Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Це ще покруче НК, із вентильованим фасадом.... ось тільки щось не віриться.

2. mikeng

mikeng Well-Known Member

"это как?"
    "дайте две")))

3. Grek

Grek Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А як зайти у квартиру , та що зверху справа ?

5. Keith

Keith Well-Known Member

:haha: Це ж не робочі креслення, тому просто забули вставити ті двері ( це в один клік робиться). А по проекту місце для тих дверей є. Так згодиться?

6. denverod1

Робочі, не робочі, але коли забувають двері вставити це наводить на деякі роздуми, про підхід і виконання ..

7. Keith

Keith Well-Known Member

До виконання ця "картинка" не має ніякого відношення, на деякі роздуми тут дещо інше наводить.
    Доречі, не раз бачила як той самий Екодім іноді забуває вікно чи двері домалювати ( саме домалювати, бо в них на сайті планування для ознайомлення більш малюнки нагадують, ніж креслення) , і нічого страшного в тому немає.

8. mikeng

mikeng Well-Known Member

9. Grek

Grek Well-Known Member

та ходять іще слухи, що вони "ввійшли в смак" і десь вже готуються до реалізації іще двох проектів. так що стає дійсно цікаво.

10. denverod1

То вже скорше новий тренд, гривня знецінилася от замість дорого житла приходить дешеве але в обгортці дорогого.

Те саме рекламні буклети з технікою, були дорогі бренди , тепер оріони сатурни і т.п. За ті самі гроші

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Тоді получається то практиканти малюють чи студенти ночами? Оці планування робила певна людина для замовника, далі вони потрапляють на сайт новобуд, тобто мінімум через троє очей і ніхто не звернув увагу .. Ну якщо то так заведено малювати без дверей чи вікон то питань нема .. Я б там хату принципово не купував, вже маю досвід з іншою фірмою, малюють одне а вкінці інше

11. Keith

Keith Well-Known Member

Не знаю, чи студенти ночами, чи той самий Укрдизайнгрупп , але зрозумійте, що це не архітектурні креслення, не проект, навіть не планування, це картинка для ознайомлення покупців, так, щоб прикинути як буде виглядати майбутнє помешкання. Звісно що недоробка, але не критична.
    Я б більше цікавилася важливими питаннями - який договір, хто і що собою являють забудовники/замовники, коли здача і саме цікаве - звідки така ціна!?!? (враховуючи нинішню ситуацію з $, то і 500 баксів нема за квадрат) о_О .
    А взагалі інфо мало якось.

Grek, можливо Ви взнавати вже щось конкретніше? Цікаво , бо на рендерах виглядає вроді непогано, але вищеописані моменти більш цікавлять:blush:

12. Grek

Grek Well-Known Member

Не взнавав, бо якщо чесно не вірю. Так на картинці дуже гарно і спокусливо але логіці це не піддається ну і відразу видно що там буде запитання по землі, оскільки це колишній стадіон і дозвіл є на будівництво на цій землі готельно-спортивного комплексу. А взяти і так просто збудувати там житловий квартал не можна, спочатку повинна узаконити це все міськрада, колись такі справи вирішувались всім відомими способами, зараз часи трохи інші, а тому час покаже...

13. Joll

Joll Well-Known Member

Сьогодні не плановано потрапила на територію «конкурентів» - у будинок від «Інтергалбуд» на вул. Братів Міхновських 32б.
    Якщо чесно – дуже сподобався і сам будинок що ззовні, що зсередини, і прибудинкова територія, і вигляд із нього – практично центр міста, на горі, краєвиди із обох боків просто вражаючі. Це був той варіант, що я особисто розглядала, однак фінанси диктували трохи інші умови.

Будинок 9-типоверховий (є технічний поверх), зданий і заселений, має 4 секції. У кожній секції по 1-му ліфту, 4 квартири на поверсі – дві 2-кімнатні, одна 1-кімнатна і одна 3-кімнатна. На території – повноцінний дитячий майданчик, є турніки, лавочки, смітники, зелені клумби, на яких вже прийнялась трава. Досить чисто. Для тих, хто переживає за парковку – місць мало, треба визнати: приміром, наразі у кожній із секцій проживає від 4 до 10 сімей, плюс під під’їздами вдень стоять автомобілі майстрів і таке враження, що половина паркомісць вже зайнято. Що буде, коли будинок буде повністю заселений – важко передбачити.

Вхід у під’їзд:

Перший поверх:

Сходова клітка – плиткою викладені тільки ділянка на поверсі, сходи не викладені:

Ліфт «Отіс»:

Фрагмент квартир на поверсі:

Вид із вікон на місто:

• Подобається Подобається x 2
  14. denverod1

В очі кидається та газова труба на фасаді, поштові скриньки не в один рівень, плитка - сходи як по шаблону в інших будинках, тільки колір фасаду інший і вид з вікон на стару частину львова, загалом для простого доступного житла нормально але час вже потрохи забудовникам брати якісь цікавіші проекти як у того ж еко дому на стуса , бо цей бароко вже приївся :)

15. ruslanchez

ruslanchez Member

Також придивляюся до цього варіанту. Подобається і проект і розміщення.
    Вже вдруге бачу згадку про те шо там будуть прокурори жити - підкажіть шо мається на увазі, чому цей будинок має бути серед них таким популярним?:dntknw:

16. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Ну і цікава ж ви людина)))) по вашому виходить, що якщо я висловлюю тут свою думку і враження на рахунок СВОЄЇ квартири і ЇЇ забудовника, то я неодмінно представник, чи як ви там писали, компанії?
    Ні, ви помиляєтесь, шановний(на). Я, як і багато інших, перед купівлею житла моніторила ринок цін і шукала будь яких відгуків про забудовника, яких, чесно кажучи, було не дуже багато, при тому, що запитів людей на рахунок інформації про забудовника предостатньо. Ось таким чином натрапила на цей сайт, і вважаю, що маю право висловлювати власну думку тут. А тим паче захищати себе і відстоювати свій вибір. Ще однією метою реєстрації на сайті було знаходження сусідів, які також оформили квартиру в Рясному, для подальшого об"єднання і вирішення питань, що стосуються будівництва і т.д. Надіюсь, я достатньо коректно відповіла на ваші дописи стосовно моєї присутності на сайті? А відтепер, прошу вас залишати свої дописи конкретно і по темі і тільки якщо ви маєте достовірну інформацію про цей об"єкт і забудовника, а не просто виявляти і висловлювати тут своє власне "фе" на рахунок мого майбутнього житла і того, хто його зводить.

---------- Додано в 02:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Наші друзі оформили там квартиру. Договір підписали минулого літа, будова була на етапі зведення третього поверху. Ніби їм обіцяли до грудня місяця закінчити роботи, казали, що потроху дозволять робити ремонт, проте зараз початок вересня а віз і нині там....Напевно, всі будови Львова здають так невчасно із затримкою...прикро, звичайно....

17. denverod1

Та я теж як і ви читаю і теж десь як і ви бачив таку згадку, в новинах львова здається, може із-за розташування чи договору між владою , але думаю самі прокурори не відмовляться від такого варіанту, близько до центра міста, гарний будинок який стоїть острівцем

18. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Я, на відміну від вас, за кожне своє слово стосовно Ірокса можу навести докази, тому що тісно спілкувався з ними і багато чого тут ще не розказую.

даю докази:
    http://www.lviv.dabi.gov.ua/skasovanі-deklaraczії/143141350618.html

:ireful1:

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Відповідні заходи вживаються в результаті виявлених численних порушень з боку генпідрядника та бездіяльності щодо їх усунення.
    І поки Ірокс буде судитись з ДАБК, пройде декілька років, і до цього часу будинок не можна буде здати, а можна буде здати якщо Ірокс скасує цей наказ, тобто виграє суд, що малоймовірно.

Крім того, не зрозуміло, чому житловий комплекс (перша черга секції 1-2, 5, 6, 7-8) вул.Шевченка, 418 почали будувати ще 5 років назад, а декларацію про початок будівництва подали до ДАБК у Львівській області тільки в 2014 році
    Отже, житловий комплекс по вул. Шевченка 418 почали будувати без будь-яких дозволів.

19. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Знаєте, складається таке враження, що ми говоримо зовсім про різні об"єкти....бо про ті, що я думаю, вже давно зведені та заселені)))))Ви можливо маєте на увазі довгобуд який стоїть ніби осторонь комплексу??? Так він, на скільки мені відомо, дістався ІРОКСу від інших "господарів" і його подальша доля мені не відома і не цікава. Мене лише цікавить моя будівля і моя майбутня квартира, яка занходиться в 10 секції, яка вже є зведена і там ведуться подальші роботи (що мене і тішить)...

20. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Тільки ви забули, що 10 секція входить в юридичну адресу Шевченка 418.

Крім того, ну ніяк не бачив я там в 2014 році шість недобудованих секцій, які дістались від колишніх господарів, як ви кажете (як то написано http://www.lviv.dabi.gov.ua/skasovanі-deklaraczії/143141350618.html ). Там тільки недобудовані Іроксом обєкти, які він вже 5 років будує, і невідомо як здавати буде.

а де твій аватар? :)