Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

а як же сторінка "новин"? досить цікаво її наповнюють

2. novoselik

novoselik Well-Known Member

Ціна була чисто декларативно, від ХХХХ і все. В цьому сенсі оптимальний сайт з львівських забудовників у нового міста. Вільна, ціна, поверх...

3. hockey

hockey Member

Хтось купував квартиру у компанїї "Нове мїсто"? Понравилась квартира на вул. Манастирського. Засмучуе купївля через договїр купївлї-продажу цїнних паперїв та договїр резервування житлового примїщення .Обїцяли дом сдати к концу лїта 2015р. Самї живимо в Харкївї жена хоче переїхати до Львова, дуже вїн їй сподобався. Щукаемо 2-х кїмнатну квартиру в новобудовї, ї як на Вашу думку район, бо в нас сину 5 рокїв треба школу рядом мати.

4. Vushko

Vushko New Member

Доброго дня. Зацікавив варіант новобудови Львівцентобуду по вул. Зеленій. хто, що може сказати про цю фірму, про якість будівництва і її надійність. наперед дуже дякую.

5. Azir

Azir New Member

Напрклад Добра Оселя здала будинок вчасно. А затримка 8 місяців- це дуже і дуже багато!!!! Тай будують вони дуже довго. А з рештою угода з прив'язкою до курсу НБУ. Заробляють собі добрі грошенята:sad:

6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

та є багато. напевне, найкраще купувати будинки, де він здається одночасно, а не секціями. 1 секцію можуть здати вчасно, а решту завалять по термінам.

7. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Чи є тут сусіди, що купували квартиру на Шевченка, забудовник Прат Ірокс???? Купили там квартиру, 10 секція. Обіцяють в липні-серпні закінчити оздоблювальні роботи, дадуть дозвіл робити ремонт. Сподіваємось, так воно і буде)))) Хто там придбав, давайте спілкуватись))))

8. Gyliver

Gyliver Member

Сьогодні проїджаючи перехрестя Стрийська-Наукова помітив рекламний банер який вирізняється поміж інших, не тим що вдало розташований, а саме вдало підібраною гамою кольорів і влучно підібрана теза. Як я розумію це одна з перших хвиль привертаюча увагу і наштовхуюча людей на обговорення, тобто на поширення уваги к компанії забудовника і можливості придбати якісне житло у новобудові по справедливій ціні. Забудовник "Набережный квартал" і як я дізнався новобудова буде знаходитись по вул. Пулюя[​IMG]

---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Хоча компанію треба перевірити

9. Grek

Grek Well-Known Member

ОПРИЛЮДНЕНО СПИСКИ НЕДОБРОСОВІСНИХ ЗАБУДОВНИКІВ ТА ПРОБЛЕМНИХ ЖИТЛОВИХ ОБ’ЄКТІВ - http://kbu.org.ua/news/249/

10. dolenuchka

Ну, судячи із списку, там лише один львівський недобросовісний забудовник)))))):haha::yahoo:

11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

І кілька десяток будов які під питанням, заморожені форс мажори і так .д.

12. Galchonock

Galchonock New Member

Доброго дня! Зіштовхнулася з питанням вибору квартири у новобудові. Розглядаю кілька варіантів:
    1) ІнтегралБуд - вул. Наукова 2а
    2) Ріел - вул. Кульпарківська 99б
    3) Ірокс - вул. Антонича 5
    Можливо хтось уже купував квартири від цих забудовників і може щось про них сказати, оскільки загалом відгуки дуже різні...
    Буду вдячна за будь-яку інформацію!

13. denverod1

На антонича 5 коопертаив здається будує, шось воно якесь довіри не викликає, кілька років будують, церкву вліпили .. Короче як в селі добудови ..

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:27 ----------

Придмвіться до демнянськоіі, бо з червня буде підвищення ціни, поки стара то непогана пропозиція ..

14. dolenuchka

Ми купили в Іроксі, вище я писала....видно не читають повідомлень((((( Вони ж будують і на Антонича. Коли оформляли свою квартиру, то в офісі яблуку не було де впасти. Дуже швидко розходяться квартири, наче гарячі пиріжки)))) Чесно кажучи, купляли сліпо, відштовхувались від ціни на метр 2 і кількості років, що працює забудовник на ринку. В них досить поважний вік. Будинки сдаються, на Рясному побудовані й заселені. Були на будові, періодично туди заглядаємо, будівництво йде. Сподіваємось, що все буде гаразд. :)

---------- Додано в 09:47 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

І чого як в селі??? Що то мається на увазі???? Я власне про Демнянську вашу чула як раз не дуже, м'яко кажучи, гарні відгуки....так що, якщо всьому вірити написаному, то взагалі в Україні нема чого купувати житла.

15. Grek

Grek Well-Known Member

Щось я дуже сумніваюсь в об'єктивності цього твердження - варто поїхати на Демянську і потім на об"єкти Іроксу і висновок сам напроситься. Тому при виборі потрібно не тільки відштовхуватись від відгуків, а обовязково їхати, дивитись і робити власні висновки. Співвідношення якість-ціна Демянської як на мене чи не найкраща у Львові, єдине що може не сподобатись - місцерозташування, яке є "на любітєля".

16. denverod1

Ну часто там буваю, порівнюю з іншими будовами, от на фото отой 5 поверховий будинок, потім вони почали зводити поряд добудову багатоповерхівку, потім діву марію, потім дерев'яну церкву яка як я зрозумів буде рекламацією, бо нашо її там робити коли ще будинок не зведений, потім фасад отого 5 поверхового довго робили, оту багатоповерхівку враження будують коли кошти є, як нема то далі стоіть , проект - балкони, шось ті форми якось підізрілі ... То моя думка, якби знову мені сказали обирати між антонича і демнянська я б вибрав останню, але і у вас надіємось все добре і всі будуть задоволені своїм вибором :uaflag:

17. dolenuchka

Ну, кожна жаба буде, як завше, хвалити своє болото)));)Я знаю і бачу мінуси новобудови, що зводиться в Рясному, також вони є і на Демнянській. Знаю одне, коли я моніторила ринок і ціни на новобудови у Львові, то цей варіант найоптимальніший. ІРОКС має власні потужності по виготовлені цегли, що дозволяє їм тримати найменші ціни на метр, це значно здешевлює будівництво. Крім того в них непогана репутація. Всі нарікання на них у минулому у 2010 році спростовані і виявились звичайний і фарсом. Забудовник працює і входить у 10 найдисциплнованіших на ринку будівництва. Отож сподіваюсь, що питання стосовно цього питання закрите))))):drinks:

• Подобається Подобається x 1
  18. ANGELIN

ANGELIN Member

Доброго дня!Ми також купили квартиру на Антонича 5, від ІРОКСУ,довго вагалися з вибором,але все таки там і місце розташування хороше,школи,садок,магазини,маршрутка 26 кінцева на Антонича та прямо в центр,та й до Санти Барбари дуже близько...в принципі кожного свої пріоритети при виборі квартири..ну і ціна на той час була не висока.Будують вони щодня,маю можливість спостерігати регулярно,починають 8 поверх,вікна всі в першій секції вже є,проводяться внутрішні роботи,будуюють з міцної цегли,як кажуть головне не кількість,а якість,щоб все не переробляти спочатку,як знаю,як будуюють інший ЖК. Церква що там зараз є,це з іншого обєкта,тобто її заберуть з під вікон,а інша буде на самому подвір'ї.А сам кінцевий результат будемо бачити в кінці року,як будуть готові секції,здадуть будинок.

19. Joll

Joll Well-Known Member

Живу через вулицю від Яцкова, тому трохи розповів те, що знаю.
    Там із тим будинком якась незрозуміла ситуація - ще десь у 2010 р., коли міськрада давала дозвіл на будівництво фірмі «Веем-Будсервіс», мешканці сусідніх "чешок" по вулиці Золотій писали скаргу у всі установи, що будинок №25 внаслідок початку будівництва отримав тріщину у фундаменті і з тим будова на якісь рік-півтора заглохла, лише стояла огорожа.
    http://zik.ua/ua/news/2012/04/09/343177
    Окрім того, під ту будову відрізали шмат землі, який вів до гаражів та виходу на вул. Золоту. У 2012 р. знову з’явилась інформація, що будівництво 9-типоверхового будинку по Яцкова таки вестиметься і оголошено продаж квартир. Однак темпи будівництва там вражають своєю повільністю - у порівнянні із «Веем-Будсервіс» у тому ж таки 2012 р. у тому районі ще дві фірми розпочали будівництво своїх об’єктів – «Інтергалбуд» почав будову на Бр. Міхновських 32б, а «Ріел» оголосив про продаж квартир 2-ї черги ЖК на пл. кн. Святослава 5. З того часу пройшло 2 роки і що ми маємо на тепер: «Інтергалбуд» свій будинок на Міхновських здав і люди вже роблять ремонти, «Ріел» готує здати свою 2-гу чергу (ведуться внутрішні роботи та зовнішнє облагородження території), а в «Веем-Будсервіс» як було, так майже і залишилось: стоїть каркас поверхів зо 4-5, і обкладено цеглою перші 2 чи 3 поверхи (точно не можу сказати, бо два місяці точно не заглядала у той двір). Не розумію, як вони готуються його здати у 4 кварталі цього року, як пише на всіх Інтернет-ресурсах:
    http://novobudovy.com/novobudovy/novobudova-m-lviv-vul-iackova#.U4MYf6I6XFw

а де твій аватар? :)