Житло за 60 тищ гамериканських

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Войцек, 5 лип 2007.

1. dArt

dArt Well-Known Member

Відповідь: Житло за 60 тищ гамериканських

Перестраивал существующее помещение в центральной части города., реконструкция под офисные помещения. С надстройкой этажа увеличением общей площади. Естественно выгодно.
    Однако. Оформление документов затянулось на 3 года.
    Кровь пили галлонами, деньги тоже. Без денег или знакомств с Вами даже разговаривать никто не будет. В Киеве слышал несколько проще.
    Интересуют суммы - приват.

Хотите строить, начинайте в первую очередь с земли, без нее никуда не рыпнетесь. Особое внимание на "красные линии" .Замер, выкопиювання, кадастровый план, подготовка на сессию, подписи, сессия, оформлание договора на аренду земли или право собственности.

Потом проектные предложения, утверждение. Пожарники, санстанция, архбудконтроль, Исторические середовища, межведомственная комиссия.

Рабочий проект: Пожарники, санстанция, Ист средовища, Архбуд контроль, техусловия по свету, воде, газу, канализации, АПЗ, утверждение в Архбудконтроле. Получение дозвола на початок буд. робот.

Приемка. Сбор 48ми документов (например разрешение Областной организации инвалидов, радиологическое обследование местности), сдача этого всего в горсовет, получение разрешения на приемку.
    Потом как всегда Санстанция, Пожарники, Исторычные (на этом этапе заходим как к себе домой) Арх буд контроль. Оформляем новый Тех паспорт (БТИ), сдаем всю лабуду в Райадминистрацию, и О ЧУДО - Свидетельство на право властности.

Вот очень упрощенный вариант мытарств при постройке чего либо в черте города. Хотите строить - ищите хорошего "бегунка" думаю понимаете о чем я.

• Подобається Подобається x 2
  2. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Абсолютно вірно. Навпаки, ІМХО, далі будуть дорожчати. Знову ж таки ІМХО, але середня ціна кв.м. у Львові зупиниться тільки на рівні 2500-3000 долл. Але і після цього буде рости, тільки вже відповідно до темпів знецінення доллара (якщо американська ФРС чогось неймовірного не придумає).

Додано через 5 хвилин
    У Кракові й Варшаві ринок вже прийшов до якоїсь рівноваги між попитом і пропозицією. З тим тягаром житлово-коммунальних проблем, що в нас залишились від Совітів, в нас такої рівноваги не буде ще років ...цять. Мені здається, що більш об*єктивним буде погляд не на захід, а на схід. Скільки вже кричать в Росії, "что вот-вот цены на недвижимость рухнут", а ціна на ту нерухомість все росте і росте... Хоча ... Москва, здається, вже стабілізувалась на рівні ~5000 $/кв.м. Тепер до неї підтягуються регіони.

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

У Парижі також ціни на квартири нижчі...

Додано через 4 хвилини
    В новобудовах кв.м коштує приблизно 900-1400 у.о., а на вторинному ринку - і до 2500 дотягує:8: (якщо почитати "Ваш магазин")

4. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Гугл показав ціни у Франції та Іспанії на одному рівні 1,5к - 2к євро.

5. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Поняття не маю, зеленого. Я далеко від тої Кости. На другої зовсім кості :) А що, треба подивитись? Можна.

А що мені робити в тої Іспанії? Діти ростуть, а потім що?...

Додано через 2 хвилини

ТА ВИ ЩО?!!! :scare:

6. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Неправда Ваша.... Нижчі чим де ?
    Обжиті центральні райони - в середньому 5000-7000. Євро , а не долларів.
    Пригороди, де сусідами будуть алжирські мігранти - 2000. Знову ж таки євро.
    Колєга власне зараз обживається в цьому місті - відписує свої :) новини.

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

ДААААААААААААААААА!!! Будуватися в місті - то подвиг!

Я будуюся під Києвом - також є проблеми, але не такі грандіозні. Побачимо що буде коли дійде справа до здачі в експлуатацію....

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Хотів було Вам заперечити, але Ви Самі дальше bідповіли .<Y нас цены раздуты нереалльно...>
    Мої батьки живуть в подібному будинку ,на Зеленій, недалеко к-ру "ЗІрка"(кіно мого дитинства).Камер будинок не має , але є кодовий замок , який періодично хтось ломить.В брамі , хоч відносно чисто , порівняно , але все одно запахи старого будинку є.

Для порівняння кондо в Торонто за 334К-518К
    http://www.tridel.com/nuvo/gallery.php

Клинувши на Prices $ Florplans є ціни і кв,фути. (100 sq.ft приблизно 10 кв.м)

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Порівняли... Європу з Америкою.... :)

Між іншим, ніяк не зрозумію, навіщо ті кодові замки. Невже простий замок поставити гірше? Кожному ключ з того замка і вьо.

10. Deus igrok

лінь за гостями спускатися, а як швидку викликав і встати не можеш ? =)

11. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А зробити так, як по Європах? Щоб був телефон - подзвонили, підняв трубку, запитав, хто лізе, як що гості - натиснув, двері там внизу можна відчинити. І усе.

• Подобається Подобається x 1
  12. Deus igrok

та по всякому можна. Хто боронить ? Збирайтеся, купуйте... =)
    І домофони, і консьєржа, і відеоспостереження, і термінали на пластикові картки ... фантазія безмежна =)

13. dArt

dArt Well-Known Member

Абсолютно согласен, спесение утопающих - дело рук самих утопающих.
    А если нравится жить в гадюшнике, кто тебе виноват?

14. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Якщо б вдалося купити кавалерку в центрі з вигодами, в австрійському будинку, клянуся мамою, поставила б за свій кошт домофон :)

15. vasili

vasili Well-Known Member

Ті всі домофони, і консьєржа, і відеоспостереження, і термінали на пластикові картки то всьо панти, переїхав з коробок панельних у старий фонд, то зразу блін починають показувати які "ми" круті, набридає, але на мій погляд, якщо живете у будинку де декілька квартир(4-12) краще всього поставити врізник замок, а в день зачиняти на кодовий, то буде дешевше та практичніше...

16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

При чім тут "крутість"? То просто зручно. Тут в Іспанії чоловік в своєї хаті встановив газ. Всі тягають балони, а в нас - газ. Круті, певно ж :)

17. vasili

vasili Well-Known Member

Добре заміним крутысть на гонор, влаштує Вас?
    Така річ як домофон воно в певному розумінні доречна справа, але занатто егоїстична...ну шо той домофон дасть, впевненість в тому, шо ви побачите того хто до вас прийде, і ви подумаєте, відчиняти чи ні, це ж маразм, я розумію, банки фірми, де нал водиться чи майна багато, а для квартири, то добро навіщо? я думаю то все таки фарс,навіяний легко заробленими грішми...:)

18. Ser tabu

Ser tabu _______________

мона.
    в будь якому районі.
    велкам.

19. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Ні. При чім тут гонор? Легко зароблені гроші? Шоб вам так все життя було легко :) Домофон може бути накшталт телефона, можна ПОЧУТИ, хто там є, і подумати, відчиняти чи ні. Що дасть? А то, що в під"їзд не буде заходити аби хто, використовувати його як свій приватний бар або туалет. Набагато меньше можливості в тому ж під"їзді зустріти аби кого. Який же той фарс? Якщо б мені вибрати між мобільником і домофоном... я з домофоном зістануся, можна? :)

20. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Vasili ну то давайте все зробимо дешево i сердито, i почнемо все з кам'яного вiку. Тодi проблема домофону вiдпадає сама собою- прийшов чел так не сподобався дубiною по клепку шмяк i все - обiд готовий. Шановний це не лишнi грошi це насамперед побутовi норми, якi вiдповiдають як часу так i можливостям. Просто нам всiм забuвали клепки про те що всi рiвнi i всi бiднi,от вам i вся кумедiя.Може тодi краще рiвним i багатим, га нeвже не лiпше так?
    От дивився новi плани будiвель якi будують на Українi- чесне слово- тут воно б навiть i iнспекцiю не пройшло, не те що дозвiл мiсцевої влади на такi будiвлi. Бо совок, бо привикли туалет приймати разом з душем, бо кухня як була три кабiнети i їдальня вкупi так i залиshилася,а жаль, бо бабки за то друть як нiде iнше,а наш Iван гарує на то тяжко фiг знає ше де, а потiм приїзджає, купує то з останiх грошей,а потiм ше i ремонти закатує- здається що нашi люди без проблем не можуть. Згадалося "Собацех серце" про те що нормальна людина буде варити на кухнi, їсти в їдальнi а справи вирiшувати в кабiнетi..." От чого i вам бажаю.

а де твій аватар? :)