Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Alisandra

Alisandra миється в бані

Мені подобається більше Франківський район. Він досить спокійний на відміну від інших і злочинності там менше. Подивіться взагалі які є варіанти, що продається і що в аренду здається - DOM.RIA - Зняти квартиру в Львові без посередників - довгострокова оренда квартир помісячно. Може вам навіть краще приїхати тимчасово пожити і потім вже остаточно вирішити.

2. Dnepro

Dnepro New Member

чи є власники ЖК «Щасливий» по вул. Біговій ( Львів) чи варто купляти квартиру в цьому комплексі?

3. mxame

mxame New Member

Здравствуйте, купил квартиру в Парк Авеню, поэтому интересует как все проходило в Эдисоне.
    Сдача 4 квартал 2017, но уже вижу что не успеют.
    Когда вы получили ключи и через сколько был заключен основной договор?
    Штрафными 5% за просрочку я так понимаю никто не заморачивается?
    Сколько намеряли БТИ, доплачивали ли за лишние метры и сколько?
    Как посчитали балкон? (у меня по договору 3.9 метра, но фактически больше 10....).
    Как проходило оформление? За сколько дней предупредили? Я обычно 3000 км от Украины, и на следующий день физически не смогу быть в городе...
    Какие расходы на оформление? 1+1% я плачу, замеры БТИ тоже я, офоромление у нотариуса пополам. Так написано в договоре. Так все и происходило?

4. shvarc

shvarc Well-Known Member

5. shvarc

shvarc Well-Known Member

6. Ferera

Ferera New Member

Купили квартиру в ЖК "Веселка". Здачу затримали, будинок по-ходу будівництва перепланували. Квартира з трьох-кімнатної стала двохкімнатна! Договір переписували 3 рази, бо менеджер з продажу постійно допускав в договорі помилки. При виникненні проблем їх не вирішують, а "пояснюють" чому має бути так. Не рекомендую.

7. roklab

roklab New Member

Доброго дня) Які про ЖК Парус Львів відгуки можете дати? Я читав багато хорошого про цей житловий комплекс, цікаво почути ще вашу думку)

8. GlashaG

GlashaG New Member

особисто я дуже задоволена житлом! Про парус відгуки у мене лише позитивні)) Нещодавно родиною заїхали в нову квартиру, всім все дуже подобається. Якщо хочете купляти там квартиру, то не сумнівайтеся, воно того варте)

9. Desertflower

Desertflower миється в бані

А що про цю жекашку можете сказати Новий житловий комплекс «Відрадний» на Каблукова 23 - Ціни на новобудови Солом'янського району в Києві Це також ще один проект від Інтергалу. Знайомі кажуть, що будинки не погані, от тільки в 4 є перебої з електроенергією та водопостачанням. Хотілось б дізнатися, правда чи брехня?

10. petricinsofia

petricinsofia миється в бані

11. sofia s

sofia s Active Member

12. tohanich

tohanich Member

При покупке квартиры в новостройке настоятельно рекомендую рассмотреть вариант использования жидких обоев для отделки стен. Они обладают рядом преимуществ, которые делают их идеальными для нового жилья. Во-первых, жидкие обои легко наносятся, что упрощает ремонт даже для тех, кто не имеет большого опыта в отделочных работах. Во-вторых, они способны скрывать мелкие дефекты и неровности стен, что часто актуально в новостройках. В-третьих, жидкие обои имеют отличные тепло- и звукоизоляционные свойства, что повысит комфорт вашего проживания. Я покупал жидкие обои в интернет-магазине ДомДом - https://www.domdom.com.ua/ua/po-cvetu/goluboy/. Кроме того, разнообразие текстур и цветовых решений позволяет создать уникальный и стильный интерьер, который подчеркнёт индивидуальность вашего дома.

а де твій аватар? :)