Життя емігрантське

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Pedro, 10 бер 2014.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну чому, позначається. Звичайно не на упаковках фірми Пердю, але в тому ж самому Fairway, що вважається таким собі посереднім супермаркетом, є написано як оброблене м’ясо. Найкраще це написано в магазині Whole Foods - там власне розписано все - як годувалось, як оброблялось, ітд, ітп. Це поділяється на багато категорій.

Чай різних сортів і калібрів можна купити в китайців в Чайна Таун. Також ДУЖЕ вигідно замовити з нету. Тепер набагато вигідніше ніде не ходити а замовляти продукти через інтернет. Ми так багато замовляємо і дуже задоволені. Смак є, і не гірший ніж в Україні, а в деяких продуктів навіть кращий.

Курей я купую у знайомої яка тримає ферму і вона годує їх правильно ну і обробляє також, яйця також. На День Подяки купила у неї індика, то той індик мене коштував 100 долларів, зате я знала, що він нормальний індик. Молоко також у фермерів беру - прямо з під корови.

Приміром моя двойорідна сестра і її чоловік не переймаються такими речима як чим оброблена курка і надваги в обох немає.:pardon:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну чисто львівське панібратство з собою перевезли. А в кого нема знайомої яка тримає ферму?

Вітаю.

Шо, і сестра там? УкраїнаТаун?

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну то шо, місцеві - де знайти амішів на шляху від Майамі до НюЙорка, і чи можна в них просто перекусити по дорозі?!

4. prius

prius Well-Known Member

Інтернет в поміч

5. Samojlovu4

Таке буцім не ви тут сторінку назад про супер-пупер мериканську їжу говорили, а в амішів то вупше.)

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну нічого, зате в Америці чудово з одягом (ну і взагалі з покупками), лиш там і купував би одяг, в Україні давно не купую, всіляке убожество продають вдвічі дорожче і всі вдягнуті по-рогульськи. Особливо багато в Америці красиво вдягнутих негрів.

7. Samojlovu4

Тут повністю згоден, якщо не купувати шмаття з волмартів по 1-3 доляри. А так аутлети з молами - рулять

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В вас трошки непоколєї в голові, чес слово.

В кого нема знайомої - знаходить собі таку. Інтернет наш друг і брат. Їдете на фермерський базар і знайомитесь з фемерами. Потім вони стають ваші знайомі, то можете у них замовляти все що бажаєте наперед.
    Lancaster County, PA. Все там! Їдете і на мапі дивитесь де це знаходиться. Там вже просто питаєтесь в будь-кого де можна пообідати або купити масло-м’ясо.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Язик до Києва заведе, колись мене вчив мій тато. Якщо запитатись, то все можна отримати потрібну інформацію.

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Чого ви вчепились того Walmart? Як я ненавиджу той склеп. Доречі одяг по 1-3 доляри можна купити не лишень в Walmart. В чорних районах є КУПА магазинчиків в який одяг дуже дешевий, ну і якість відповідна.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо-шо? В нас немає таких слів.:mocking: Пані полька?

А завів до Чикаго!

В Америці є знижки, завжди попадеш на чиїсь знижки. Я був купив за 12 доларів шерстяний светер. Просто бомба! Who.A.U.

10. Samojlovu4

От за то вже красно дякую, запишу. Думаю, з дітьми туда прікольно поїхати?

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дуже. Для дітей там цікаво, бо всі їздять на конях в стародавніх костюмах. :) Тут можна глянути.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ----------

Є
    В вас може і не є такі слова, а в нас, ві Львові дуже навіть.

Останнє редагування: 28 чер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  12. prius

prius Well-Known Member

Так дітям дуже цікаво

13. Samojlovu4

Ще буду вдячний за практичні поради стосовно резервацій на північно-східному узбережжі, малий марить індіанцями, тре показати. На Флориді приміром то вже всюди був в семінолів, там любому екскурсію зроблю - але ще хотів би на півночі біля вас малого завести, є там резервації?!

14. prius

prius Well-Known Member

В нас індіанців нема, але в Вінскансині за літо дуже багато театралізованих свят

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Дуже багато є в апстейті Нью Йорк. Там є резервації. І в Пенсильванії є резервації.

На цьому сайті можна знайти більше інформації. Нажаль на Північному побережжі індіанців залишилось ДУЖЕ мало.

Останнє редагування: 29 чер 2014
  16. coolzak

coolzak Well-Known Member

Індіанців багато порівняно на заході Штатів і Канади-на сході вимерли

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Узбережжі чи шо?

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Жах який. Зробили з корінного народу атракціон. Стрижуть бакси, а ті лиш спиваються.

• Подобається Подобається x 1
  18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Не будемо втрачати й жалю: дехто з бувшого СРСР після певних миграцій та шлюбів, користався соціальними програмами індійців саме у якості "індійця". А саме: жив у резервації "нахаляву". Як на мене, совку місце саме в атракціоні.

Питання до мигрантів, що цікавляться резерваціями: бачили таке?

• Подобається Подобається x 1
  19. Samojlovu4

Резервації семінолів виглядають солідно і класно. І взагалі - в наші часи індіанцьом в америці бути круто. Якшо маєш голову - в чоколяді можеш купатись.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, в семінолах не розбираюсь. Бачив якісь передачі про якихось індіанців, то одна назва шо індіанці. Як він на заправці сидить в магазині, а по вихідним з луком бігає чи шо, дітей веселить, називається індіанець.

То без різниці семінол він чи ірокез - американець, та й все.

а де твій аватар? :)