Ну чому, позначається. Звичайно не на упаковках фірми Пердю, але в тому ж самому Fairway, що вважається таким собі посереднім супермаркетом, є написано як оброблене м’ясо. Найкраще це написано в магазині Whole Foods - там власне розписано все - як годувалось, як оброблялось, ітд, ітп. Це поділяється на багато категорій. Чай різних сортів і калібрів можна купити в китайців в Чайна Таун. Також ДУЖЕ вигідно замовити з нету. Тепер набагато вигідніше ніде не ходити а замовляти продукти через інтернет. Ми так багато замовляємо і дуже задоволені. Смак є, і не гірший ніж в Україні, а в деяких продуктів навіть кращий. Курей я купую у знайомої яка тримає ферму і вона годує їх правильно ну і обробляє також, яйця також. На День Подяки купила у неї індика, то той індик мене коштував 100 долларів, зате я знала, що він нормальний індик. Молоко також у фермерів беру - прямо з під корови. Приміром моя двойорідна сестра і її чоловік не переймаються такими речима як чим оброблена курка і надваги в обох немає.
Ну чисто львівське панібратство з собою перевезли. А в кого нема знайомої яка тримає ферму? Вітаю. Шо, і сестра там? УкраїнаТаун?
Ну то шо, місцеві - де знайти амішів на шляху від Майамі до НюЙорка, і чи можна в них просто перекусити по дорозі?!
Ну нічого, зате в Америці чудово з одягом (ну і взагалі з покупками), лиш там і купував би одяг, в Україні давно не купую, всіляке убожество продають вдвічі дорожче і всі вдягнуті по-рогульськи. Особливо багато в Америці красиво вдягнутих негрів.
Тут повністю згоден, якщо не купувати шмаття з волмартів по 1-3 доляри. А так аутлети з молами - рулять
В вас трошки непоколєї в голові, чес слово. В кого нема знайомої - знаходить собі таку. Інтернет наш друг і брат. Їдете на фермерський базар і знайомитесь з фемерами. Потім вони стають ваші знайомі, то можете у них замовляти все що бажаєте наперед. Lancaster County, PA. Все там! Їдете і на мапі дивитесь де це знаходиться. Там вже просто питаєтесь в будь-кого де можна пообідати або купити масло-м’ясо. ---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ---------- Язик до Києва заведе, колись мене вчив мій тато. Якщо запитатись, то все можна отримати потрібну інформацію. ---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- Чого ви вчепились того Walmart? Як я ненавиджу той склеп. Доречі одяг по 1-3 доляри можна купити не лишень в Walmart. В чорних районах є КУПА магазинчиків в який одяг дуже дешевий, ну і якість відповідна.
Шо-шо? В нас немає таких слів. Пані полька? А завів до Чикаго! В Америці є знижки, завжди попадеш на чиїсь знижки. Я був купив за 12 доларів шерстяний светер. Просто бомба! Who.A.U.
Дуже. Для дітей там цікаво, бо всі їздять на конях в стародавніх костюмах. Тут можна глянути. ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:04 ---------- Є В вас може і не є такі слова, а в нас, ві Львові дуже навіть.
Ще буду вдячний за практичні поради стосовно резервацій на північно-східному узбережжі, малий марить індіанцями, тре показати. На Флориді приміром то вже всюди був в семінолів, там любому екскурсію зроблю - але ще хотів би на півночі біля вас малого завести, є там резервації?!
Дуже багато є в апстейті Нью Йорк. Там є резервації. І в Пенсильванії є резервації. На цьому сайті можна знайти більше інформації. Нажаль на Північному побережжі індіанців залишилось ДУЖЕ мало.
Узбережжі чи шо? ---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Жах який. Зробили з корінного народу атракціон. Стрижуть бакси, а ті лиш спиваються.
Не будемо втрачати й жалю: дехто з бувшого СРСР після певних миграцій та шлюбів, користався соціальними програмами індійців саме у якості "індійця". А саме: жив у резервації "нахаляву". Як на мене, совку місце саме в атракціоні. Питання до мигрантів, що цікавляться резерваціями: бачили таке?
Резервації семінолів виглядають солідно і класно. І взагалі - в наші часи індіанцьом в америці бути круто. Якшо маєш голову - в чоколяді можеш купатись.
Не знаю, в семінолах не розбираюсь. Бачив якісь передачі про якихось індіанців, то одна назва шо індіанці. Як він на заправці сидить в магазині, а по вихідним з луком бігає чи шо, дітей веселить, називається індіанець. То без різниці семінол він чи ірокез - американець, та й все.