Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. ALIAR

ALIAR Member

Відгукніться, хто купив квартиру на Науковій 2а. Щось затягують зі здачею...

2. Adnin

Adnin Member

Привіт сусід. Є таке.
    Тут до речі окрема тема про наш будинок є : http://forum.lvivport.com/threads/novobudova-vid-intergalbud-na-naukovij.100551/

3. ostrig

ostrig Well-Known Member

4. NNM

NNM New Member

Народ може хтось знає чи має якусь інформацію про забудовника MS Imperial ( Хмельницький хол і Хмельницький парк) мене цікавить чи варто вкладати кошти бо щось в них порівняно з іншими забудовниками невисокі ціни плюс в них там всякі іновації щось підозріло.

5. ostrig

ostrig Well-Known Member

Моя хороша знайома там працює в відділі продажу, можу сконтактувати. Розкаже все, і плюси і мінуси

6. shvarc

shvarc Well-Known Member

7. Joll

Joll Well-Known Member

Стан будівництва ЖК "Семицвіт" на вул. Шевченка від "Інтергалбуду":
    [​IMG][​IMG]

8. Popi

Popi Member

А є тут власники квартири на Балтійській від БК Мій дім? Будемо сусідами

9. ostrig

ostrig Well-Known Member

Хвилинка гумору -
    В будинку, де всі квартири куплені в іпотеку, на смітнику з голоду здохли криси

10. shvarc

shvarc Well-Known Member

11. casablanka

casablanka Member

Якість будівництва на "найвищому" рівні від Інтеграл буд.
    Відео зняте в новобудові під час зливи на Дж. Вашингтона. Просто обірвалась водостічна труба через зекономлені на ній кріплення.
    Всім раджу переглянути:
    https://drive.google.com/folderview...sp=drive_web&tid=0B8aoE5qHAyzWQTJEZ3hJTENZZHc

Більше фото, якщо пройти за посиланням, папка "Потоп 26-05-2015".

12. Joll

Joll Well-Known Member

На "посиденьках" був пост від потерпілої мешканки:
    http://posydenky.lvivport.com/xfa-blog-entry/26travnja-2015-roku.4811/

Коментувати щось важко. Мешканцям цього будинку можна поспівчувати. Зрештою, у таку ситуацію може потрапити кожен із нас, хто купив квартиру у новобудові.

• Подобається Подобається x 1
  13. Yatsysh

Yatsysh Member

Привіт. Скажіть хтось знає, що сталося з Фамілією-? Вони що, зупинили будівництво-?

14. Yatsysh

Yatsysh Member

Вже їжджу багато часу попри їхню будову і нічого не робиться

15. KettyMC

KettyMC миється в бані

Так так, там є, як на мене, велика проблема! Дійсно зараз вони зупинили своє будівництво, але менеджери на то відповідають, що зараз в них йде так звана "перевірка" )) ну ви розумієте))
    Спробували розібратись з дозвільними документами і ось що: наразі вони мають тільки декларацію на виконання підготовчих робіт! Це означає, що вони можуть там тільки у землі ковирятись ???
    А самої декларації на веденя будівельних робіт вони не мають.

Останнє редагування: 5 чер 2015
  16. Yatsysh

Yatsysh Member

дивилася документи на будівництво, взагалі нічого не зрозуміло.
    Цікаво, чому договір оренди землі з незрозумілою фірмою під будівництво автосалону.
    Це що в дворі буде автосалон-?

17. Tasiks

Tasiks Active Member

Також цікавився дозвільною документацією Фамілії, дуже підозріло, там не те що автосалон, а додатково посадкову смугу для боїнга зроблять. Ну це якшо добудують, в чому сумніваюсь. Бо судячи з того яка активність в них на будові, то шансів мало.

18. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

З дозволами та документами в них насправді все погано. Там якась схема мутна. Схоже всі мешканці будуть жити в багатоповерховому автосалоні з непідключеними комунікаціями, чи як?))) Якщо добудують!

19. Yatsysh

Yatsysh Member

Щось ви не про це говорите, який контект на сайті.....думаю в них будуть проблеми з електрикою, бо немають власної підстанції, а мережа міста просто не витримає навантаження від такого житлогово масиву

20. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Начиталась тут всякого, тепер боюсь взагалі щось купляти в Фамілії, Набережний тож одне й то саме, надивилась фоток страшнючих, з доками судячи зі всього опа, будують коє как, хтось даже пише, що взагалі зупинили стройку. Де дивиться Садовий, що пустив таке кидалово у Львів?

а де твій аватар? :)