Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Я там зараз не живу, наразі робимо ремонт, і поки не дадуть газ не планую заселятись. Якщо чесно, я щось не чула, щоб інші забудовники будували стіни товщиною у 2 чи більше цегли, мабуть таке є, я не знаю, можливо у будинках підвищеної комфортності, у нас звичайне житло економ.

Про описані вище проблеми здачі без документів я дуже навіть в курсі, так як близький родич має проблему із "Іроксом" вже 4 чи 5 років - є квартира (жила, з ремонтом), є комунікації, немає право власності.

2. Popi

Popi Member

А хтось є з м. Львів, вул. Радість (р-н вул. Дунайська - Дністровська), забудовник Нова Оселя. можете щось сказати про будинок? як якість виконаних робіт? звукоізоляція? він вже вроді зданий

3. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Так, зданий. Там всього 21 чи 22 квартири, то треба мати щастя щоб на власників тут на форумі натрапити.

4. Popi

Popi Member

там комплекс з 4-ох будинків, в неті ні яких відгуків,а мене цікавить квартира там.....

5. shvarc

shvarc Well-Known Member

де з 4-х будинків? По вул. Радість? Чи у Винниках.
    (Радість - 1 квартира залишилась вільна)

6. manur

manur Well-Known Member

http://mvs.gov.ua/mvs/control/lviv/uk/publish/article/88649

Так собі розумію, що то є Сихів. За посиланням можете обсервувати всіх дільничних інспекторів Сихівського РВ ЛМУ ГУМВСУ. Навіть їх робочі телефони є.

Знаходите потрібного (на дільниці якого той дім є), наводите з ним контакт (ну, якесь пиво ввечері з закускою файною). Та й він альбо зразу (якщо нормальний участковий) альбо троха пізніше (якщо лінивий і досі в тобу будинку нікого не знає) дає координати як мінімум кількож жильців згаданого будинку, з якими ви могли б поспілкуватися на теми, які вас же і хвилюють. :pardon:

7. Glycera

Glycera Member

Я дуже дякую за пораду, але якщо ви уважно читали, мене зараз нема у Львові, та будинок ще не зданий в експлуатацію...:)

8. yuliamurik

yuliamurik New Member

Glycera інтергал буд надійна компанія, я думала також там купувати (на бережанській ) але я хотіла вже ( 2014 р.) а ну них здача в травні 2015 р. буде- тому мене це зупинило, і ще ота будинкова котельна, а хотілось індивідуального опалення, я дуже часто тудою проїзджаю то вони нормально будуються, вже утеплення фасаду роблять і одну стіну помалювали, і ще у них договір не ффб, і тому право власності буде за ваш кошт , тому думайте і ще заправка досить близько...

• Подобається Подобається x 1
  9. Glycera

Glycera Member

Я перепрошую, а на якому варіанті зупинилися ви? Може щось порадите?

10. yuliamurik

yuliamurik New Member

я купила в еко домі на червоній калині 5 чергу, зараз там якраз будується 6 черга і на скрипника йде будова ( також еко дім), на Монастирського - це якщо вам треба район сихів, якщо не принципово то будов йде багато по Львові, скажу вам що еко дім і інтергал буд побудують 100 %, на рахунок інших забудовників такого не скажу ( враховую нинішню ситуацію)

• Подобається Подобається x 1
  11. Popi

Popi Member

А що можете сказати про буд.на Личаківськіі. Забудовник Личаківська перлина?

12. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Там здається мають пару верхніх поверхів демонтувати, але так як у Львові немає таких спеціалізованих фірм, то певно пробують то інакше порішати, я б не ризикував в такому проблемному будинку, щось купувати.

13. shvarc

shvarc Well-Known Member

начебто він зданий вже (тобто кіпішу на рахунок поверхів немає вже), та квартир вже немає там, тільки офіси. Забудовник - Личаківбуд, Личаківська перлина - це назва ЖК

14. Popi

Popi Member

Є вільні. Взнавали.
    Цікавить, на скільки якісно все зроблено в середині...

Останнє редагування: 16 січ 2015
  15. Joll

Joll Well-Known Member

Свіже фото з будови по вул. Яцкова 20а. Зроблено ззаду вул. Золотої 25. Будівництво ведеться, але дуже повільними темпами.

[​IMG][​IMG]

16. Beginner

Beginner Member

Мене зачепмло одне питання і хочу поцікавитись чи це лише Добра Оселя так поступає чи кожен забудовник:

Забудовник повідомив що невпевнений чи буде будуватися садочок про який запевняли коли починали будувати перший будинок.

Хто чув про інші випадки коли будинки збудували а забудовник садочок обіцяв але не побудував?
    І ще, можливо ви знаєте якісь способи можливо якусь петицію написати щоб зобовязувати кожного забудовника які будують декілька будинків будувати садочки.

в місті і так на кожному вільному клаптику землі замість того щоб зробити скверик втулюють будинок то хоч би якось компенсували це дитячим садочком яких і так не хватає.

що ви про це все думаєте?

17. Member

Member New Member

Доброго дня! не знайшов де написати, але так як ця тема про новобудови пишу тут.
    Хтось, щось знає про забудовника ПП "Гал-експресія" а саме про ЖК "Санта-Нова" що по вул. Лісна (Сихів)
    Хочу придбати там квартиру, але про забудовника не знайшов відгуків, будинок там мав ще здаватись в кінці 14, але перенесли на І кв. 2015.
    Вартує звязуватись з тим забудовником чи ні.

18. Member

Member New Member

Теж зацікавила дана новобудова, є у Вас можливо трошки більше інформації про забудовника, вартує з ним звязуватись?

19. Joll

Joll Well-Known Member

На вул. Олена Степанівни вже вивішено паспорт об’єкту будівництва ЖК «Манхеттен»:

[​IMG][​IMG]

[​IMG][​IMG]

а де твій аватар? :)