Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Ось іще цікавий варіант новобудови по вул. Скнилівська-Щирецька, біля Скнилівського парку. Зараз акційна ціна 950 у.о.

2. littlebrand

littlebrand Member

підкажіть будь ласка чи варто купувати житло в новобудові на вул.Антонича від компанії "Ірокс"? відгуки різни є позитивні і не гативні,в основному про ті будинки що в Рясному.Як обставини з тими що на Антонича ніякої інформації не знайшов

3. mikeng

mikeng Well-Known Member

Так само дивився той варіант
    Досить цікавий і гуд місце
    ну але з 950дол з курсом поза 13 то печально....

4. Grek

Grek Well-Known Member

Тут треба враховувати що позитивні відгуки можуть писати менеджери забудовника, а негативні - конкуренти. Тому в даному випадку найкраще поїдьте на ті новобудови і подивіться самі, бо що стосується цього забудовника то дуже багато темних сторін і робити вибір на основі інтернет-відгуків мабуть не варто.

5. littlebrand

littlebrand Member

дякую за відповідь.Будуються ніби швидко вже 8 поверхів з 11,поставили металопластикові вікна,в середині не бачив що там.які саме темні сторони ви маєте на увазі?в рясному компанія вже звела багато будинків і люди вже заселені,дивно що так мало інформації про забудовника,окрім тої яку вони самі надають більше нічого не має.

6. Grek

Grek Well-Known Member

Є достатньо відгуків аби зрозуміти. Не хочу свою думку писати, тому що можливо вона не об"єктивна, але оскільки іноді проїзджаю в Рясному, мені достатньо бачити як роками будується, а точніше сказати "мучиться" той житловий комплекс.

7. littlebrand

littlebrand Member

можливо ви знаєте когось хто би хотів купити на антонича житло?,разом було б якось простіше розібратися.як варіант купувати там квартиру коли вже будинок буде зданий,от тільки не знаю яка ціна буде після здачі.

8. ANGELIN

ANGELIN Member

9. littlebrand

littlebrand Member

Ми з чоловіком на Антонича купили житло в 2 секції.Львів не таке велике місто,щоб тут робити всякі махінації з квартирами,і ніхто б про це не знав,це по перше,є різні інстанції,як правильно можна взнати про забудовника та дозволи на будову,це по друге.Ну і ІРОКС входить в 10 кращих забудовників Львова,це також треба враховувати.Я вже ті питання дуже добре вивчила.
    Ціна донедавна була там дуже низькою,тому конкуренти вміло працювали проти фірми забудовника.Можу сказати також,що будують не дуже швидкими темпами,кожен бачить,хто слідкує за тим,але ми були на квартирі,то штукатурять нормально,вікна теж не погані,стіни не криві тобто,не кількість,а якість.Обіцяють що до кінця року буде зданий.А після здачі будинку,я думаю що ціна само собою збільшиться,як і всюди.Ви мусите собі самі подивитися,що і як.Там і розташування добротне,і місця багато,не стоїть будинок на будинку на невеликому клаптику землі.Гарного і вдалого вибору!!!![/QUOTE]

З розмови по телефону,з представником компанії я зрозумів,що ще багато квартир не продано.А як з вами можна звязатися для консультації по цьому приводу,можна навіть створити ОСББ для тих хто купив у цій новвобудові квартири.

10. Grek

Grek Well-Known Member

Для тих хто шукає житло на Сихові, хороша новина - Еко Дім продовжує будівництво свого ЖК на проспекті Червоної калини:

11.  
    • Подобається Подобається x 1
  12. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Та я вже давно спостерігаю за антонича 5 , будують і будують .. Кінця тій будові нема ..

13. Grek

Grek Well-Known Member

Вже є візуалізація будинку від Еко-дому на проспекті Червоної калини і ціна в районі 10500 грн

14. denverod1

Кидайте грек візуалізацій еко дому що на стуса, отам гарна хата з терасами, будуть там прокурори жити

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

мда...А чо туди ще всередину дві висотки не запхали - місце ж було..?

• Подобається Подобається x 1
  16. Grek

Grek Well-Known Member

Та вони вже давно є на сайті Еко-дому думаю кого цікавили той вже бачив, а ось ця свіжа, сьогодні викладена

17. Keith

Keith Well-Known Member

Ого. В такому мурашнику і на тій стадії така ціна? О, глянула на сайті, на ходових поверхах і ходові квартири то більш як 10800 грн/м2 ціна, то на верхніх поверхах і з більшими площами ( по 100 квадратів) ціни менші. Не хіло так.

18. denverod1

То сихів і то еко дім, полюбе збудують, навіть якщо цегли бракуватиме, і клієнтів точно буде, частину будинку віддали під художню школу, певно на таких умовах їм там землю давали , з цінами нині загалом хаос, одні 11 тис , інші 6500 при курсі 14 ..

---------- Додано в 08:44 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

За ті гроші каще брати стуса
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

19. mikeng

mikeng Well-Known Member

а де твій аватар? :)