Багато бухають, правда.... опускаються.... вони як діти природи. Але хто має голову з аборигенів - може файно піднятися в Америці. А резервації семінолів на флориді - як цукерки. Чистенько, багато, школи, пам"ятники, власна поліція, пожежники, атркаціони, казіно - в нас такого і в найкращих колгоспах міліардерах не побачиш ніколи.
в Канаді індійці що живуть у резерваціях отримують грошові допомоги значні і звільнені від податків-ну і вища освіта задурно.але в них проблема-на федеральних грошах сидить вождь з друзями а решта смокче.в західній Канаді-50 відсотків бомжів-індіанці
Індійці живуть в Індії. Та вони всюди 50 відсотків бомжів. Самойловичу виставу показали, то й радий як слон.
lol, ще один рогулезнавець об'явився на пару до Василє. Так Капітан Щасливчик тонкий смак зіпсує на рагулях і шльондрах.
А я в гамерику зібралася їхати , вже білети на поїзд купила, і тепер не знаю що робити, бо ви мене тут так настрашили усі , що уся їда там штучна і ще хлоркою обробляється, і одежа по 1-3 доляри, і індійці зі стрілами бігають , і рагулів там немає, . ОЙ ДУРНА Я! ОЙ ДУРНА!
Разрыв мозга и шаблонов рашистской пропаганды. Военнослужащие Армии обороны Израиля с удовольствием танцуют под украинские песни. Ватникам смотреть не рекомендуется. Может полезть вата из ушей. https://www.youtube.com/watch?v=p9Zzw-Utwo8&feature=youtu.be
Ану запитання до "мериканців", в вас вже на день благословилося, може вже сь те повилазили на хворум. Шо є в Вашингтоні ше доброго подивитися, крім Білої Хати та Верховної Ради? Може який путній(ги, путін - фуйло!) музей, щоб і дітискам цікаво було?
Там путніх музеїв доста. Один чого тіко Смисонівський варта... він ся тягне через всю алею, тобто мол, по вашингтонськи. А ви хтіли від мене плюнути в зупу обами? Також файна атракція
Не, чесно - куда там ще сходити можна? Шо то за музей смсонiвський, що показують? Може шось таке, де не треба багато англiйською читати, де би дитинi особливо цiкаво було?
Смисонівський - такий де тільки ся дивити і дивити. Він має ДУЖЕ багато відділень. Є картинна галерея, такі речі я люблю. Є чудовий природознавчий музей, просто надзвичайні експонати там присутні. http://www.si.edu/ - то їх сайт. Гляньте.
Самойловичу та там ціла вулиця тих музеїв. Один Вам вже рекомендували, ще б для малого порадив музей космонавтики, він якраз напроти буде чи індіанців, він правда на іншої вулиці, але знайдете. Вашингтон вартий того щоб його відвідати. Але треба 2-3 дні. Якщо на авто і бажаєте зекономити то мотелів непоганих там безліч. Всю ту мєжпуху на кшалт мемореалів краще відвідувати вночі, дуже вражає.