Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Василий, во первых деньги легко зарабатываются легко очень редко. За все нужно платить. Мы с женой работали когда то 6 дней в неделю без отпусков на протяжении 3х лет, думали, что мозгами поедем. Да, теперь легче Легкие деньги, это когда папа дает и их абсолютно не ценишь. У меня такого папы не было. А понты.. понты это унитаз из золота. По домофону. Вещь полезная и, в наших условиях очень не лишняя. Да, домофон дает возможность не открывать кому попало, и Вы имеете полное на это право. Ту же возможность дает и дверной глазок , к стати. Предположим я у себя в подъезде сделал ремонт повесил на стены цветы, иногде в коридоре оставляю коляску ребенка. Какого милого кто то посторонний должен ходить ко мне в подъезд, написать в углу, написать что то на стенке , украсть коляску и разбить вазонок? Или же кто то, подобрав код может зайти, затаится в подъезде, дать по голове и завладев ключами, зайти в Вашу квартиру. Вот для этого у меня уже (позавчера поставили) стоит на общих дверях домофон, дотягиватель и еще, дополнительно камера перед входными дверями. Так, что господа освобождайтесь от пережитков совдепии, домофон штука нужная, мой дом - моя крепость.
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Дякую, але ні, напрягатись в цьому житті мені не дуже хочеться... А от це не домофон це "Комутатор", та й навіщо він не розумію самого головного безпеки, комутатор не забеспечить...просто файна цяцька... Ну це ви що з свого досвіду взяли, у вас у під"їзді був ганделик?І це не значить, що зарез таке відбувається, по всіх парадних, приймі я такого ше за власного досвіду не зустрічав... Отсоа, можна, а я ці кляті домофони не люблю, думаю для мого будинку він би був як грім срід ясного неба, вдарило б по егоїзму сусідів... Додано через 28 хвилин А що дешево i сердито це погано, ні це не погано...от візьмем будинок на 6 квартир у центрі міста...стоїть урізний замок(при потребі зачиняють на ніч), є кодовий замок теж правда урізний...ще одна фішка...купив я проводу телефонного по 25 коп за м та кнопку дзвінкову, та провів від квартирного дзвінка на 15 м на вихід, до вхідних дверей у парадну. Затрати провід 5 грн. кнопка 5 грн. + мідні затискачі на 15 коп. Тепер все закрито, і зповіщувач є, і як хтось хоче зайди у підїзд дзвоне і йому кажуть, код або спускаються і відкривають...Це все є експлуатація рідного сердитого знання...а домофон поперше то все мереканці попривозили, то не наше, а хто його знає коли та біда улометься, де запчастини шукати...просто на смітник викидувати тай все...не раз оппікся я тим добром... Ні краще домофону гірше нема... Додано через 47 хвилин г. дАрт ну во первых во вторых, хватит Фандорина из себя корчить, я сам Фандорин... Я вообще не когда в отпуске не был, мне хватает выходных, уже 5 лет... Я деньгами отпуск беру по кзоту, дело ведь в том что я работаю не напрягаясь панимаешь дАрт, не напрягаясь абсолютно... Легкие деньги их считают их таковыми когда в карты выиграл или еще чето в том духе, а папа ведь деньги то свои дает, они папины и останутся... А это клиника, странно что вы унитаз вспомнили, асоциации какието...? Я тем не менее, в который раз убеждаю себя, что домофон позволит видеть врагов в собственной парадной, наши ведь как, сосед купил жигуля, а я куплю мерса...
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських А для врагов в парадной можно еще и в комплект к домофону пулемет поставить, даже два, что бы не перегревались
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Ну, не знаю, тут той комутатор стоїть всюди, і всім зручно. Не гірше кодового замка, тим більше мені ці коди... На папірці їх записувати? Та і псують вони загальний вигляд брами.... Заходила я в старі брами Львова. І всюди тхне....
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських В Іспанії взагалі все не так як у нас... Вам здається вашким запам"ятати 4-ри цифри, насправді то дуже легко, навіть приємно... А село Львів, за моєї пам"яті, часто місцями пахнув чимось не естетичним... Чим це цікаво вони псують, хіба конкретикою, а ви хтіли, аби там зачіпили монітор та камеру наглим писком, то б не портило вигляду...?
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Який "монітор"? Там же крім дзвінків сусідам ніц нема! Яка "камера"? Ні, не псує, бо на брамі ніц нема.
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Васили, ради прикола , после установки камеры попросил таварища поискать где она установлена - ненашел. ДЛя видеокамеры сейчас необходима дырочка в 2 мм. Если не знаешь где - ненайдешь. Так что с эстетикой проблемм нет, да и не очень дорого, около 300грн камера стоит.
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Ладно, Да ну, мсье дАрт вряд ли не заметил, расстраивать просто вас он не хотел. мсье дАрт дырочка это знаете где?, думаю в отверстие камеру будет удобнее, устанавливать ...?
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Дырочка.. хмм... ну в куртке бывает дырочка да и в стенке тоже может быть. а Вы, пан Васили о чем ваще? ?
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських А мене ще одно турбує і цікавить: за скільки часу продаєтся кватира у Львові? Зараз же, як вийде на продаж? На скільки часу можна розраховувати?
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Залежить від квартири, ціни і сезону. Якщо квартира непогана, ціна не дуже завищена і не літо, то продається швидко. Якщо повезе,, то і за тиждень
Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських Найбільше часу займає Жреп та БТІ, це тиждень, якщо офіційно... А сам акт куплі-продажу, то пів години з розпиванням кави та трьохразовим перерахуванням доллярів...