - де хороша їжа, там вона всюди хороша, а не по блату.
Ти рагуліно про совок тільки з нету знаєш. А свої рагулінськи відчуття видаєш за істину. Ти і є галімий, тупий совок-рагуль.
Аби не москаль(ською) (с) ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ---------- Доречі пане coolzak я і Канаді з їжею не мав проблем. Особливо зі стейками, та на диво віном.
Ще раз скажу - ти поц, рагуль і нічого не петриш про що базікаєш. Канадські віна є дуже і дуже непогані, але для цього, баран, треба смак виховувати не на львівськову чи оболоні.
Стейки в Канаді дійсно хороші-починаєш розуміти чому добра говядина(якої нажаль в Україні не було)на порядок дорожча від свинини чи іншого популярного мяса.
В штатах я теж їв гарні стейкі, але в Канаді..... Я перепрошую, але в Нової Зеландії не кращі, ну, нмхд. Мені соромно ,але я дуже плюбив канадійськи пончики, чи як та, донати по штатівськи. Чому в Україні ніхто цім бізнесом не заянявся, вопрос.