Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Багато бухають, правда.... опускаються.... вони як діти природи. Але хто має голову з аборигенів - може файно піднятися в Америці.
    А резервації семінолів на флориді - як цукерки. Чистенько, багато, школи, пам"ятники, власна поліція, пожежники, атркаціони, казіно - в нас такого і в найкращих колгоспах міліардерах не побачиш ніколи.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І який смисл? Був би просто індіанський район, як єврейський чи китайський.

3. coolzak

coolzak Well-Known Member

в Канаді індійці що живуть у резерваціях отримують грошові допомоги значні і звільнені від податків-ну і вища освіта задурно.але в них проблема-на федеральних грошах сидить вождь з друзями а решта смокче.в західній Канаді-50 відсотків бомжів-індіанці

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Індійці живуть в Індії.

Та вони всюди 50 відсотків бомжів. Самойловичу виставу показали, то й радий як слон.

5. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

В Індії - індіанці?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:

7. Samojlovu4

Джекi пiзнав життя iндiанцiв Америки. Через картинку i телiк. Рагуль бомжа бачить здалеку?)

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

lol, ще один рогулезнавець об'явився на пару до Василє. Так Капітан Щасливчик тонкий смак зіпсує на рагулях і шльондрах.:mocking:

9. avatarwin

А я в гамерику зібралася їхати , вже білети на поїзд купила, і тепер не знаю що робити, бо ви мене тут так настрашили усі , що уся їда там штучна і ще хлоркою обробляється, і одежа по 1-3 доляри, і індійці зі стрілами бігають , і рагулів там немає, . ОЙ ДУРНА Я! ОЙ ДУРНА!

10. prius

prius Well-Known Member

Пробий у потяга колка,розуму добавится

11. avatarwin

кому добавиться потягу , чи машиністу?

12. prius

prius Well-Known Member

А нема різниці, аби добавилось

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Скільки років машиністу, якщо козир бубна!

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Разрыв мозга и шаблонов рашистской пропаганды. Военнослужащие Армии обороны Израиля с удовольствием танцуют под украинские песни. Ватникам смотреть не рекомендуется. Может полезть вата из ушей.

https://www.youtube.com/watch?v=p9Zzw-Utwo8&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 3
  15. Samojlovu4

Ану запитання до "мериканців", в вас вже на день благословилося, може вже сь те повилазили на хворум.
    Шо є в Вашингтоні ше доброго подивитися, крім Білої Хати та Верховної Ради? Може який путній(ги, путін - фуйло!) музей, щоб і дітискам цікаво було?

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Там путніх музеїв доста. Один чого тіко Смисонівський варта... він ся тягне через всю алею, тобто мол, по вашингтонськи.

А ви хтіли від мене плюнути в зупу обами? Також файна атракція :)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Англійсько-польсько-українсько-російський суржик - це жахливо.

18. Samojlovu4

Не, чесно - куда там ще сходити можна? Шо то за музей смсонiвський, що показують?
    Може шось таке, де не треба багато англiйською читати, де би дитинi особливо цiкаво було?

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Смисонівський - такий де тільки ся дивити і дивити. Він має ДУЖЕ багато відділень. Є картинна галерея, такі речі я люблю. Є чудовий природознавчий музей, просто надзвичайні експонати там присутні. http://www.si.edu/ - то їх сайт. Гляньте.

• Подобається Подобається x 2
  20. Gron

Gron тафгай

Самойловичу та там ціла вулиця тих музеїв.
    Один Вам вже рекомендували, ще б для малого порадив музей космонавтики, він якраз напроти буде чи індіанців, він правда на іншої вулиці, але знайдете.
    Вашингтон вартий того щоб його відвідати.
    Але треба 2-3 дні.
    Якщо на авто і бажаєте зекономити то мотелів непоганих там безліч.
    Всю ту мєжпуху на кшалт мемореалів краще відвідувати вночі, дуже вражає.

а де твій аватар? :)