Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Кидайте планування хати і спільними зусиллями розберемося що то за шахта:)

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Це таки ніша.

Вкладення:

• 111111.JPG
      111111.JPG
      Розмір файлу:
      45,1 КБ
      Переглядів:
      29
  3. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Для вас особисто - оформляв у Ірокса. Гроші забрав і відмовився від їх послуг. Що раджу і вам зробити

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2830413#post2830413

Дану будівельну компанію - Ірокс, харять не тільки я, а і інші. Ви відкрийте очі, і будьте обєктивні.
    :ireful1:

4. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Судячи із плану це вона))) Я не зрозуміла у вас 4 кімнатна? а ви перепланування не робили?

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

no comments)))))

5. nik114

nik114 Member

В кожного забудовника є свої нюанси. Хтось економить на цеглі ставлячи її в ребро. Але думаю не розкрию секрет не тільки в цеглі економія. Ставлячи в ребро цеглу збільшується площа за яку потрібно платити. на квартирі це може набігти до 5-6 м2. а це вже не маленька сума. Я просив забудовника поставте мені цеглу не в ребро - я доплачу за саму цеглу - ні - зменшиться площа.
    Так от про що я. Хтось економить на чомусь що не так видно:
    - на бетоні
    - на фундаменті
    - на цеглі ( ставлять силікатну чи пінобетон і т д)
    - на розчин, який потім сиплеться
    - на якості вікон дверей
    і т д
    Якщо хтось знає ідеального забудовника або близького до ідеального повідомте мене, але щоб і ціни були не більші ніж у інших.

• Подобається Подобається x 1
  6. dolenuchka

;) :pardon::uanew:

7. genzhalo

genzhalo New Member

Хочемо купляти квартиру в Інтегралі(семицвіт на шевченка 60),чи варто?Може хтось чув щось конкретніше про будову,буду вдячна за відповідь.
    p.s.Зараз продають по 620₴

8. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Фильм про Електроника насмотрелись - не "Интеграл" а "Интергал-Буд" :rock:

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

Така інформація грошей коштує. Крім того, навіщо вам це, якщо ви вже купили квартиру. Може вам краще юриста пошукати?!:facepalm:

9. Grek

Grek Well-Known Member

Вам вже прислали документацію? Сайт вже запустили - http://avalongarden.com.ua/ але наразі він фактично "ніпрошо".

10. Grek

Grek Well-Known Member

Наприклад Галжитлобуд або Львівська мрія - де стіна в ширину цегли (тобто 120 мм, а не 80). І думаю що ще багато совістних забудовників будують так, бо стіна в ребро це скоріше ознака надекономічності аніж звична справа.

11. dolenuchka

Згодна із вами. Проте думаю, що все-таки діло у квадратних метрах, які втрачаються за рахунок стіни не в ребро. На одній перегородці, звичайно, не дуже видно, а от якщо їх у квартирі більш як 10...рахуйте, скільки метрів корисної площі в квартирі))))в сторону забудовника, звичайно)))

12. Grek

Grek Well-Known Member

Та це зрозуміло, тому що ось ці жадні забудовники по-перше економлять на кількості цегли, по-друге додається більший метраж. Ви ж своєю попередньою фразою фактично зрівняли усіх забудовників, хоча далеко не всі такими методами шукають собі вигоди.

13. dolenuchka

Ні, всіх не зрівнювала, навіть на меті не мала)))

"хоча далеко не всі такими методами шукають собі вигоди" - проте ж шукають)))))Ніхто собі в збиток працювати не буде.

14. Grek

Grek Well-Known Member

Тут цей зворот абсолютно недоречний. Оскільки початок дискусії пішов від Еко-дому, який продає по 10 тис. грн. метр і вибачте економить на таких речах то це елементарне жлобство.
    Окрім озвучених мною двох забудовників вище цей список можна продовжувати іще довго - Інтергалбуд, Нова Оселя, Добра Оселя, Нове місто, Ріел - тобто майже усі міжкімнатні стіни роблять нормальні, а "не в ребро".

15. dolenuchka

Дискусія увійшла у зовсім друге русло....я не збиралась із вами сперечатись, і мої дописи не стосувались якогось конкретного забудовника. Економлять всі - це факт. Просто в когось видно, а в когось- ні.

16. Grek

Grek Well-Known Member

Пані ви написали "А хто будує міжкімнатні стіни не в ребро???" і аж три знаки питання - я відповів конкретно хто так не будує. Просто ваш вибір мабуть обмежувався Іроксом і ви думаєте що усі так будують і що це нормально. Писати потрібно конкретно аби люди знали конкретні факти, а не узагальнювати, що всі одинакові.

17. dolenuchka

До чого тут Ірокс??? що вас на ньому заціпило??? складається таке враження, що на цьому форумі можна спілкуватись тільки вибраним, які купляють не в Ірокса....Люди, схаменітся!!!
    Те, що я ставлю "аж три знаки питання" зовсім нічого не означає, як і не означає те, що я вважаю, що будувати в ребро - це нормально. Що ви собі понапридумували. Якась взагалі незрозуміла дискусія...

18. Grek

Grek Well-Known Member

А це не ваш допис із фотографією вашої квартири в Ірокс, як підтвердження "А хто будує міжкімнатні стіни не в ребро???" ?
    Я повторюю - писати потрібно коректно і з відповідальністю за написані слова або взагалі не писати про речі які не знаєте. І це не дискусія, а спростування ваших узагальнюючих фраз, що всі будують "в ребро" і всі економлять і т.д.
    То вас в сусідній темі один пан "зачепив" і не дає спокою, тепер тут я причепився до вас...

19. dolenuchka

Звичайно, що то вже оффтоп проте....

Так, саме так.
    Моєю головною метою реєстрації (а верніше відновлення відвідування сайту) було те, що я шукала майбутніх сусідів, інформації по будові і т.д. Бо планую переїхати до Львова і хотіла почерпнути більше інформації. Але бачу, що новим мешканцям Львова, як і новим відвідувачам форума не раді...Тут "по всім правилам" спілкуються лише старожили форума, а нові дописувачі пишуть якусь фігню, яку не підтверджують фактами. Ну а взагалі, я навіть не сподівалась, що мій невинний допис про "цеглу в ребро" викличе у вас, шановний, такий резонанс))))

20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Мені от завжди було цікаво, будується будинок приміром вартість якого 10 млн $ , на дворі є 14 рік, архітектори креслять у спеціалізованних програмках за комп'ютерами, і чомусь завжди площі вкінці не збігаються. Звичайно що є людський фактор де більше цементу вліпив чи там більше штукатурки ну але коли наприклад цегла в ребро, то порахуйте площу яка буде при "цеглі в ребрі"

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)